Mamici norocoase de sept-oct 2008(87)
Raspunsuri - Pagina 21
andy.p spune:
Buna dimineata !
Super toate chestiile ptr bb,dar si noi ne orientam spre bouncer.Scoica avem deja.Asa eram si noi ,ne venea sa cumparam tot ce vedeam ptr bb,la al doilea copil deja te mai linistesti.
anca ce faci?cum te mai simti??
andreutac bravo,va invidiez,concediu placut cu vreme frumoasa si multa odihna
clau,fresh,andy_g,nushu,nerantula
28+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
clau si pe mine ma chinuie carceii,dar mi-a spus cineva ca in secunda in care simt ca ma prinde sa ridic repede laba piciorului in sus si gata.Si sa stii ca are efect,pe incercate.
andreea_and
28+bbelina
anca81 spune:
Sunt OK Andy, multumesc Astept sa treaca timpul pana luni cand merg la eco.
Andreea_and
Clau_geo, iei MagneB6?
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
andreutac spune:
Uitasem sa scot agitatele pt Mary.
Asadar:
Te asteptam cu vesti bune si f. bune!
Andreea
26+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
andy.p spune:
Anca spune-mi te rog de cate ori pe zi se ai MagneB6,ca tot vreau si farmacista mi-a spus ca mai bine nu,sa ma dau cu Lioton gel,care vreau sa zic ca nu ma ajuta cu nimic.Ma dor picioarele noaptea de mooor
28+bbelina
andy_galro spune:
laura, andreea, clau
Fetelor eu iau Centrum Materna si inca nu am probleme cu carceii.
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
andreea_and spune:
Andreutac concediu placut, plecati undeva?
Anca si Nushu uite asta e si mai ieftin www.crazytoys.ro/jucarii/Leagane-si-Scaune-2085/Fisher-Price-91/6551/Baby-Gear-Balansoar-cu-vibratii.html" target="_blank">balansoar
Clau pentru carcei stiu ca e bun magneziu si calciu, acum in sarcina nu stiu daca e bine sa iei de capul tau. Intreaba doctorul daca poti.
Fac eu capitol nou?
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
clau_geo spune:
Andy mersi frumos dar la mine nu tine faza cu ridicatul labei piciorului in sus ca ma trezesc din cauza durerii. Daca as fii treaza si mi-as da seama ca vine uncarcel as incerca.
Anca, nu i-au Magne b6 ca nu mi-a recomandat medicul, insa iau calciu+magneziu+zinc de la Walmark insa se pare ca nu are efectul scontat. O sa vad daca imi recomanda Magne b6 dupa analize.
29+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 75 ZILE
andreutac spune:
Laura (Andy_P), si eu iau Magne B6 cu toate ca n-am avut pana acum prb cu carceii. Mie dr. mi-a recomandat 3 cp/zi.
Andreea
26+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!