Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ereena, am uitat sa-ti spun, nu pot vota. imi da eroare la concurs.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Offf, e reclama!! E pe piciulici poza, se intra usor.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

am votat-o ramo....da nu stiu de ce nu-mi vad numele la voturi...oare trebuia sa-l scriu undeva??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

sara' buna in viteza!

roli, mersi de pont, supun votului destinatia in seara asta!

danonique, cred ca vanessa a fost ce amai fericita fetita d epe terra in vacanta! bravo, va admir pentur curaj si hotarare, ca-mi imaginez ca v-ati pus mereu intrebari ce face albert acasa.

eleenutsa, 250 de grame... e aproape "enorm" ca sa zic asa. s anuste sperii daca in cateva muni isi regleaza apetituls i mananca mai putin, e normal. ce misto e ciufulica:)))

laura_d si irlandeza, nu mi-e usor, dar... cum zicea si monica, sunt impacata cu gandulc a sacha se simte bine la gradi cu copiii si cu frate-sau. mananca, doarme si rade, de parca ar fi fost acolo dintotdeauna.

louiza, galushca ta inotatoare e mortala! felicitari pentru idnrazneala. arata foarte bine si va invidiez pt basmalutsa. eu am avut la bruno dar nu le mai gasesc pentru sacha:(((

angi, vazut poze cu pupi! stii care-mi plac cel mai mult? cele in interactiune cu tati. cand e singur nu prea poti aprecia cat a crescut, dar in "actiune" se vede clar ca e un "mare". cu temperatura... la 37.4, aia nu e febra. in rest, s-ar putea sa fie prea cald, plus vaccin, plus sacaiala de dinti.

stancutsa, deci ati avut pb cu alaptatuld ar merge bine cu masa! s-o tineti tot asa! si sa aveti pofta cat de mare:)

jelimoni, e normal sa fie vinetie putsulica. dar nu il mai sacai. natura l-a facut sa fie protejat de infectii, de ce trebuie s apui tu mana??? risti sa-i provoci leziuni care se cicatrizeaza greu si care se transforma in fimoza.

ven, spor la bagaje si sa va bucurati de vacanta!

ema, uite-asta numesc eu initiativa. nu te stresa, ai sa vezi ca lucrurile se vor petrece la marele fix!

virgo, scaunul ala e ieftin dar nu neaparat si practic. pe la un an da, - stiu ca mai toate restaurantele pe la noi au scaune d-alea in sali - dar cand e asa de mic ti-ar prinde bine unul cu masa cu tot. cel putin ca ala care l-a gasit irlandeza (si d-ala am avut pt bruno).

lala20 felicitari pentru mica cititoare si pentru dintishorul nr2:) trece vremea... nici n-ai zice ca pitica e prematur nascuta. no way:)

ginette... am uitat ce vroiamsa-ti spun:)))

ramona sau anca va plangeati de somnul agitat al copiiilor cu treziri noaptea? eh...in mod normal cuc at cresc cu atat le emai mare foamea.deci daca se trezesc si mananca laptic, dar mananca o portie normala, e de foame. daca plang, si intr-adevar va fac prezenta, nu mananca si au chef de joaca dupa ce-s la mami in brate.

un pont... acu ca vin dintii... incercati sa-i puneti sa doarma pe spate cu o diferenta de nivel. capul sa fie mai sus ca restul corpului, pt ca stand pe spate durerile de dinti devin insuportabile pentru ei din cauza circulatiei sangelui. daca se poate, lasati-i pe burta. sunt mari deja, nu li se intampla nik.

si cred ca merg sa dorm. de 3 zile fac suplimentare, fie de la 5, fie de la 6. e nebunia de pe lume, fac prostii:(( nu grave,d ar fac. si cred ca mi-e somn. abia astept sa fiu libera sambata si duminica. dar si copiii sunt acasa:))) deci..; scuze daca am uitat pe cineva...dar neuronii mei au ramas la check-in.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

miri nici eu nu-s de acord cu asta..da doctorita mi-o tot insistat sa-i fac IN FIECARE ZI!!i0am tot zis ca-i fac..da asta o fost a 3 oara cand i-am umblat.. nu mai fac...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Miri intra pe piciulici. ro, la concurs acolo e si Matei si Razvan.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Jelimoni si Ereena ms de voturi.
Jelimoni nu apare numele da poti lasa un comnetariu si atunci stiu cine m-a votat, cum a facut Ereena.Bine, nu-i obligatoriu.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

Merci de link Angi, mie mi-a placut modelul 108A.Stii ceva de calitatea produselor ca par f. ieftine.Sunt made in...?

Pitika mea a adormit singurica-n seara asta....!!!n-a adormit la biberon, am pus-o in patut,am stins toate luminile si am plecat sa fumez...dupa 15 min. dormea dusa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonab

Jelimoni si Ereena ms de voturi.
Jelimoni nu apare numele da poti lasa un comnetariu si atunci stiu cine m-a votat, cum a facut Ereena.Bine, nu-i obligatoriu.

POZICI CU RAZVANICI

iti las aici... ai un baiat foarte frumos si haios!!! ne-am pus si noi poza acolo..:)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

fetelor, ma pun la nani..maine dimineata am examenul de licenta..sa-mi tineti pumnii!!
va pup, somnu usor

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Bafta Moni si ms pt measj

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

BAFTA MAINE, MONI!

Mergi la inceput