Mamici ce asteapta al doilea copil (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ana ma gandesc la tine si-ti tin pumnii!!

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 23+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut fetelor!!!
In mine a dat harnicia ca vad ca zilele astea am facut o groaza de treaba. Acum la noi e pranzul si dupa ce am dat cu aspiratorul am pus fetele la nani de pranz si acus' ma relaxez si eu.. cu calculatorul in brate of cors..

Ahh.. Dany ce-mi facusi cu reteta de cremsnit.. era preferatul meu in Romania... acuma musai sa il fac si eu zilele astea... Hai zi cum iese... bun nu?
pentru Maria si multa sanatate. Mai ce domnisoara frumoasa si cocheta e.. Filmuletul e grozav!!! Ce ati facut cu apartamentul? Ati gasit ceva?
Multumesc pentru incurajari, acum astept sa vedem ce ne zice preotul pe 21 iulie cand avem interviul.

Crengu merci pentru cafea.. si vezi ca te tin minte cu plimbareala.

Ana mai ai asa putinel... ma iau emotiile pe mine... Galeria e gata si activa:

Claudia ma speriasei cu greturile de la monitor..eeestai p-aci pe-aproape. Super dragut patul. Si ca sa vedeti ce impaciuitoare( sau nehotarata) sunt noi avem si pat de lemn si din panza. Sper ca de data asta sa le folosim ca la Sofia nu am folosit pe nici unul ca a dormit cu noi pana la un an dupa care a trecut in pat de copil mare si gata..
Sper ca s-au mai desumflat picioarele. a!! si felicitari pentru asa baiat mare si istet!!

Ada merci.Offf ce vesti triste.....imi pare tare rau dar eu zic sa nu disperi- bunica sotului meu a mai trait multi ani tot dupa un diagnostic din asta necrutator. Si apoi doctorii se mai si inseala. Multa sanatate si curaj si putere.
hai mai bine povesteste cum a fost la cosmetica.
Super suna si retetele tale.. si usor de facut. Musai incerc si eu.Multumim.

Crengu multumim pentru retetele de mancare.. le-am bagat la cap si le incerc cat de curand. Si a propos de gustul legumelor/ fructelor si in general toata mancarea.. noua ne-a luat o gramada pana ne-am obisnuit cu gustul( sau mai bine zis lipsa lui) a mancarii de aici. Si acum ne plangem.. sa nu mai pomenesc ca la capitolul mezeluri si dulciuri astia stau jenant de prost.

Amalia multumesc. Nu stiu daca ti-am mai zis dar imi place tare mult numele pe care l-ati ales pentru baietel - Luca..

Mada hai cu vesti de la moasa!!! Multa sanatate Amirei si voua... hai mai pasati si voi raceala si la altii ca v-a chinuit destul.

Rromanitza tu ce praji ai facut? daca tot sunt pusa pe gatit poate incerc ceva nou.

Sanziana sa foloseasca bebe sanatos patutul.

nu stiu ce mai voiam sa zic dar inchei aici ca si asa am scris cat pentru doua zile.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetelor intru tot pe fuga si de data asta
- am fost cu Maria la dr si a consultat-o , inca nu si-a revenit complet , ne-a dat iar tratament injectabil gentamicina la 12 ore , asta e defilam inainte nu avem ce face
- nu pot sa mai stau , am multa multa treaba , revin dimineata cu detalii

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Ana_a , nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ada ce bunatati de retete cu vinete ne-ai dat! clar fac wkendul asta una dintre ele (dar cred ca numai eu si Dragos vom manca), ma enerveaza sotu' care e numai carnivor! dar am acum aliat pe Dragos si poate seamana si asta mic tot cu mine in privinta alimentatiei si atunci sotul se supune majoritatii
Cami si cum v-ati impacat cu ideea ca a dormit fetita cu voi?
Dragos de la 1 an si 4 luni, adica din primavara doarme cu noi si acum nici nu ma mai chinui sa-l duc la el in camera ca si pe cel mic tot cu noi il vom tine si se va muta sotul in alta camera, cat voi fi eu cu cresa si dupa ce-si regleaza cel mic somnul ii mut pe amandoi la ei in camera. Ma gandesc ca nu am cum sa-i explic lui Dragos tu dormi la tine, dar bebe cu mama!Nu vreau sa fac vreo diferenta intre ei si sa sufere Dragos!
Ana pregatim galeria!
Dany multa, multa sanatate Mariei si tie multa putere sa rezisti!

26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna dimineata mamici haideti la cafeluta

Ma bucur ca va plac retetele......o sa vedeti ce bune sunt si nici nu murdariti toata bucataria cu ele.
Am fost bine ieri la cosmetica....un pic m-a durut epilatul ca niciodata....dar am suportat bine, nu am zis nici un au macar. Se tot mira cosmeticiana mea cum suport asa bine...si i-am spus ca durerile nasterii sunt mmmmmuuuuuulltttt mai mari, acolo ai motiv sa strigi. La care imi zice "Vai daca te-ar auzi clientele mele.....ce bine ar fi"
Fetelor nu stiu ce e cu mine dar am pofta de dulce.....as tot manca baclava sau tort diplomat......ieri am sarit calul si am mancat o inghetata. Cred ca nu mai rezist si azi merg sa mananc o felie de tort.
Ieri am mers degeaba pana la medicul de familie ca si-a schimbat programul de la 1 iulie ...asa ciuda mi-a fost.......mai ales ca abia pot pasi asa ma doare cand osul pubian cand burtica in jurul cezarianei. Azi o iau de la capat.

Ooofffff merg sa schimb un scutec puturos ca avem diaree.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada36+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata!

Ada, Imi pare tare rau pentru rezultatele proaste ale mamei tale!!! Mult curaj iti doresc si incearca sa pastrezi un pic de optimism! Stiu ca-i greu darincercati sa priviti cu ochi buni timpul ramas in loc sa plangeti caci numai Dumnezeu stie exact cat mai e si cum mai e. Si noua ni se poate intampla in orice moment ceva dar ne traim totusi viata mai departe. Multa putere!
Cat despre retetele tale de vinete pot sa-ti spun ca mi-ai facut pofta de mancare de dimineata si de-abia mi-am luat micul dejun si sunt si putin disperata ca am luat un kg in ultima saptamana. Daca o tin in ritmul asta... Culmea ca l-am trimis pe sot aseara la supermarket sa-mi ia vinete si nu a gasit; azi ma duc si eu la un alt magazin unde sper sa gasesc ca nu se mai poate.
Ana,
Un piculet mai e; am si eu ceva emotii. Spor la treaba dar mai si odihneste-te ca va urma o perioada mai aglomerata.
Sanziana, nu stiu ce sa zic despre dormitul cu cei doi in pat... Cred c-o sa-ti fie greu mai ales daca cel mic o sa se trezeasca noaptea si sa planga; poate deranjandu-l o sa-l determine pe Dragos sa vrea sa doarma singur. Sau poate cel mic o sa fie cuminte ca un ingeras si o sa dormiti fericiti impreuna. Mai ai insa timp sa incerci sa-l obisnuiesti pe Dragos sa doarma singur pana cand se va naste David. Sorry, nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau in directia asta ca Stefan e la polul opus, nu doarme cu noi nici sa-l pici cu ceara; cititm povesti seara, cantam cantecel de nani la el in patut, ne imbratisam ne pupam dar cand ritualul s-a terminat daca mai stau un minut langa el in pat ma impinge si imi zice sa ma scol. E foarte posesiv cu patutul lui, cu pernuta lui... si desi ma bucur de aceasta independenta uneori sufar caci mi-ar placea sa-l simt dormind langa mine. Dar... nu le putem avea pe toate.
Cami, nu-ti face griji pentru greturile mele, mi s-a mai intamplat si inainte, cred ca e de la ochi de fapt, ar trebui sa-mi fac un control. Nu mi se intampla decat atunci cand sunt mai obosita sau ceva de genul asta. Probabil imi trebuie ceva ochelari antireflexie sau asa ceva, nu cred ca am nevoie de ceva dioptrii. Monitorul e cu plasma, e ales cu grija de sotul meu care e inginer in computere si pe deasupra poarta si ochelari dar... cred ca imbatranesc si eu si ma mai ramolesc . Ah, si merci de felicitari! Nu e el asa mare si istet dar cum zice si proverbul: "orice cioara isi lauda puiul". Spor la treburi si cand termini de redecorat sa pui poze.
Dany, sanatate multa Mariei!!!!
Amalia, baiatul tau merge cumva in toamna asta la scoala? Cum vede faptul ca va avea un fratior? El e mai mare si cred ca intelege bine despre ce e vorba spre deosebire de al meu care se uita tare ciudat la bebelusi si refuza sa creada ca in pozele lui de cand era mic e chiar el.

Noi... ca de obicei nimic nou. In afara de chinurile cu cantarul... nimic deosebit; si nu inteleg de ce cresc asa mult in greutate, mai ales ca acum mananc mai putin caci nu mai incape in stomac din cauza lui bebe. Mananc in jumatate cat sotul meu iar in mod normal mananc cam 2/3 fata de el si totusi acum asimilez intr-o veselie. Dar... ce sa zic, asa o fi organismul meu... voi vedea dupa ce termin cu alaptatul cate kg au ramas in plus. Acum... ma consum degeaba. Si la Stefan am luat 23 de kg si in 8 luni dupa nastere revenisem la greutatea initiala. Sper doar ca bebe sa fie bine macar. Va las acum, ma duc sa mai deretic cate ceva prin casa. Va pup pe toate!!! PA!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ada, tare-mi pare rau ca treceti prin asa incercare grea cand mi-a iesit mie testul pozitiv (cu Ana) la sora mea de suflet i-a iesit in analize un cancer de toata frumusetea (la san) asa ca de atunci se lupta cu chimio, a avut operatie, acum incepe radio...
Va doresc multa putere si credinta - asta ajuta cel mai mult la suflet... pentru mama ta

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Nu apuc eu sa postez, dar va citesc zilnic sunt aici

Ana

Waw, ce se apropie termenele! parca numai ieri ne intalneam si acuma ia uite ce de bebei!!!

Claudia, foarte de acord cu teoria patutului noi avem 2 - unul d lemn (mare) in care inca mai doarme Paul, si unul de panza cu care umblam in voiaje - in rest, e la bunici pt cand doarme Paul acolo.
Sa vedem dc pt Ana luam altul sau il aducem pe al lui Paul de la bunici... inca nu m-am hotarat - al tau e tare fain si-mi face pofta sa mai luam unul
Deocamdata, Ana doarme in dormitor, in cosulet (teoretic..... de vreo 2 nopti si practic..... sper sa doarma cat mai mult acolo)

N-am ajuns inca sa scriu povestea nasterii, Mada, felicitari, ce frumos ai trecut prin experienta
Tare mi-am dorit eu minge da' n-am avut - insa din fericire am o carte cu pozitii pt travaliu si mi-a ajutat mult.
Plus ca am mers la un curs de gravide - cu Paul mai mult, acuma cu Ana am ajuns doare de vreo 3 ori - si psihic m-a ajutat f mult

In doua-trei cuvinte, pe mine m-a uimit ce diferit a fost de cezariana. Nici 2 min nu m-am gandit la cezariana si travaliul a mers repede, am respirat, mi-am spus mereu cand apareau contractiile "acum vine Ana!" si asta m-a ajutat sa nu ma panichez si sa privesc pozitiv contractiile si durerile
La expulzie m-am pierdut putin - insa medicul meu a fost super, doar cu cateva civinte potrivite mi-a ridicat moralul - iar cand am simtit capusorul Anei ca iese, parca as fi primit combustibil de avion asa energie am simtit in mine - plus ca si acum imi amintesc senzatia fantastica de la iesire - am reusit eu sa nasc un pui de om

La cusut a fost f ok, cu prietena mea (medic si ea) si medicul meu am sporovait verzi si uscate, a avut tare multa rabdare medicul meu si se oprea cans il rugam nu m-a durut doar ca eram obosita

Ma striga Ana, va pup!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetele!!!

Si eu pe aici, citesc, dar nu prea am ce scrie, imi este somn....si stau toata ziua lungita pe pat, noroc ca Stefan este cuminte si se joaca frumos si isi face tot felul de constructii dupa care eu i le admir si i le laud si el este super bucuros ca ma joc cu el .
Acum la apucat desenatu pe tablita magnetica si toata ziua face tot felul de desene interesante si eu il felicit binenteles, si uite asa ne jucam noi doi. Nici afara nu mai am energie sa ies, imi convine mai mult pozitia de stat intinsa pe pat pt ca Matei cum nu-i convine pozitia in care stau cum ma loveste cu piciorusele in coaste

In rest....incet incet ma simt mai pregatita, ce mai....curaj gaina ca te tai! Alceva ce as putea zice abia astept sa-l tin pe Matei in brate si sa ajungem acasa. Numaram cu sotul zilele care au ramas tot mai putine.

Apropo de dormit....si la noi e cam nasol, Stefan a dormit dintodeauna cu noi in camera dar in patutul lui lipit de patul nostru. Acum intentionam si noi sa ne separam, dar nu stim exact cand va fi momentul, sa vedem prima data cum va fi Matei noaptea. Inca nu avem amenajata o camare numai pentru ei, dar sigur in primavara-vara vor sta impreuna separati.Pana atunci...vom sta toti 4 impreuna, pentru ca avem 2 camere si un singur pat si un singur patut, cealalta camera fiind amenajata ca un birou.Stefan va dormi cu noi in pat si bebele in patut, provizoriu pana facem pat pt Stefan.

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

-am revenit si noi putin pe forum ,Maria este un pic mai bine ,a inceput sa manance mai bine decat pana acum , am observat ca nu mi-a mai facut febra , sa speram ca nu va mai face
- Claudia mi-a placut tare mult patutul , sa-l foloseasca bebe sanatos si fericit
Sanziana sa foloseasca bebe sanatos salteluta si patutul si in viitor si carutul
Ada moama ce reteta de vinete ai pus tu acolo , o voi incerca si eu pupici lui bebe care are probleme cu burtica sa treaca repede
Cami sa stii ca iesit tare bun cremsnitul multumesc pentru complimentele adresate Mariei imi aduc aminte ca la inceput eram trista ca nu am cu ce s-o imbrac , dar DD mi-a trimis multe hainute pentru ea prin intermediul prietenelor mele , chiar si aseara mi-a zis o vecina ca va veni la mine sa-mi aduca niste hainute pentru Maria iar problema cu apartamentul inca nu s-a rezolvat , am anuntat cateva persoane sa se intereseze : la biserica , prieteni , colegi de munca de-ai sotului , chiar aseara am fost la batrana si am stat cu ea de vorba despre apartament si mi-a zis ca sa incerc sa caut un apartament care sa ne convina si ea ne va plati chiria pe 5 luni in avans , acum vom trai si vom vedea , ne-a zis ca in decurs de 1 - 2 luni sa eliberam
Oana pupam printesa mica , ce curajoasa ai fost si tu si ce bine ca ai nascut repede
Ana ooo ce putin mai este pana ce vei naste ,
multumesc tuturor fetelor care ati fost alaturi de noi si care ne-ati urat sanatate , sa aveti si voi parte tot de sanatate si alese bucurii in femiliile voastre

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Ana_a , nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput