Mamici norocoase de sept-oct 2008(87)
Raspunsuri - Pagina 17
freshanana spune:
burtici: hainele noi in afara de faptul ca le spal cu detergent fara balsam d c tbuie sa le calc ? pe caldura asta ? oricum le spal la 90 grade
eu urasc sa calc, sotul meu s-a obisnuit cu mn (spune ca dc s-ar duce prea calcat la serviciu ar zice colegii ca a innebunit nevasta-sa de calca). stiu nu e un "compliment" prea bun pt mn, dar asta e...
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
andy_galro spune:
cica se si calca hainele ca sa fie cat mai sterilizate si sa nu faca bebe alergie....dar daca le speli la 90 de grade nu stiu...dar de ce speli la temperatura asa de mare?
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
CD27 spune:
Am auzit si eu de trendul asta cu adus toate cele din China, aajuns vorba si la Bucuresti
In concediu am fost asa apropae de Tg Mures si totusi n-am ajuns acolo
raportez un super sot, a venit acasa cu masina incarcata de fructe si legume, carne, porumb fiert , doar ca purcelul de mine mancase deja o amandina , ei...sa nu credeti ca asta m-a impiedicat sa mai bag branza cu tot felul de legume si un borumboi
Nu a auzit nimeni de dr Badescu de la CMU Unirii?
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andreea_and spune:
Andy galro si multumesc. Apropo de Brico, daca chiar vii in Buc trebuie sa incerci si Hornbach, e langa Selgros Berceni. Noi am luat de acolo gresie si faianta cu 24ron/mp si ieri mi-a zis sotul ca a vazut aceeasi gresie si faianta in Brico cu 39ron/mp! Si multe alte lucruri am descoperit acum cu amenajarile ca sunt mai scumpe la Brico, in fine, nu insist ca suntem off-topic rau.
Freshanana e prima oara cand aud de trendul asta cu China...mi se pare cam excentric...Cu hainele eu stiu ca cele de bebe se calca ca sa le sterilizezi, la ele te referi sau la haine in general? Si eu urasc sa calc!
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
andy_galro spune:
CD chiar ai fost aproape...Sighisoara e la 60 de km fata de Tg.Mures...poate totusi vom avea ocazia vreodata sa ne vedem
28+Andrei
BEBE al nostru
andy_galro spune:
andreea mersi de pont...vom incerca si acolo
28+Andrei
BEBE al nostru
CD27 spune:
Vreau sa zic ca am fost la 30 km de TG Mures, ne plimbam asa fara directie cu masina, doar ca era cam pe inserat si am gandit ca nici nu mai vedem mare lucru in oras. Dar sotu e decis sa mai facem plimbari prin tara dupa ce vine Mikul, asa ca poste ajungem sa ne vedem
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy_galro spune:
sper ca veti mai avea ocazia sa veniti...e un orasel micut dar tare cochet si curat...pupam mamica si pe Mikul di burtica
28+Andrei
BEBE al nostru
andreea_and spune:
CD pe net am gasit doar doua comentarii despre dr Badescu si zice ca ar lucra si la spit. Universitar.
Ce de mancare ti-a adus sotul...eu daca mananc mult seara nu mai pot dormi deloc.
Am observat in ultimul timp ca am inceput sa am pofta de carne dupa ce nu prea m-am omorat in trim I si II. Bebitza imi transmite ca are nevoie de proteine.
Felicic si parca mai era cineva careia i-a recomandat doctorul sa ia omega3 - v-a recomandat un supliment anume? Am citit ca in ultimul trimestru bebe are nevoi sporite pt ca i se dezvolta creierul si cum nu prea ma omor cu pestele gras as vrea sa fiu sigura ca ii dau ce ii trebuie. Pe net scrie ca nu toate suplimentele sunt bune, de-aia intreb ce anume v-a recomandat doctorul.
Andy g daca vii ne anunti, da?
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
freshanana spune:
...si nu mi-ai zis daca mai aveti toneta cu hot dog
ca sa recomand fetelor
30+
AMR 64 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik