Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
MissParker spune:
Of, ce de mai pepenasi s-au nascut 
Noi - de la mladitele si mugurasii de mai-iunie - tocmai am revenit acasa luni dupa 7 zile in spital (cezariana) si am vazut ca s-a dat drumul masiv la printese si cavaleri pe la voi. Va doresc in continuare la toate nasteri usoare si bebici cat mai sanatosi si frumosi!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David
Poze cu noi
gallyb spune:
Gabriela felicitari pt bebe Irina!!! sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!!!
Caprioara, multumim mult pentru vestile despre Sun si Gini. Ma bucur ca Teodora si Irina sunt bine. Are grija Dumnezeu de ele.
Noi am schimbat azi semnatura, nu-mi vine sa cred ca a ramas asa putin si o sa-mi tin fetita in brate. Deocamdata vad ca am inca rabdare,dar nu stiu cat va dura asta.
Eu nu pot dormi noaptea, am deja vreo 4 nopti cand noaptea ma doare burta rau de tot,ma trezesc din somn cu dureri ca de ciclu.
Va pup pe toate. Ma duc si eu la somnik.
Noapte buna!

39+
Xenia
narcisa.s spune:
Danangie, l-am intrebat pe Vil (care a avut 3 baietzi) despre testicole...Si a zis ca se poate intampla, cateodata depinde si de temperatura ambienta...Daca e mai cald sau mai frig, unul dintre testicole poate sa se apropie sau sa se departeze de corp si sa creasca usor in dimensiune...Ma rog, daca am inteles eu bine...Dar a zis ca in principiu nu ar trebui sa fie problema daca nu simte durere, daca n-are alte semne...Acum sa fii atenta pe urmatoarele ore cum reactioneaza.Bine, el nu e dr, a incercat doar sa-mi explice...
Atb-ule felicitari!!Ce tare ar fii sa nasti pe 08.08.08...Hehehe.Noi maine la dr.Sper.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (36+)si Vil asteptand o 
AMR 6
danangie spune:
NARCISA multumesc mult de raspuns. E drept ca se moare de clad aici. Si aerul conditionat mi-e frica sa-l tin prea mult deschis sa nu raceasca bb. Maine sun la pediatra.
Am refacut povestea nasterii lui Alessio. E la semnatura.
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Biribu spune:
Dana la fel cred si eu ca nu e motiv de ingrijorare, oricum testicolele pot sa nu fie perfect simetrice si poate nu ai observat inainte. daca nu doare si nu e inflamat eu zic ca e ok, putin probabil ca hidrocelul sa se formeze asa in citeva ore.
Tecky esti tare scumpa cu pampersii
: raspunsul corect e de cite ori e nevoie. ei cam fac si una si alta dupa fiecare masa, deci cam la 3 ore asa... vezi si tu.
Narci pai nu am pus poze ca neuronul meu nu stie unde, si nici contul mailului nu-l mai stiu. fie-ti mila si ma lumineaza.
MissParker sa-ti traiasca si tie baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el! Multumim de urari!
Cristina epiziotomia nu e asa un mare bai, eu am tinut in primele 3 zile in permanenta pungi cu gheata, a ajutat f mult sa scada inflamatia, si niste pansamente cu o tinctura de whichazel, nus daca sunt si in tara. ceaiul de pelin ziceau fetele ca e f bun cicatrizant. si dupa aia nu au mai fost probleme, acum se mai simte f putin.
Map si Mada o tura de majorete:

va pup
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
mcoca spune:
Fetelor, sunteti niste dragalase ca de obicei
.
MAriana, ba da, taticii au 11 zile, dar cum e mama aici, am hotarat sa le ia cand vom ramane singuri.
MArimar, ma bucur pentru vestea cea buna.
Dana, stai linistita, mama stia despre forum. CA si tine imi vine sa plang aiurea, fara nici un motiv. MA simt tare pierduta. Nu stiu de ce naiba.
Maya e destul de cuminte, cred ca a trecut faza cu colicii, sigur au fost provocati de la cocktailul : colostru+bibe+sân. Am primit produsele din ro, dar deocamdata nu le-am folosit. Azi dupa ce a mancat bine, peste o ora dê sân,
, a dormit 5. Sa vedem ce facem la noapte, ca am tot incercat sa o indop :).
VA pup pe toate, fara discriminare si va multumesc mult.
Vicky [/blue] si
Maya[/b]
Ingry spune:
Fetelor,
Scriu si eu acum nitel pe seara. Azi am fost tare busy cu serviciul ca nu am avut o clipa sa deschid DC website. Am fost de mi-am reinnoit si permisul de conducere (dat fiind ca ne-am mutat intr-un stat nou) si ufff a trebuit sa dau si computer test. Am fost luata pe neasteptate pentru ca atunci cand ne-am mutat in NJ nu a fost nevoie. Dar uite ca fiecare stat are legile proprii. Oricum am raspuns corect la 23 din 25 de intrebari, asa ca am primit noul permis.
Acum incercam sa ne relaxam si ascultam emisiunea lui Patapievici de pe TV cultural. E invitat marele academician Solomon Marcus. Ioi, iar ni se face dor de tara!!!
Ingry
35+
Alexandru David
Ingry spune:
Diarux, BRAVO!!! Mare izbanda cu site-ul pentru poezii. Vreau sa iti citesc si poeziile "mai serioase".
Va multumesc tututor pentru aprecieri cu patutul. Sper ca weekendul asta sa terminam definitiv si camera lui bebe.
Ma bucur nespus pentru vestile bune despre Sun si Gini!!!
Va pup si va urez o zi frumoasa!
Ingry
35+
Alexandru David
Ralu79 spune:
'mneatza
Vad ca eu din 2 in 2 zile dorm putin. Eh, bine ca in celelalte dorm mai mult
Ieri nu am reusit sa mai intru ca ma luara "neshte" senzatii de am zis ca ajung sa ma ia Mada de ciuf ca nasc inaintea ei
nu stiu sigur daca au fost contractii, dar burtik mi se strangea si ma durea in stanga (durere ce iradia in picior- la mine durerile de CM asa se manifestau din cate imi aduc aminte). Dar a trecut pana la urma. Azi ma duc oricum la doctor si voi vedea ce desfasurari de trupe au loc pe acolo.
Ufff si am sperat sa gasesc o postare de la Sun, dar vad ca inca nu.
Irinuca, Flo, Lori- bine ati venit acasuca. Am vazut pozele cu bb David Gabriel- Flo e superb! Am vazut-o si pe Erika- ce dulcica e!
Ieri vad ca a fost zi de activitate pt. proaspetele mamici- ce bine ca reusiti sa intrati sa mai stati cu noi.
Fetele cu epiziotomie vindecata rapid (Anaxena, Diana)- va rog sa imi spuneti si mie ce ati facut sa nu mai aveti treaba dupoa aproape 2 saptamani- eu mi-am luat spray cu propolis si ceai de galbenele si pelin- de cand trebuie sa incep sa ma dau si cu ce? Cat de des?
Map-

sa ai o nastere usoara!
Am vazut poze cu Vio si Didi- ce burtici frumoase aveti! Vio- eu nu am pus decat detergent lichid pt. bebe la spalat. Balsam nu am foosit deloc.
Ruxandra- mi-a placut foarte mult cum ai pus poeziile! E super!
Cum mai e degetul? Bafta azi la doctor.
Marina- bafta la operatia de azi.
Oare Monalac cu bebe Scartaila ce mai fac?
Irda- nasol cu hernia.
bebe Antonia. dar nu se poate face ceva tratament?
Vicky- sper ca esti mai bine acum. 
Ingry- felicitari pr. permis!
Mada- imi pare tare rau ca nu ti-a facut "manevra" ieri. Te cred ca esti suparici, dar gandeste-te ca au trecut 287 de zile pana acum (sper ca am calculat bine)- mai trec 1-2 zile pana la urma.

multi
Pupicei tuturor
Ralu
37+
Miruna

AMR 1 ZILE