Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
M&M spune:
Mada,
!!! Sper ( asa cum ai scris si tu la semnatura ) ca asta este ultima sapt in care bebe Amira mai sta la tine in burtica...

...poate, poate o iesi !!!
Ruxandra, bafta la doctor!!! Sa ne aduci vesti bune. Aaaa...si e super site-ul cu poezioare, asa cum le-ai aranjat tu , ci grija , in ordine alfabetica. 
Dma, cum a fost la intalnirea cu Dr Popa??? Sunt tare curioasa...sau poate ai scirs si inca nu am ajuns eu sa citesc...
Am si eu o intrebare...salteluta de infasat , aceea de se pune pe comoda, mai trebuie imbracata in ceva ??? Pot cumpara niste huse de undeva sau pur si simplu ramane asa??? Desi e greu de crezut, caci asta ar insemna ca la fiecare schimbat al lui bebe sa o murdaresc..Si daca da, de unde pot cumpara acele huse???
Marimar, ce bine ca s-a intors bebele!!! Deci chiar a afunctionat statul in patru labe... Eu tot exersez, dar inca nimic...
Anna, si eu tot cu
sunt!!!
Biri, m-ai mai linistit cu epiziotomia!!!
![]()
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
BON DIMINEEEEEE!!!!
voi va beti cafeaua, eu imi mananc pepenele. asa ca...sunt in grafic.
M-am trezit cu o durere de oase in zona soldului. e normal????? ieri dimineata am constatat asta. eu am o obsesie cu bolile de oase, asa ca nici nu vreau sa am agandesc....
ma duc sa platesc luminsa si apoi sa fac schimb de telefoane cu sotul meu care e un cascatel si iar le-a schimbat din ggreseala dimineata. trebuie sa scriu pe ele ca sas nu le mai incurce. problema e ca nu numai cu mine face asa...

INGRY, DANA, CRISce ma bucur ca va place ce a iesit. 
RALU nu ma mai doare deci asta am reusit. am ramas cu o basica din ce in ce mai rotunda zici ca am alta trasnaie. dar trece si asta.
ANNABABY la 3.30 am programarea. abia astept.
maijne facem si noi 32 de saptamani!!!!!!!!!!1 vaaaleeeeeeeeeeeu si vine vaccinul ala "antititanic" cum ii zic eu. brrrrrrrr!!
va pup. ma duc sa infrunt caldura.
Ruxandra
31+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
AnnaBaby spune:
Diarux nu te stresa prea tare cu vaccinul, ca nu-i chiar de speriat. O sa se inroseasca un pic da' pui gheata si trece!!!
Anna
37+ cu
Ioana Maria
AMR 8 ZILE
vinebarza
bebe
poze
anaxena spune:
quote:
Originally posted by Tecky
Marimar ce veste buna ca bb s-a intors!
Cristina sa aplici si tu mersul in 4 labe ca poate are efect si la tine ca la Marimar.
Violeta lasa ca e bine sa ai in casa si detergent si balsam si sunt fete care folosesc si balsam dar inca nu ti-au raspuns la intrebare.
Chiar am si eu o intrebare prosteasca pt mamicile de pepenasi:de cate ori se schimba pe zi pampersii la bb?
Tecky 39 saptRaluca Ana
AMR 2 ZILE
eu o schimb inaintea fiecarei alaptari..deci ia sa fac un calcul 24:3=8...sa zic ca schimb vreo 6-7 pe zi...ca mai doarme si 4-5 ore si mai dureaza si alaptatul...
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
ralu79-legat de epiziotomie,eu mi-am facut vreo 5l de ceai de galbenele si la toaleta ma spalam dupa fiecare pipi cu el,apoi uscam zona cu foenul si incercam sa merg cat pot prin casa in pasa goala si foloseam dar nu fff des spray-ul cu propolis pe care mi-l dadea sotzul,caci ustura rau dc nu e dat direct pe epiziotomie si scapa si in alte parti...si tre sa evitzi sa stai in fund
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
boticelina spune:
Buna dimineata fetele iubitele, sa nu ne dati disparute, am lipsit motivat, am fost la buni la gradina, mmm, relacheee!
Am citit povesti frumoase ale nasterii, Biri si Lori, am vazut si pozele post-partum ale Anei Maria, ce invidioasa sunt, n-aratam asa nici inainte de sarcina...
Diarux am profitat de ocazie si am citit toate poezicile, apreciez tare mult efortul tau
Mada hai nu mai fii cu bot ca io cred ca zilele astea vine si Ami, se repeta la fix scenariul de la Ari, parca la 41+ ai nascut-o si pe ea, nu? Deci in 2-3 zile vine si surioara 
Am vorbit cu Anka, spera ca azi le da drumul acasa, era foarte vesela si nu, nu s-a suparat ca Adriana ne-a aratat si noua puiul mic, a zis ca abia asteapta sa ne pove in detaliu cum a fost.
Vic
E baby blues, trece, capul sus, deja ati depasit primul puseu de crestere, vor intra toate in normal cat de curand.
Danuta felicitari pentru botezul lui Alessio, pozici nu primim si noi?
Ma bucur tare mult ca proaspetele mamici intra sa ne povesteasca, io-s buretzel, hai, mai ziceti-ne de pui, pleeease.
Irda eu stiam ca herniile ombilicale trebuie urmarite atent si daca dupa 6 luni nu se inchide de la sine se intervine chirurgical, da-i o op f mica si simplutza. Oricum, sper sa se inchida singura.
fetele cucuiete.
Tecky, nimic? niciun semn? hai ca maine e the D-day ![]()
Map cred ca e posibil sa fiti deja in formatie completa, bag sustinatoarele:
Eu am rezolvat si ultima chestie care ma stresa, plicurile cu stiti voi ce..., totul e pregatit, garga e cumintica si sper sa fie asa pana la termen, burta creste, mi s-a intins pielea ca pe toba, vad ca dungi n-au mai iesit, ufff
Pup fetele pe care nu le-am mentionat dar s-a scris asa de mult... 
Monica
38+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
dara_d spune:
Acum am venit si eu de la banca , am fost sa imi iau un extras si sa mai fac ceva plati, ca sa scap de o grija.
AZI FAC 39 DE SAPTAMANI , am schimbat semnatura.
Boti chiar ma intrebam ce e cu tine.Si eu am plicurile pregatite.
Maine mergem la control sa vedem daca e vreo schimbare si o sa vad iar fetita ca sigur imi face ecografie sa vada ce si cum.
E cald de mori fara , nu mai suport.
Ma duc sa pap ceva ca mi s-a facut foame.
39+
AMR 8 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dma2007 spune:
neata si de la mine!
cristina a fost ok am avut ceva emotii ca initial nu a vrut sa ma primeasca ca e super ocupata, dar am rugat-o frumos....
dupa parerea ei ceza cam in 19 august, dar mai vedem in functie de locuri
mi-a zis ce analize sa mai fac si ne vedem peste 2 sapt
in legatura cu masa de infasat eu zic sa iei aleze sau nu stiu cum sa le zic paturici de unica folosinta de la happy, vezi ca sunt ambalate cate 5 sau 10
mie mi se par ffff utile, si le-am vazut si la curs pudse peste masuta de infasat, se potrivesc la fix
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
ana multumim de sfaturi
in leg cu detergentul de bebe, eu am in casa un detergent lichid persil si cred ca-l folosesc pe ala
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
boticelina spune:
Cristina da, uitasem sa zic, uite ca ti-a zis dma, eu am luat pentru masa de infasat aleze (paturele absorbante si impermeabile pe dos) de la Tena, de 60x60 cm, un pachet de 30 buc cu vreo 35 de lei. Sunt si de la Happy, alea au dimensiunea de 60x90 si costa 5 buc cam 7-8 lei.
Eu le-am luat mai mititele, mi se par mai practice astea de 60x60.
Monica
38+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"

AMR 2 ZILE