Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ramona multumesc de raspuns...ma asteptam sa coste ceva mai mult...ma duc sa cumpar si eu ,sal testez...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI CHRISTINA_M!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!

si sa intri mai des pe la noi!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

fetelor eu i-am dat emsaj lui mitsu dimineata la 10...si n-ar raspuns...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

roxana si ieri a papat la fel. nu a patit nimic, parea impacata. a papat lapte pe la 14.30, deci cu 30' mai devreme decat azi.

ramona iti dai seama ca atunci cand ii voi baga legumele, ii voi scoate 2 mese de lapte .. cam nashpa .. va trebui sa ma mulg .. si asa am un drag ..

apropo de muls ... pe 13 avem o nunta la braila. desigur, eu i*am spus sotului ca nu merg ca nu pot s-o las pe bitzi in bataia vantului .. la care el, ce credeti ca spune fetelor ... "lasa ca te mulgi 2-3 zile inainte si ii lasi la biberon" .. ce nervi m-au apucat .. l-am intrebat daca ma crede cumva fulga sa scot 2 litri de lapte in 2-3 zile!!!???? pe de alta parte l-am intrebat ce ma fac cu tzitzi caci se va strange laptic ... la care el senin spune .. pai mergi in camera sa te mulgi .. iar mi s-a urcat sangele la cap .. l-am poftit sa dea el la pompa caci eu n-am chef sa fac muschi sau sa pofteasca la ... supt .. ce minte au si barbatii astia!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

laurici ai vazut pozuta asta

sunt sigura ca o sa-ti placa.

fetelor, chiar ce-o fi cu mitsu??? o avea de invatat? ea mai intra chiar daca era prinsa cu invatatul. sper sa fie bine si ea si bebe C.

irinal imi pare rau sa aud vestile despre operatie, sper sa decurga totul cu bine!! tinem pumnii si sa ne dai de veste.

rodica, miha fetelor ce faceti? sunteti bine si voi si puii??

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

ramona iti dai seama ca atunci cand ii voi baga legumele, ii voi scoate 2 mese de lapte .. cam nashpa .. va trebui sa ma mulg .. si asa am un drag ..

Elle, daca introduci treptat legumele (cum presupun ca o sa faci), va cere din ce in ce mai putin san. Teoretic, in felul asta nici organismul nu va avea de suferit pt ca se va micsora productia treptat. Eu ii dau Sofiei de 6 zile masa de legume, din ce in ce mai mult zilnic, cu tzitzi dupa, si nu am simtit nici un fel de disconfort.

la Bitzilina activa din partea mea! Ti-am spus ca ea face tot felul de lucruri interesante? Mie asa mi se pare :-) Ai un copil energic, sa vezi de la 9 luni ce alergi dupa ea prin parc! Apropo de asta, am vazut de mai multe ori in parc o mamica care isi alapta fetita. Nu mi-am dat seama cate luni are, pana nu am vazut-o mergand...are doar noua luni, dar aproape alearga deja!

Elenuta, tu scrii cumva pentru Marie Claire ? Am vazut niste articole scrise de cineva cu acelasi nume cu al tau :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

Ereena am votat si io!
laura_dimitris n-a mai plouat...dar e racoare

Am uploadat si cateva carticele despre bebei (psihologie,dezvoltare si diversificare) : www.4shared.com/dir/7934364/65067584/sharing.html" target="_blank">http://www.4shared.com/dir/7934364/65067584/sharing.html.Sa-mi spuneti daca merge linkul.

pupici

Mergi la inceput

Era sa uit...imi puteti recomanda si mie un carut sport (strangere tip umbrela,cat mai usor) la un pret cat-de-cat acceptabil???

Mergi la inceput

iar am uitat ceva...foderele au parola: theli

Mergi la inceput

stancutza da, asa o sa fac si eu. in fiecare zi voi mari cantitatea de legume ca sa nu aiba de suferit nici tzitzi. sper sa mearga si la mine.

asa e, bitzi e super vioaie, e un copil energic. vai de mine cand o lua-o in picioare. dar poate asa mai slabesc si eu .. fugind dupa bebe prin parc.

din pacate, nu scriu eu in marie claire, e doar o coincidenta. am contract de confidentialitate .. cu realitatea.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput