Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
'neata fetele,
...abia m-am trezit...azi din nou mers prin toate partile...sper sa reusesc sa intru sa mai vb...
Pupici...
Cami 38s, cu
??????????
pustai
baby_r7 spune:
am intrat si noi sa va salutam pe toate!!!!!!
noi acum ne asezam in pat la somnic............
dupa o noapte de cosmar mergem sa facem nani..............
intru mai incolo sa va povestesc ce noapte "super" am avut.........
pe toate!!!!!!!!!!!

galerie pentru fetele care nasc azi...................o sa avem cel putin un pepenas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
map ne gandim la tine!!!!!!!
tecky, mada poate si voi azi???????
Roxana
34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
dana81 spune:
NEATZA!!!
MADA imi pare rau ca ai venit asa dezamagita, baga si tu d'astea naturale...poate o pacalesti pe micutza!!! PUPICI de intarire
Eu am intrat in panica ieri si am luat in no spa, ma dor sanii si mi s-a intarit burta la 2-3 minute, contractii nedureroase dar fff dese si nu mi se parea in regula, plus ca simteam ca imi pica ceva din col daca stau in picioare...cine stie ce o fi fost, oricum printesa mea este fff activa si sughite fff mult
DIARUX te asteptam cu vesti bune de la DR.
VIcKI ia lauda-ne tu putin printesa si vb si despre ce simti pt ea...poate iti mai trece supararea...noi suntem aici sa te ascultam
DIA bravo mama cu intrebarea despre casti, m-ai scos din mare dilema...ca si io asteptam sa-mi ghiceasca cineva gandurile si sa-mi rspunda...
NARCIS 
BAFTA FETELOR CARE NASC AZI!!!!!
Ma duc sa paap ceva si revin
35 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 5 SAPTAMANI
M&M spune:
neata!!
sunt si eu prezenta cu o
..
Scot si eu
etele pt MAP!!! MAP, nastere usoara !!!
Citesc din urma si revin...
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Asa, sa vedem...
Oana, pai ce faci, esti in concediu, da' de fapt lucrezi!!!
Stai , mai , linistita acasa....Si pe mine m-au stresat aseara niste contractii dureroase, dar au trecut dupa No-spa, dar au aparut din vina mea, ca m-m apucat de facut diverse treburi...
Marina, bafta la " operatie", probabil ca iti va face anestezie locala cu xilina ; eu iti sugerez sa nu te stresezi ..sunt atatea boli de piele si NU sunt toate camcerigene..
Didi, da' unde te vezi tu balena????!!! MIe imi place cum arati, iar burtica e atat de frumoasa...
, sincer!!!
Narci,
!!! mai, acum am vazut ca si tu esti deja in sapt 36!!!
ce trece timpul!!!
Karina, bine ai revenit!!!
Dia, ma bucur ca infectiea de la ochi se retrage si ca ti-au iesit bine analizele...
Irda, uff, tare rele colicile astea!!!
Mada, imi pare rau ca nu ai rezolvat nimic cu moasa,,,da' poate Amira s-o hotari sa vina ea singurica azi...
...Noi o incurajam , sa stii!!!
Dana, felicitari pentru botezul lui Alessio!!!
MAi, dar mult ati mai scris...EU azi am program de umblat si cand ma gandesc ca iar va fi cald!!!
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

M&M spune:
am vazut si eu poza cu bebe Erika!!!
O cumpete de fetita!!! Capri, multumim..
Fetele, a pus si Dana(Danangie) povestea nasterii la " Nasterea unei stele"
Violeta_m_tm, am vazut pozele cu burtica ( foarte frumoasa
) si coltisorul lui bebe e tare frumusel!!!
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 46 ZILE

MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Multumesc mult tuturor de mesaje si incurajari. Am reusit si eu sa dorm bine azi noapte a fost racoare si fain si afara si era si geamul deschis asa ca am dormit neintoarsa pana dim.![]()
In rest la fel nimic nou nici un semn de la bebe sau ceva. Uff...
Eram mai tare suparata si dezamagita ca moasa de data trecuta asa mi-a zis ca pe 2 face sweep si daca nu pe 5 sau luni ma trimite la spital. Mai bine nu zicea nimic si se facea ca ploua si gata. Well asta este mai e putin pana maine dim.
Merg sa mai citesc din urma ca ieri am citit dar asa in diagonala.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
7 Days Overdue...hopefully this week is the last one...
AnnaBaby spune:
Neata fetele! V-ati baut cafeluta?
Map iti urez nastere usoara si un bb sanatos, si bineinteles refacere rapida!!! 

Marina tinem pumnii sa iasa bine operatia si sa dea DD sa nu fie nimic grav!!!
Irinuca wow, de luni esti acasa, adica ai nascut sambata si luni gata poti pleca? Sunt interesata ca si eu o sa fac tot cezariana. Poti sa-mi povestesti mai multe , te rog, daca ai timp? 
Violeta m tm imi plac pozele cu burtica, si sa stii ca am si eu pantaloni ca ai tai, albi de in. Si la fel ca tine si eu am 20 kg in plus, adica de la 50 am ajuns la 70 
Diarux tin pumnii sa fie totul bine la eco, sa vii numai cu vesti bune. la ce ora ai programare?
Anna
37+ cu
Ioana Maria
AMR 9 ZILE
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Of, iar am uitat sa schimb semnatura, nu sunt obisnuita sa fac asta zilnic...
Anna
37+ cu
Ioana Maria
AMR 8 ZILE
vinebarza
bebe
poze