Mamici norocoase de sept-oct 2008(87)
Raspunsuri - Pagina 20
andy_galro spune:
da Anca pe site-ul strain este descris f bine si se vad si hamurile dar pe cel romanesc nu prea...si ce diferenta de pret,of, of....
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
freshanana spune:
eu raman la partea cu salteluta pt bb plus scoica (pe care am luat-o deja).
ca oricum si in saltea si in balansoar tot pana la 5-6 luni sta si apoi trece in premergator ca o sa fie lumea mai interesanta descoperita de el singur
si iar vine faza cu ridicat tot ce e la nivelul lui si e periculos, scos manerele de la dulapuri etc etc
va fi amuzant
31+
AMR 63 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
clau_geo spune:
Maryb bafta multa la eco si sa te intorci cu vesti minunate
29+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 75 ZILE
andreutac spune:
Neata si de la mine!
Azi sarbatoresc ultima zi lucratoare ... pana dupa concediu bineinteles, ce credeati? pana la prenatal mai am, dar e bine si asa. Deja am alt tonus, fac listuta pt concediu si ma vad deja cu burta in sus .
Muuh, cred ca imi predai locul pe plaja din 2 Mai ... abia astept!!
Andreea
26+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
anca81 spune:
Uitati-va la asta: www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/Winnie-the-Pooh-129/Tomy-94/6713/Spatiu-de-joaca-Pooh-100-Acre-Wood.html" target="_blank">spatiu joaca, ce misto e Offf, le-as lua pe toate, as umple casa cu jucarii!
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
clau_geo spune:
Moni, multumesc din suflet pt ajutor , acum apar si eu cu datele mele
AMR 75 ZILE
andreea_and spune:
Neatza burtici!
Nusha ce ma bucur sa te revad. Si eu am durerile alea care trec cand schimb pozitia, se pare ca e perfect normal, creste burtoiul, se intand ligamentele.
Cum ai reusit sa te abtii pana pe 29 sa nu comanzi pe laredoute? Oricum vad ca pt bebe deja sunteti aproape gata cu shoppingul, bravo!
Felicic multam de raspuns, sa inteleg ca pe prospect scrie ca e ok de luat in sarcina?
Clau bafta cu zugravii, sa termine repede si ai si tu grija cu caldura daca trebuie sa umbli.
Anca, Nerantula, Andy g
M-ati convins si pe mine cu balansoarul pt bebe, multumim Kid de feed-back. Parca totusi arata altfel cel de pe site-ul Fisher price, cred ca e model mai nou. Sincer mi s-ar parea mai amuzant sa il imping eu cu piciorul dar daca are baterii si o face singur de ce nu. Oare pe unde au showroom ca l-as inspecta si eu inainte putin.
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
clau_geo spune:
Burtici, voi ce faceti cand va treziti si aveti carcei cumplit de durerosi in gambe? De cateva nopti imi este din ce in ce mai rau cu carceii, se pun si nu vor sa ma lase deloc
AMR 75 ZILE
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andreea_and
Neatza burtici!
Nusha ce ma bucur sa te revad. Si eu am durerile alea care trec cand schimb pozitia, se pare ca e perfect normal, creste burtoiul, se intand ligamentele.
Cum ai reusit sa te abtii pana pe 29 sa nu comanzi pe laredoute? Oricum vad ca pt bebe deja sunteti aproape gata cu shoppingul, bravo!
Felicic multam de raspuns, sa inteleg ca pe prospect scrie ca e ok de luat in sarcina?
Clau bafta cu zugravii, sa termine repede si ai si tu grija cu caldura daca trebuie sa umbli.
Anca, Nerantula, Andy g
M-ati convins si pe mine cu balansoarul pt bebe, multumim Kid de feed-back. Parca totusi arata altfel cel de pe site-ul Fisher price, cred ca e model mai nou. Sincer mi s-ar parea mai amuzant sa il imping eu cu piciorul dar daca are baterii si o face singur de ce nu. Oare pe unde au showroom ca l-as inspecta si eu inainte putin.
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
pup dulce Andreea
AMR 75 ZILE
clau_geo spune:
Aveti idee unde se gasesc paturi de la Baby ideal in afara de Cora? am pus ochii pe un model de la ei si in Cora nu au decat pe gri cu portocaliu.
AMR 75 ZILE