Mamici ce asteapta al doilea copil (12)
Raspunsuri - Pagina 13
crengu75 spune:
A, are sa uit, imi place patutul, este superb. Dar are si chestie din aia care se pune mai sus cand e bebe mic ca sa nu te apleci?
Oricum e tare fain. Se vede ce incantata esti da maimutica. Asa-i?
Rianna
Crengu
35+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 3+ saptamani!!! Doamne ajuta!!! 
crengu75 spune:
Romanitza, tocmai am pus reteta. Daca nu ati inteles, mai vin cu lamuriri, ca nu prea am talent la scris, ma reped sa zic tot deodata.
mai, eu v-as trimite vinete de la noi si ardei si de toate, ca-s tare bune......... am papat si eu din alea din market asta iarna dar nici nu se compara cu vinete noastre crescute in gradina.
Rianna
Crengu
35+ cu
ClaudiaH spune:
Crengu, merci mult pentru reteta! am priceput. Da, din pacate legumele la noi nu au acelasi gust chiar de cumpar din alea bio. Ardeii sunt cei mai naspa; proaspeti parca mai seamana a ardei dar in mancare nu mai au nici un gust. Dar ce sa facem... ne multumim cu ce avem. Cat despre mititica mea intr-adevar abia astept s-o vad s-o dragalesc desi stiu din experienta ca dupa o saptamana voi vrea s-o bag inapoi in burtica sa pot sa dorm si eu linistita fara sa ma traga cineva de sfarcuri si sa schimb 10 scutece pe zi, etc. Patutul pe care-l vom cumpara are bineinteles si nivel intermediar, nu se vede prea bine in poza dar scrie la descriere si la lista de componente.
Rromanitza, chestia cu patut de lemn versus patut textil cred ca e o chestiune care tine de individ. Patutul de lemn are avantajul ca poti sa cumperi din ala care se lungeste cand copilul e mai mare si poti sa-l flosesti pana ajunge la 13-14 ani. Patutul de textil insa nu-l poti folosi decat pana pe la 2 ani (cca 15kg). Eu am ales varianta asta pentru ca oricum nu intentionez sa-l folosesc mai mult de un an jumate ca avand doi copii vreau sa-i trec pe amandoi la supraetajat. In al doilea rand mie imi convine ca am si masa de infasat atasata si nu imi ocupa spatiu separat si la masuta de infasat nu vreau sa renunt ca mi-a fost tare utila la primul. Pana la 8 luni bebe va sta cu noi in camera si daca pun patut de lemn plus masa de infasat plus dulapior nu mai am loc sa ma misc prin dormitor. In al treilea rand noi calatorim mult si prefer sa-mi iau patutul meu decat sa folosesc patutul celor de la hotel/pensiune iar pentru copil e mult mai usor cand calatoresti daca are toate lucrusoarele cu care e obisnuit. Astea sunt motivele mele sa prefer un astfel de patut dar multe alte mame considera varianta clasica de lemn cea mai potrivita; nu cred ca exista o singura varianta buna. Asa ca, daca nevoilor tale corespunde un patut de lemn, atunci asta e cea mai buna varianta pentru tine, nu inseamna ca esti "invechita". Na ca te-am ingropat in explicatii ![]()
Fug fuguta acum sa-l iau pe Stefan de la gradinita.
Pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
32+ cu
Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2
Ada_S spune:
Buna fetele aici sunt si eu, beau o ceasca de cafea apoi fug sa fac baie cu baiatul ca tre sa merg la dr de fam sa imi dea hartia pt prenatal si de la 17 am programare la cosmetica, manichiura si pedichiura....azi ma rasfat.....sper sa ma mai linistesc un pic.
Claudia am vazut patutul si imi place tare mult.
Eu din pacate nu fac bine......au venit rezultatele mamei si sunt rele din pacate.....se pare ca nu mai este mult si o sa o pierd

si nu are decat 49 de ani, nu iti pot descrie ce durere e in sufletul meu acum.
Of nici nu mai pot pove ca ma apuca plansul....de trei zile plang intruna, nu reusesc sa ma calmez.
Faza e ca ar trebui sa merg cu ea la sedintele de chimio si prima sedinta o sa fie in data de 17 la Cluj si eu nu prea pot sa mai fac drumuri asa lungi cu masina....in plus o saptamana dupa chimio se simte foarte rau.....vomita intruna....etc. Nu vreau sa va intristez cu problemele mele, asta e, o sa fac fata cumva.
Fetele care vor alte retete pt vinete o sa va dau eu cateva deseara, acum nu ma pot concentra.
Ana, cum te simti?esti pregatita?

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
36+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 3 saptamani

sanziana27 spune:
Ada asa tare m-a intristatmesajul tau, nici nu stiu ce sa zic, doar ca imi pare tare, tare rau pt mama ta si pt drama prin care treceti. Mult curaj sa fie bine!
Crengu si eu sunt fan zacusca si anul asta trebuie sa pun macar 2 portii (cea de vinete ne place). Mie imi plac in general legumele tare mult si vad ca si Dragos ma mosteneste.
Claudia e asa de frumos patutul sau imi place pt ca-i roz? ![]()
Eu am comandat din lemn care se face si junior si cand vor creste ei mari vor trece tot la etajate.Voi cauta poze cu patutul lui Dragos (sunt la fel)
Ana doamne ce putin a mai ramas!
Ieri a sosit coletul:patutul si salteaua. trebuie sa mai comand un carucior duo si un dulapior si gata cu toate pregatirile pt bebe.Dar le mai esalonam, asa in fiecare luna sa nu ne falimenteze de tot!
26+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008
danybv spune:
buna fetelor
- intru si eu pe fuga, in primul rand va multumesc tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi , va iubim si va multumim 
- imi pare nespus de rau pentru ce se intampla cu mama ta Ada sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si viata lunga , sa se refaca repede , poate este doar o cumpana in viata ei acum , oricum ne rugam pentru ea
- fetelor m-ati imbolnavit cu retetele voastre cu vinete
ce crede-ti ca stau degeaba ? stati asa sa va spun ce fac eu acum : Cremes eu il fac dupa reteta asta e prima data cand fac aceasta reteta , sper sa-mi iasa ![]()
- Maria mi-a facut ieri iar febra 38,7 mai slaba ce-i drept , azi am terminat tratamentul injectabil , dupa amiaza vom merge cu ea la control sa vedem ce ne zice dr
- va pup si mai revin mai spre seara sa va raspund la fiecare 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Ana_a , nastere usoara si bebe sanatos

crengu75 spune:
Imi pare tare rau de mama ta Ada
, poate totusi va fi bine pana la urma. Off, nici nu stiu ce sa zic, cred ca esti terminata. Si eu as fi daca as afla asa ceva despre mama. Mai ales acum.
Subscriu si eu la cele spuse de Claudia cu patutul. Mi se pare mai usor de utilizat, plus toate avantajele pe care le-a descis Claudia. Acum fiecare cu ce se impaca mai bine.
Sanziana, sa ne pui poze cu patutul.
Rianna
Crengu
35+ cu
ana_a spune:
Buna fetele!
Noi suntem bine, doar ca azi am avut multa treaba si nu am apucat sa intru pe aici, am reusit sa citesc in fuga! Ma bucur ca va ganditi la noi.
Revin mai tarziu sau poate maine de dimineatza.
Ada_s tare m-am intristat cand am citit de mama ta! Va doresc multa putere si DD sa va ajute sa depasiti aceste momente dificile! Iar mamei tale ii doresc multa sanatate si multa putere!
la toata lumea!
AMR 5 zile!!!! wow momentul se apropie!!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Ada_S spune:
Multumesc fetelor pt incurajari....nu am vrut sa va intristez nush ce mi-a venit de am pove despre aceasta problema.......imi sunteti tare dragi si nu trebuia sa va intristez.....dar asta e acum.
Eu o sa fiu tare, o sa ma descurc....
Sa va zic o reteta foarte simpla de vinete. Spalati foarte bine vinetele si asa cu coaja le feliati de grosimea unui dget, le dati cu sare si piper si le puneti in tigaie la foc mic cu putin ulei. Initial o sa absoarba tot ulei dar cand sunt gata o sa inceapa sa lase uleiul inapoi in tigaie. Le prajiti ca pe gratare pe ambele parti la foc potrivit. Faceti un mujdei de usturoi si le serviti calde cu mujdei....cu paine sau cartofi si cu salata de rosii. Pofta buna.
Inca o reteta care o fac foarte des(am invatat-o in Grecia) 5-6 cepe mari le tai solzisori le pun in tava, sare piper, peste ele pun rondele de vinete cu tot cu coaja, iar sare si piper. Peste fiecare felie de vinete pun cate o felie de rosie(sau o picatura de paste de tomate). Pun ulei in tava, apoi 1-2 cesti de apa si le dau la cuptor pana scade apa. Cand a scazut apa scot tava si rad o bucata maricica de feta peste compozitie si mai dau la cuptor pt 10 minute(sa nu se arda branza ca nu e buna, doar sa se usuce putin). Noi le servinm ca aperitiv langa o felie de carne, gratar, snite, etc sau fierb macaroane fundita(farafele) si le amestecam cu compozitia din tava. Pofta buna
E uite ca m-am tinut de cuvant.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
36+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 3 saptamani

Ada_S spune:
Era sa uit, Ana ce putin mai este......mult curaj mamico ca totul v-a fi bine

Ada
36+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 3 saptamani