Mamici norocoase de sept-oct 2008(87)
Raspunsuri - Pagina 19
clau_geo spune:
Neata burticute,
va invit la o cafeluta cu lapte si apoi va pup pt toata ziua ca vin zugravii si trebuie sa stau cu ei, plus sa mai cumpar cate ceva. Nu am chef de nimic dar tot imi spun ca e spre binele meu si al lui bb sa se termine cat mai repede.
Aveti grija azi cele care umblati pe afara ca s-a anuntat o zi torida 33 de grade la umbra.
Nusu, e posibil ca durerile pe care le simti sa fie din cauza miscarii lui bb de pe o parte pe alta si automat intinderea muschiului uterului si a ligamenteleor. Daca trece durerea dupa ce schimbi pozitia nu cred ca e grav, mai grav este daca nu trece timp indelungat. Ai grija de tine si daca esti nesigura suna dr. sa te lamureasca.
29+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 75 ZILE
nushulica spune:
miruna da, durerile cedeaza la schimbarea de pozitie si chiar repede, de asta am zis si eu ca trebuie sa fie muschii sau ligamentele care sustin ditamai burtoiul acum
kid merci de sfat chiar ma gandeam eu ca trebuie sa-i fie mai bine printisorului in leagan decat pe o paturica(eu una m-as plictisi sa ma tot uit la niste jucarii in fiecare zi) ...mai ramane sa vad exact de care comand ca sa nu regret pe urma, oricum iau cu baterii sigur ca e mai convenabil pentru noi
azi noapte am avut un somn adanc tare si m-am trezit f odihnita si fericita ca nici bebe nu m-a mai trezit de la 6 in schimb mi-a zis sotul ca am sforait si eu nu sforai de felul meu...voi sforaiti?? ca nici nu am nas infundat nimic....sper sa nu ma transform in purcica de acum
tzitziri ce face micutul boem??si-a mai reglat programul sau tot o boemie o duce??
edit: clau geo asa e, durerrile trebuie sa fie de la ligamente ca trec repede, dar pt mine a fost ceva nou si de asta m-am speriat un pic si v-am intrebat si pe voi
pentru cele interesate am sunat acum dimineata la baby-comfort . ro si am cerut detalii in legatura cu scaunul balansoar pt alaptat si au zis ca il vor primi cam intr-o saptamana(asa le-a promis furnizorul) si pretul va ramane acelasi deci nu se scumpeste!!!! am intrebat cat ar costa transportul pana in iasi avand in vedere ca are 50kg si mi-a zis ca in jur de 60 ron deci nu e scump nici transportul, dar am mai intrebat daca e valabil ce scrie pe site-ul lor si anume ca la comenzi mai mari de 10 mil transportul e gratis oriunde in tara si au zis ca e valabil si assta avand in vedere ca eu vreau sa iau si balansoar de bebe ma duc in 10 mil si atunci o sa am transportul gratuit!!!!
24+ DAVID
anca81 spune:
Wow, ce discutii aprinse despre nastere! M-au distrat mesajele voastre despre "broderii" si "virginitatea recastigata" La mine prima recomandare a fost pentru cezariana din cauza bazinului ingust. Acum se mai adauga si pozitia Carlei, deci nu cred ca voi merge pe nasterea vaginala. Am citit n descrieri si povesti de nastere si nici una nu seamana cu cealalta, fiecare a fost diferita, nu exista un tipar. Cred ca cel mai bine e sa fim informate si sa alegem ce se potriveste cel mai bine, atat pentru noi cat si pentru puiut. Mi se pare o tampenie sa te chinui cu un travaliu lung si dureros daca ai indicatie clara pentru cezariana (din diferite motive) doar pentru a naste natural. Si din nou, daca totul este in regula mi se pare normal sa optezi pentru nastere vaginala, cu sau fara epidurala in functie de cum evolueaza travaliul. Dar din nou, e doar parerea mea, poate diferita de cea a altor mamici iar fiecare dintre noi stie mai bine ce preferinte si optiuni are.
Nushulica, ma bucur ca ai dat un semn si ca esti bine. Chiar intrebam de tine zilele trecute. Daca durerile tale trec cand schimbi pozitia, cred ca sunt cauzate de ligamente sau de pozitia lui bebe. Mie mi se intampla noaptea foarte des sa ma doara rau partile laterale cand ma intorc de pe o parte pe alta. Si in alta ordine de idei, daca ar fi sa aleg as lua un bouncer in loc de salteluta de joaca, mi se pare mult mai confortabil pentru bebe si util pentru parinti. Daca are si baterii si "tzopaie" de unul singur e si mai bine.
E gata cafeaua, va invit la o canita
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
nushulica spune:
anca merci. inca o parere pro balansoar bebe deci ramane clar
deci cu durerile aveti si voi, eu n-am stiu , probabil ati zis si n-am citit eu....
24+ DAVID
andy_galro spune:
Neata! Va invit si eu la cafeluta, laptic sau sucuri, fiecare dupa cum va place.
marybbafta mare la eco
nusha e tare fain balansoarul acela pt bebe
Va si va doresc o zi plina de vesti bune!!!
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
anca81 spune:
Andy, m-am uitat la pozele tale, mi-a placut foarte mult proiectul casei si zona in care veti locui. Atat de multa verdeata, foarte foarte frumos! Va doresc spor la constructie si sa iasa totul asa cum va doriti!
Ce scumpa e micuta Alexia
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
Nerantula spune:
'neatza!
Nushulica, si eu sunt interesata de balansoar, imi poti da si mie numarul de telefon? (ca am o lene sa rascolesc ..). As vrea sa stiu daca il aduc si in show-room, sa il vad intai.
27+ AMR 86 zile!!
Haiduc iubit
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
'neatza!
Nushulica, si eu sunt interesata de balansoar, imi poti da si mie numarul de telefon? (ca am o lene sa rascolesc ..). As vrea sa stiu daca il aduc si in show-room, sa il vad intai.
27+ AMR 86 zile!!
Haiduc iubit
021 2203060 este numarul de la baby comfort
daca te duci sa-l si vezi in show room imi zici si mie impresii?? asta ca sa nu-l comand chiar asa pe de rost tinem legatura...mai devreme de saptamana viitoare oricum nu-l primesc
24+ DAVID
andy_galro spune:
Anca si multumesc...abia astept sa fie gata sa pot decora si sa ne putem muta
nusha mie mi se pare ca leaganul nu are sistem de siguranta(hamuri) pentru bebe...si atunci il punem asa pe bebe in el fara nici o siguranta??? si nici pe site nu scrie de asa ceva...cred ca trebuie sa merg sa vad in magazin
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
anca81 spune:
Andy, leaganul are centura de siguranta, din aceea intre picioruse ca la carucior. E safe.
Edit: uite www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=44768" target="_blank">aici descrierea de pe site-ul Fisher Price. La ei e doar 60 USD
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani