Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
M&M spune:
quote:
Originally posted by dara_d
Acum am venit si eu de la banca , am fost sa imi iau un extras si sa mai fac ceva plati, ca sa scap de o grija.
AZI FAC 39 DE SAPTAMANI , am schimbat semnatura.
Boti chiar ma intrebam ce e cu tine.Si eu am plicurile pregatite.
Maine mergem la control sa vedem daca e vreo schimbare si o sa vad iar fetita ca sigur imi face ecografie sa vada ce si cum.
E cald de mori fara , nu mai suport.
Ma duc sa pap ceva ca mi s-a facut foame.39+
AMR 8 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Dara, ti-ai luat extrasul de cont pentru a primi banii pentru bebe pe card??? Si daca da, e adevarat ca trebuie sa iei extrasul de contnumai de la sucursala la care ai facut cardul???
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
quote:
Originally posted by dma2007
neata si de la mine!
cristina a fost ok am avut ceva emotii ca initial nu a vrut sa ma primeasca ca e super ocupata, dar am rugat-o frumos....
dupa parerea ei ceza cam in 19 august, dar mai vedem in functie de locuri
mi-a zis ce analize sa mai fac si ne vedem peste 2 sapt
in legatura cu masa de infasat eu zic sa iei aleze sau nu stiu cum sa le zic paturici de unica folosinta de la happy, vezi ca sunt ambalate cate 5 sau 10
mie mi se par ffff utile, si le-am vazut si la curs pudse peste masuta de infasat, se potrivesc la fix32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
![]()
MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Deja te-a programat la cezariana???!!!
Mie nu mi-a zis nimic pana acum , adica asteapta sapt 37 sa vedem daca se intoarce bebe sau nu si atunci mi-a zis ca vorbim despre cum o sa nasc ...Si unde gasesc alezele de la Happy, la farmacie sau in supermarketuri?? Multumesc anticipat..

Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

M&M spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Cristina da, uitasem sa zic, uite ca ti-a zis dma, eu am luat pentru masa de infasat aleze (paturele absorbante si impermeabile pe dos) de la Tena, de 60x60 cm, un pachet de 30 buc cu vreo 35 de lei. Sunt si de la Happy, alea au dimensiunea de 60x90 si costa 5 buc cam 7-8 lei.
Eu le-am luat mai mititele, mi se par mai practice astea de 60x60.
Monica38+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata
"If you are unware of your choices, then you have none"
Boti, multumesc
. Tu de unde le-ai cumparat???Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

AnnaBaby spune:
Cristina in mod normal ai putea lua un extras de cont de la orice agentie a bancii tale, n-ar trebui sa fie o problema. Insa dupa catre am auzit eu s-ar putea sa fie numai anumite banci "preferate" si sa trebuiasca sa-ti deschizi cont acolo daca nu ai. Nu stiu sa-ti spun care.
Anna
37+ cu
Ioana Maria
AMR 8 ZILE
vinebarza
bebe
poze
dara_d spune:
Cristina exact eu l-am luat azi ca sa aibe data de iulie ca noi in iulie vom depune dosarele.
Eu am card la BCR si l-am luat de la o alta sucursala decat cea emitenta a cardului, nu cred ca are asta importanta, important este sa fie numele titularului, cont IBAN, CNP-ul ,semnat si stampilat de banca.Al meu asa este.Oricum cand am fost la directia de asistenta copii sect 4 ,nu stiu exact daca asta e titulatura, mi-a dat niste fluturasi cu actele necesare pentru alocatie panala 2 ani, alocatia de stat -care se da o singura data la nastere si trusou. Si scria ca pentru virarea banilor de alocatie pana la 2 ani in cont e necesar extas de cont.Nu scria de la ce sucursala a bancii , doar bancile agreate de ei prntre care BCR.
39+
AMR 8 ZILE
M&M spune:
Ana, Dara, multumesc!! EU am card de la serviciu de la BDR; am vazut ca e "preferata" destul de des.. Am sa merg si eu, totusi la primarie sa intreb , ca sa fiu sigura
Dma, si eu tot persil lichid o sa folosesc pt hainutele lui bebe.![]()
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

boticelina spune:
Cris alezele le-am luat dintr-un supermarket, Interex, dar am vazut si la Billa.
Ca tot vorbiti de conturi si acte si eu am citit mai deunazi lista cu ce acte trebuie pregatite pentru diversele trusouri, alocatii si intreb si io ca prostu, fetele din provincie, unde trebuie sa depunem actele? La Primarie? La Protectia copilului? Pe bebe unde il inregistram? (sa stiu unde sa trimit pe mama). Io n-am livret de familie ca l-am predat la divort, imi trebuie oare?
Iar cu alocatia, eu intamplator am conturi deschise la aproape toate bancile care lucreaza cu (nu stiu cine...
, stiu, sunt zevzeaca) iar doamna de la CEC insista, zice sus si tare ca ma asteapta la ea... Io mai am conturi si la BRD si Transilvania, oare cu care sa ma bag? (La CEC internet bankingu' e gratis, asa, informativ va zic...
) Voi intentionati sa sugeti banii de alocatie sau face cineva cont de economii/studii pentru copil?
Monica
38+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
dara_d spune:
Boticelina pentru cele 3 dosare nu iti trebuie livretul de falimie daca esti divortata ,o sa depui hotararea e divort definitiva si irevocabila.
Dosarele presupun ca le depui la primaria Constanta -directia asistenta sociala si protectia copilului- poate nu are acelasi sediu cu primaria ,nu am de unde sa stiu . La buc la sect 4 nu are acelasi sediu cu primaria sect 4.
Pe bebe o inregistrezi la primaria Constanta- Starea civila- acolo unde ai depus si actele de casatorie civila, presupun , in baza certificatului constatator al nasterii eliberat de spital si cu buletinul mamei si al declarantului .
39+
AMR 8 ZILE
M&M spune:
Boti, eu pe merg pe ideea ca bani sunt de cheltuit...![]()
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

Tecky spune:
Ce fac fetele?
Eu am sunat-o pe dr mea de dimineata si a zis ca maine ma asteapta la spital la ora 9 sa vedem cum se prezinta situatia si mi-a precizat ca maine este libera,ca nu are programata nici o cezariana....cred ca a vrut sa-mi dea de inteles ca imi provoaca nasterea.
Acum abia astept sa treaca ziua de azi.
Anaxena multumesc pt informatiile cu schimbatul pampersilor.
Danangie am citit povestea nasterii lui Alessio si sunteti de admirat si tu si sotul tau ca ati reusit sa depasiti toate problemele si intr-un sfarsit sa va bucurati de puiutul mult dorit.
Dara ce putin mai ai si tu.
Mada hai ca mai avem si noi un pic si ne vom tine comorile in brate!
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 1 ZILE 

surpriza