Mamici norocoase de sept-oct 2008(87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Andreea sigur ca anunt daca vin
fetelor eu va pup si va doresc noapte buna!!! ne auzim maine

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

gata s-a spart gasca?
eu ma duc spre dush, apoi spre pat caci la 23 voi pica lata si mai bn pic in pat decat de pe scaun
noapte buna

30+
AMR 64 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!!!

de puturoasa ce sunt n-am mai intrat zilele astea sa scriu dar de citit am citit tot

vad ca vb de nastere- eu una declar cu mana pe inima ca nu am curaj de naturala nici sa stiu ca e singura posibilitate asa ca voi face cezariana chit ca implica riscurile si durerile de dupa dar asta e, vorba babytzei prefer taietura la burta decat jos

anca81 imi pare rau ca ti-e dat sa treci prin asa un zbucium interior si nu pot decat sa-mi imaginez ce a fost in sufletul tau cand ai aflat la eco de carla, dar eu zic sa nu-ti pierzi speranta in Dzeu ca el ne-a dat puiutii astia mici din burtici si sigur tot El ii ocroteste...nu are cum sa fie ceva rau cu carla, sigur te vei lamuri de asta cu medicul din Cj !!! eu iti tin pumnii si ma rog pt voi, carla e o mica domnisoara si tine la silueta ei ...ce iti pot spune sigur este ca dupa ce am citit raspunsurile pe care ti le-au dat fetele am inceput sa bag apa si in general lichide in mine de zici ca-s vacuta iti dai seama ca paranoia mea a intrat in functiune si m-am gandit nu cumva sa am lichid putin

andy_galro sincer ma inclin in fata curajului tau de a naste natural si fara epidurala bafta multa!!!!

kid welcome back din concediu!!! sa pui si pozici sa va vedem!

maryb bafta maine la morfo iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune si cu un bebe grasan!!!

eva, andreea and, bitza clau_geo danucu nocom cd 300 felicic muuh va pup pe toate si pe cele care nu le-am trecut ca nu mai tin minte cate suntem

bitza am vazut ca ai zis ca vrei sa iei balansoar lui bebe...zi-mi de care ii iei ca si eu vreau sa-i iau ceva de genul asta
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1551

dar ma gandesc oare sa-i iau asa balansoar sau salteluta de aia cu jucarii deasupra de care ati pus voi linkuri azi??

mamicile cu experienta ma ajutati cu o parere in problema asta va rog??

am o intrebare intrebatoare: de cateva zile noaptea in somn mai ales cand ma intorc de pe o parte pe alta simt niste dureri cam suparatoare in burtica de multe ori ma si trezesc de durere!!! oare e normal??(ma gandesc ca ma dor muschii ca na creste burtoiul:P) sau sa ma ingrijorez??Sa sun medicul??sincer eu am mai luat cate un no-spa dar ma gandesc sa nu cumva sa fie altceva si eu sa stau linistita...mentionez ca altceva n-am decat durerile astea care trec relativ rpd

azi l-am inoit iar pe bebe cu o gramada de salopetici cu piciorus body-uri ...dar deja i-am luat ca pt 3 luni ca de bebe mic mic are o gramada...mi-a venit si albumul comandat pe net la editura crisan(musete saru'mana!!! tu parca ai dat pontul) mobila va fi acush gata cam in 2 saptamani , mai raman de luat toate cele necesare din farmacie dar las pt septembrie ca este timp berechet

freshana si la noi in iasi e trendu cu mersu in china chiar in ultimul timp am auzit des, eu chiar stiu pe cineva care si-a adus din china si mobilier si a iesit mult mai ieftin decat aici

nerantula sincer imi pare rau ca treci prin asa ceva cu hemoroidul ala spurcat dar sa speram ca il rezolvi cu naturiste sa nu ajungi in final la chirurg....eu am avut probleme de constipatie si am si eu unul mic dar culmea ca acum nu ma mai deranjeaza...ce-i drept de la inceputul sarcinii am mancat o gramada de fulgi de secara si fructe si chiar m-a ajutat...dar cum nasc arunc toata secara din sertar ca m-am saturat de furaje

imi pare tare rau ca alinshca a parasit forumul dar ne-a promis ca ne citeste asa ca ii trimit pupici si multa sanatate in continuare!!! macar prin intermediul altei fete sa ne transmiti vestea buna la nastere!!!

piolica am comandat pana la urma si de pe redoute nu m-am putut abtine am 2 comenzi date majoritatea hainute pt david apropo andreea and am vazut ca intrebai acolo la LR cand o sa vina comenzile din 26 eu pot sa te anunt cand vine cea din 29 ca mai devreme n-am dat

va las ca iar am scris o tona va plictisesc deja!!!

24+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andreea_and: eu iau omega 3(si (la indicatia lui kid de la doppel hertz) alaturi de 4 magne b6, spre rusinea mea uit si iau din 2 in 2(cand imi amintesc), vedem dupa analize ce mai tb(am elevit in casa dar nu iau), oricum pe 15 iulie merg la dr again si-l intreb daca mai iau ori ba....

trend china: da, ok, numai sa nu te zgarcesti la bani, produsele sunt foarte, foarte ieftine, ca sa fii multumita calitativ tb sa alegi mediu spre scump(oricum este foarte ok fata de ce gasesti in mag noastre) si sa renteze costul biletuui+ transport in tara. Una peste alta, daca dotezi/mobilezi o viluta renteaza(eventual cu inca 2-3 prieteni) singur nu...
eu am prietene care merg in china cu dublu scop; marfa, afaceri, dar isi siliconeaza buze si contureaza sprancene cu maxim 100 usd la saloane de lux de beijing.......plus silicoane la pret de dumping.......
deci, daca ai tb in china este super, ca sa mergi special nu prea renteaza...sunt 24 ore de zbor dus-intors.........

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

quote:
Originally posted by freshanana

eu cu o mana scriu, scrolez si citesc
si intre timp (cu cealalta mana) am mancat 4 porumbi, baut pepsi twist (dupa visine cu lapte). o sa ma fac cat 2 vaci
bitza te iau, gata nu mai ai sanse. nu m-am mai cantarit de mult ce e drept

30+
AMR 64 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Freshanana, nu ma dau eu asa usor, dupa o cina copioasa cu pulpe de pui marinate si prajite cu carotfi si salata, am mai ras si o juma de pepene!!Eu nu m-am cantarit de cateva zile si nici nu vreau sa mai vad cat am!!!

31+LUCAS
AMR 9 saptamani!!! 9saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

[quote]Originally posted by andy_galro

Ca tot vorbiti de nasteri ma bag si eu in discutie sa va spun ca la noi in oras nu se face epidurala...ca tot vorbeati de metode primitive....ei iata ca suntem renumiti pentru doctori fffff buni dar anestezisti ioc...cica nu au experienta in epidurala....am aflat si eu de curand treaba asta....ce nu inteleg este ca daca esti anestezist ar trebui sa stii sa faci orice fel de anestezie, nu???? ...eu nu sunt adepta cezarienei...asa ca ma asteapta ceva natural-natural....dar asta e... cred ca trebuie sa facem fatza la toate, nu?
Nici la Bt unde voi naste eu nu cred ca se face epidurala; oricum eu as fi vrut-o doar dak simteam ca mor de durere, asa ca...oricum eu sunt f increzatoare ca totul va fi bine!!!
Zicea Fresh de Anaxena de la mamicile de pepenashi, ea a avut o nastere de aia super usoara, a zis chiar ca i-a plcut si deja la 12 zile de la nastere a revenit la mar S si epiziotomia- a uitat-o deja!!Asa voi naste si eu...Da Doamne!!

31+LUCAS
AMR 9 saptamani!!! 9saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Banu mama mea a nascut prin cezariana acum 27 de ani. A facut rahianestezie si inaintea ei au mai facut si alte femei cezariana. Dupa cum stii cezariana s-a facut prima data la nasterea lui Cezar care a fost primul copil nascut asa. Primitivi? De ce crezi ca iti trebuie chiloti in reanimare? Esti acoperita de la brau in jos, ai o aleza sub tine si nu ai voie sa te misti prea mult. In prima noapte incep sa iti curga lohiile si o pereche de chiloti nu fac decat sa te incurce, sonda nici macar nu o simti pentru ca fie ai rahianestezie fie esti dupa anestezie generala deci cu simturile amortite mersul la closet dupa o cezariana mi se pare insa mult mai greu. Recuperarea? Depinde de la femeie la femeie, sunt unele care zac dupa o nastere naturala si nu pot sta in fund o luna, sunt altele care zburda dupa cateva ore la fel si la cezariana.
Decizia este a fiecarei mame si a doctorului ei si cred ca fiecare stie cel mai bine ce i se potriveste.
freshana mie acum doi ani mi-au pus sonda, m-au dezbracat si mi-au dat un saculet pe burta dupa operatie. Personal nu mi s-a parut nici una dintre aceste manevre jignitoare sau incredibil de dureroase. Saculetul l-au luat dupa patru ore, sonda au scos-o a doua zi cand m-au lasat si sa ma imbrac. In ziua in care am nascut erau 40 de grade afara si cu tot aerul conditionat din reanimare m-am simtit ca in sauna asa ca faptul ca am stat doar acoperita cu un cearceaf a fost o binefacere.
nushu cum sunt durerile? cedeaza la schimbarea de pozitie? Ca atunci sunt muschi sau ligamente, eventual sa incerci sa te ridici si sa faci cativa pasi. Eu am dureri destul de tari in josul burtii, care dureaza cateva minute dar cedeaza la schimbarea de pozitie.

Miruna 29+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Freshanana,da, am auzit de trendul asta si la Bucuresti. De fapt stiu un singur caz, o prietena de-a noastra a calatorit deja de 2 ori in China si a umplut 2 containere cu marfa destinata decorarii casei. Prima oara am zis ca e nebuna, dar apoi, cand am vazut ce si-a pus prin casa mi-am dat seama ca a avut dreptate. Super mobila, inedita, super corpuri de iluminat la un super pret. A prins biletul de avion cu 600 de euro asa ca s-a scos...Eu nu am ce sa decorez din pacate, dar poate o lipoabsorbtie ieftina s-ar merita...

E bine de stiut cu Bioptronul. Soacra-mea are unul in dormitor, staa frumos intr-un colt si e acoperit cu un macrame . Nu am stiut la prima operatie, dar cred ca am sa il folosesc (asta daca voi avea timp sa stau la plaja sub el, ca in primele zile nu prea ai timp de nimic).

Muuh, ai dreptate cu cezariana. Eu am nascut noaptea si ma uitam in termopanele din sala de operatie (fara jaluzele, se vedea totul in ele ca in oglinda, ca era intuneric)...nu imi venea sa cred ca eu sunt aia dezbracata cu 10 oameni in jur, aplecata sa imi puna anestezia...pur si simplu (chit ca de fel sunt f pudica) nu m-a deranjat deloc.
Si da, a fost mai bine dezbracata sub cearsaf dupa, decat cu haine, la cum ma durea tot corpul, asta mai imi lipsea, sa ma mai dezbrace/imbrace cineva...

Nushulica, eu in locul tau as lua balansoarul (daca ar fi sa iau doar unul dintre ele). Eu l-am folosit infinit mai mult decat paturica cu jucarii atarnate...Din prima zi de cand a venit de la maternitate si pana prin luna a 5-a sau a 6-a a stat acolo. A fost mana cereasca pentru colici, leganatul acela o calma, in plus, pozitia e f confortabila, usor ridicata (dar o reglezi cum vrei), doarme ca intr-un cocon, ca in burtica...EU nu am avut din asta cu baterii, o leganam noi (uneori stateam la pc si o leganam cu piciorul ... a fost f util.

Nu mai vorbiti de mancat, am bagat si eu azi un dublu cheese de la mac (sa sarbatoresc intoarcerea la birou) si acasa o salata mare, un porumb fiert si 2 felii de pepene alaturi de un pahar de bere. Acum ma tin de burta si incerc sa respir!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

'neatza

muuh, kid ma bucur ca ati fost ok la ceza. pe mn m-a tinut cu camasa de noapte pe mn , si nu cearceaf cum a fost la voi. pblema e ca eu nu umblasem prin spitale, nu stiam ce pasi pp nasterea si ...am fost surprinsa neplacut de tot ce mi s-a intamplat. poate pe atunci traiam intr-o alta lume, nu eram cu picioarele pe pamant. cert e ca maj prietenelor mele au fost la fel de surprinse

in fine, iar intru prima (sa scriu ca de trezit cred ca sunteti treze multe) sa va imbii cu ceva de baut de dimineata. eu va invit la kefir (asta am baut) sau fiecare ce vrea

o zi buna

31+
AMR 63 zile

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata albinutzelor!

Maryb, multa bafta azi la morfofetala, sunt sigura ca puiul tau e bine si creste in burtica lui mami. Uite niste agitate sa-ti poarte noroc:

Maryb

Pun de cafea si citesc ce-ati scris, revin imediat.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput