Mamici ce asteapta al doilea copil (12)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff nu am mai reusit sa scriu nici sa citesc da acu recuperez.
Multumim de urari si de complimente.

Ari se simte mai bine o mai chinuie nasucul dar doarme bine si nu mai vomita.
Dar a racit si Ami noroc ca nu face febra tot asa numai nasucul da la 6 zile e de ajuns ziua papa bine si mai rar dar noaptea ma termina din doua in doua ore si e lenesa la papat ma chinui sa nu adoarma de tot si sa pape.
Asa ca is cam obosita si seara ma mai pun mai devreme la somn ca sa mai recuperez sa pot sta noaptea ca Flo ma ajuta da si el merge la munca de dim devreme si ii trebuie si lui odihna.
Cu mama ce sa zic mai bine nu venea deloc serios, nu ma ajuta la ce am nevoie ci numai la ce are ea chef.
Adik eu spal biberoane ea da lasa ca le spal eu sau eu o schimb pe Ari da lasa ca o schimb eu, da cand i-am zis sa ma ajute sa spele baile si sa aspire sus ca de doua sapt nu am mai apucat sa fac se face ca ploua se eschiveaza si atunci nu am mai insistat sa plece sa ma lase ca ma dispera. Sigur ma descurc mai bine singura decat asa sa ma si streseze zilnic. Serios eu nu o ineteleg ea ma intreaba cu ce sa ma ajute cand zic ce am nevoie se face ca ploua.
da in schimb ma streseaza cu fetele si biberoanele si etc care vreau eu sa le fac mai ales sa ma ocup si de Ari sa nu se simta exclusa da ea nu pricepe.
Cami eu asa ceva nu am mai auzit asta e santaj frate hotie la drumul mare.
Uff sper sa rezolvati cumva pb asta. Cum e Sofia cu bebitza? Ca Ari la inceput s-a bucurat apoi a ingnorat-o si acuma daca s-ar putea ar plesni-o tre sa ma tot uit la ea ca a avut ceva tentative si e si mama aici si ii cauta in coarne exact cand nu trebuie si asta ii da si mai mult curaj si devine si mai alintata.
Claudia faine pozele.
Dany imi pare rau ca e bolnavioara printesa sper sa treaca repede.
Rromanitza ms mult.
Eu fac vinetele ori pe gratar si fac mai multe si le congelez in pungute pe portii sau le fac pe aragaz nu prea imi place cum ies la cuptor.
Ana sa stii ca si el s-a mirat la Ari ca a avut curajul si ca nu l-a luat cu lesin acuma deja era instruit si chiar imi zicea ca nu concepe sa nu fi fost acolo de fatza ca iar fi fost mai greu sa fie undeva pe hol facandu-si girji daca e ok si daca merge bine decat sa fie acolo sa ma ajute, sincer pt mine a fost f de ajutor si nu vroiam pe nimeni altcineva decat pe el acolo ca stie cand sa insiste si cand sa ma lase in pace si ce sa zica in momentele alea sa nu ma streseze si mai tare. Bine aici si personalul e super daca nu m-au laudat alea de numa si m-au incurajat si etc si a fost bine in final.
Sincer nu ma laud dar nu ma credeam in stare sa nasc asa si cum a zis si Oana cand am simtit cum a e iesit bebitza a fost ceva nemaipoemnit f deosebit si f impresionant.
Ada ms.
Cusatura e mai bine incepe sa se vindece oricum e destul de rough e cam mare ruptura dar incet incet o sa isi revina. Am grija si incerc sa fac in asa fel sa treaca cat mai rapid.
Aici nu te tine mult daca si tu si bebe sunteti ok daca mergea mai rapid cu brodatul mergeam chiar in seara aia acasa, dar asa ma ramas pana a doua zi oricum e bine ca nu te tine mult eu abia asteptam sa ajung la mine acasa.
Claudia felicitari tp baiatul mare si descurcaretz.
Ada imi pare tare rau ca aveti asa vesti proaste multa putere si optimism si speram ca va fi totul bine.
Ana facem galerie:

da a venit moasa ne-a cantarit Amira a pierdut numai 60 de grame a zis moasa ca e super aproape nu a pierdut deloc se astepta la mai mult deci papa bine, ieri ne-a cazut si buricul
, la mine uterul se retrage frumos a zis moasa sanii sunt comfortabili si laptic este din belsug
, speram sa si tina ca la Ari a tinut numai 3 sapt.
Acum parca e mai mult.
Vine moasa din nou luni sa ne cantareasca din nou sa vada cat am pus pe noi.
Sper sa fi pus macar oleaca.
hai ca trimit mesajul asta ca de vreo ora scriu la el si tot tre sa fug ba colo ba colo. Pupici si mai revin.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
rromanitza spune:
Fetelor,
Nici nu mai tin minte daca am apucat sa va multumesc pt ideea cu vinetele al cuptor!!! 
Crengu multumiri pt reteta cu vinete sigur o sa facem ceva in weekend si mai ales k este usoara si se pare k si buna.....
Eu mai fac si mancare de vinete cu carnita de pui dar cea mai buna este cand o faci cu rata....Gata k inghit in sec...Aici ratele nu au carne prea multa doar piele si grasime pt k doar asta mananca chinezii....este delicatesa la ei....
Claudia, am inteles sa traiti, dar cred k sotul meu a luat deja hotararea....Pliant!!!
Si eu imi faceam griji...Ideea e k il avem si pe cel al lui Dvd pe care nu l-a folosit decat vreo 7 luni k dupa aceea am plecat in Moscova...Asa k pot sa aleg...![]()
In ceea c priveste greutatea p mine m-a speriat dr. cand am fost la control!!! Mi-a spus k am luat 4 kg intr-o luna!!!!
Nu imi vine s cred!!! Eu zic k era cantarul lor defect pt k la haine nu simt nici o schimbare....Doar in zona burticii...![]()
Ada sanatate multa si nu disperati!!! Am o prietena in Romania a carei mama tot asa a patit...Acum lupta si se pare k e mai bine! Nu vreau sa va dati insa nici sperante desarte dar nu intrati in panica! Ea este tanara si in putere!!!
Sa stii k d cand am ramas gravi as manca al dulciuri d as rupe locul...Nu stiu ce e cu mine! Ma visez mancand un tort intreg cu mana si ma trezesc cu o pofta.....!!!
Sanziana sa n trimti si noua poze cu patutul vostru cel nou...poftim sa il vedem si stii k nu e bine!!!!!
Nici la noi Dvd nu a vrut sa doarma singur dar d cand este la gradi nu are probleme.... Ideea e k ar fi trebuit facuta schimbarea asta de cand ai aflat de sarcina..parerea mea...Acum sa nu se simta exclus datorita noului venit....Vedeti voi...
Cami cred k e o reteta foarte comuna prajitura mea...oricum eu o sa scriu reteta pt k la cat d comuna este p atat de buna iese: 200gr zh. frecate bine cu un pachet si un sfert margarina. Se adauga 6 galbenusuri pe rand apoi un praf de copt stins cu lamaie, zahar vanilat si coaja rasa d lamaie. Amestecam tot si adaugam 5oo gr. faina, treptat, ajungand spre sfarsit sa framantam cu mana. Cand este gata blatul se intinde in tava si se baga la cuptor sa se coaca pe jumatate. Dupe ce este copt (nu d tot) se scoate blatul peste care se pun: gem d prune intr-un strat nu prea gros, albusurile batute spuma cu 150 gr. zh., si nuci taiate cat sa acopere albusrile!!!! Se baga la cuptor pana se bronzeaza albusul! Este foarte buna si imi aduce aminte de bunica mea! 
Dany si noi speram k Maria sa fie bine si ii tinem pumnii sa nu mai faca febra!!! Hai Maria, fii barbata!!!!
Mada d c nu o ingnori tu mai bine p mama ta decat sa iti faci atatea probleme din cauza ei? cateodata stau si ma intreb daca asa vom ajunge si noi....
ANA, MAI AI NUMAI PUTIN SI IL TII PE BEBE IN BRATE!!!! 

Despre noi...pai ieri am avut o zi groaznica..de dimneata am inceput sa vad tulbure cu ochiul drept, apoi a inceput sa imi amorteasca juma' de gura, de nas si mana dreapta....Totul s-a treminat cu o durere ingrozitoare de cap...Nu este prima data da nu am mai patit chiar de mult....oricum ideea e k acum sunt bine!!!
David a incheiat primul semestru la gradi iar de luni incepem cu summer school..Doamne ajuta!!!!
Va pup si aveti grija de voi!!!
17+, mami de David 9.11.2004
crengu75 spune:
neata fetele!
Va ofer o cafeluta buna 

Noi suntem bine dar in lipsa de inspiratie la scris.
Eu ma simt cand foarte bine, plina de energie, cand cad pe ganduri si ma intristez, cand sunt usurica ca o pna, cand grea de nu ma pot ridica din pat. Trec de la o stare la alta, ma gandesc ca e normal.
Va doresc We placut la toate si va dau cate un pup de pe acum daca nu voi mai intra.
Pa pa !!!!!!!!!!!!!!!
Rianna
Crengu
36+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 21 de zile !!! Doamne ajuta!!! 
ClaudiaH spune:
'Neata fetele!
Mada, zau asa, nu te mai necaji din pricina mamei tale. Daca nu te ajuta la ce vrei tu las-o in pace, n-o mai baga in seama. Daca te stressezi o sa-ti afectezi putina odihna si productia de lapte. Cat despre surioara mai mare am niste prieteni care au zis ca in fiecare zi ii pregateau cate o jucarioara micuta ca find din partea surioarei cele mici; jucarioare micute, neinsemnate dar care ii luau ochii pe moment celei mari si nici nu gaureau bugetul parintilor. Au tinut-o asa cam o luna dupa care au rarit-o la doua zile apoi la 3-4 si tot asa si au zis ca n-au avut probleme cu sentimente de respingere din partea celei mari. oricum, mai greu sau mai usor se va estompa gelozia initiala.
Rromanitza, lasa ca la urmatorul control ne lamurim noi cum e cu greutatea. Eu am cantar si acasa si nu pot sa sper ca e cantarul de la clinica defect. Astept insa sa ma certe medicul, sa-mi zica el ca e mult si daca nu zice nimic... eu tac cumintica.
Crengu, cred ca e firesc sa ai astfel de stari alternante; sunt vestiti hormonii pentru toate chinurile pe care ni le provoaca in sarcina.
Eu azi am o veste relativ buna si doua proaste.
Prima veste proasta e ca aseara l-am pus pe sotul meu sa-mi aranjeze coafura la doamna pasarica pentru ca eu nu mai vad demult nimic acolo jos. La sfarsit m-am uitat si eu cu oglinda sa vad ce-a facut sotul si m-am socat cu totul: pasarica mea s-a transformat intr-o adevarata curca mare si urata si in plus am constatat ca mi-au aparut doua varice pe una din labii. Mi s-a facut rau daca ma credeti, la propriu, m-a luat cu ameteala si senzatie de voma cand am vazut asa ceva. parca am citit pe undeva ca astfel de varice pot aparea pe sarcina si ca dispar de la sine dupa nastere. O sa mai caut sa ma documentez. Voi ati patit sau auzit despre asa ceva? La prima sarcina n-am avut asa ceva.
A doua veste proasta e ca Stefan mi-a facut febra aseara. Doar 38,7 in ureche dar totusi febra. I-am dat antitermic, a cedat febra dar azi-noapte a facut din nou. I-a scazut din nou dupa antitermic dar... sa vedem acum daca-i mai revine febra. Ciudat este ca nu are nici un alt semn de boala. Tuseste putin dar asa la cateva ore o data. Inca nu m-am dus cu el la medic. Stau cu el acasa si-l urmaresc. Sper sa-si revina.
Si acum vestea buna, ca sa mai indulcesc din socul celor proaste desi si aceasta veste este buna doar dintr-un punct de vedere. Deci vestea buna e ca ne-am comandat patutul desi voiam sa il comandam la sfarsitul lunii dupa ce intra banii. Sotul meu insa a gasit o licitatie pe ebay cu acelasi model de patut. Firma respectiva are patutul permanent la vanzare cu 69,95 euro si zilnic scoate cate unul si la licitatie. Asa ca sotul meu si-a bagat nasul si a castigat licitatia cu 50 euro. Deci am facut o economie de 20 euro si am lichidat 50 din cont. In vreo saptamana vom avea patutul. Acuma sper ca Lucia sa nu se nasca baiat ca o sa creasca in patut cu roz si cu Minnie-Mouse.
Gata, ma duc sa ma intind un pic pentru ca sunt putin obosita, nu am prea dormit azi-noapte. Va pup pe toate si mai revin. Pa!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu
Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2
ClaudiaH spune:
Hei!!! Nu mai e nimeni la cafea?
Eu azi stau in casa ca daca mi-a facut flacaul febra... gata cu iesitul si nici treaba nu prea am asa ca va simt lipsa. Sunt deja 8 ore de la ultima doza de antitermic si vad ca inca n-a revenit febra. Da Doamne sa fie bine! La medic nu cred ca ma duc ca astia pe aici nu sar repede cu tratamentele. Iti dau reteta de paracetamol si te trimit acasa. Daca dupa inca 4 zile mai face febra, iau sange si masoara leucocitele, abia apoi in functie de celelalte semne pun problema de antibiotic. Asta-iarna cand nu scadea febra sub 38 si avea diaree si era vai de el tot antitermic mi-au dat. Am mai discutat si cu alte mame si cam asta e politica lor, cat mai putine medicamente la copii. Si decat sa mai stau sa astept pe la medic mai bine stam acasa si ne doftoricim singuri. Am toata farmacia acasa si daca si luni face febra... ma prezint la medic. Cand am venit aici am avut medic pediatru roman si era in stare sa-mi dea antibiotic chiar si preventiv. Nu mi-a convenit deloc si cum am inceput sa vorbesc putina germana am schimbat medicul. Ce-i drept cand il vad bolnavior i-as da orice numai sa-i treaca mai repede dar daca judec la rece stiu ca e mai bine sa lasi organismul sa lupte singur ca asa se intareste. In fine... va las ca v-am innebunit. Va pup, pa!
33+ cu
Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Claudia eu sunt pe aici, mai trag cu ochiul sa vad ce faceti. Fac putina ordine prin casa si voi face poze si patutului sa-l vedeti (cel al lui Dragos), al lui David inca nu e montat.Sanatate multa, multa lui Stefan!
Azi sunt intoarsa pe dos si nu stiu de ce, adica stiu hormonii sunt de vina si sotul care are cate o zi in care uita cat sunt de sensibila si pune paie pe foc, apoi isi da seama ca exagereaza, dar mie nu-mi trece cu una cu doua!
26+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008
sanziana27 spune:
Gata am pus la semnatura poze cu camera copiilor, unde veti vedea si patutul (e al lui Dragos), dar sunt la fel, dar acum e coborat la nivelul inferior.
26+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
ana_a spune:
Buna fetele1
Eu am mancare pe foc, de dimineatza m-am pus pe gatit da mai greu e sa termin treaba
ca am tot fost intrerupta ba de Stefan care vrea afara ba de alte treburi.
Claudia, m-am distrat un pic de "curca" ta
eu zic sa nu disperi, ca si eu am avut un astfel de soc acu o luna cand am fost de m-am epilat de tot, banuiesc ca nu ramanem asa
oh...plus ca eu am doua vergeturi mari si late si urate ramase de la Stefan fix acolo....asta-i treaba...
Multa sanatate ii doresc la Stefanelul tau, sa-i treaca repede febra! Sa stii ca si noi mai patim asa febre aiurea....care pot fi un pic de rosu in gat si care trec cu paracetamol. Sper sa treaca repede si fara alte tratamente.
sanziana, am vazut camera voastra, foarte frumoasa!
mada, io zic sa o lasi pe mama ta in pace, ba mai mult, cred si eu ca te-ai descurca mai bine fara ea, asta este....nu sunt pe aceasi lungime de unda cu noi si nu prea avem ce sa le facem!
sa stiti ca si hormonii mei o iau razna! Trec de la o stare la alta, sunt mereu pe invers si mai mult trista si nervoasa! Am impresia ca sotul nu-mi da destula atentie si el saracu se straduie cum poate, nici nu-i genul fff lipicios plus ca are acum multa treaba si nu mai stie cum sa faca sa-i mearga bisnisul sa faca bani si eu il tot stresez cu ale mele...uneori am impresia ca ma uraste dar de fapt el este prea bagat in ale lui...offf abia astept sa treaca toate, sa ma linistesc si eu. Plang din aproape orice si nimic nu ma multumeste!!!
Da ma simt mai bine cand vad ca nu sunt singura dificila! ![]()
De dimineatza m-am certat cu contabila sotului meu apoi mai spre amiaza m-am linistit si am stat de vorba mai calma... of...o fi crezut femeia ca-s dusa cu pluta, apoi ma intrebat daca am nascut si cand i-am spus ca mai am 2 zile si-a cerut ea scuze ca sa ratoit la mine....desi ne-am cam ratoit una la alta dar in final tot sotul a ramas nedumerit si nervos si noi doua ne-am calmat si am rezolvat problema macar cat sa nasc eu linistita ![]()
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
ClaudiaH spune:
Frumoase pozele Sanziana. Patutul de lemn iti da asa un sentiment de siguranta si stabilitate. Iar setul cu fotoliile si canapeaua sunt mortale. Sa fie sanatosi si sa le imparta cu placere!
33+ cu
Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2
ClaudiaH spune:
Ana, si eu ma tot iau de sotul meu si pe Stefan il mai reped uneori... oricum la sarcina asta am fost mult mai calma decat la prima cand am fost un cosmar pentu intreaga familie. Deci... hormonii fir-ar sa fie! Macar la tine mai e doar un piculet. Abia astept sa ne povestesti cum a fost operatia si refacerea si toate cele. Sper sa nu uiti ca suntem pe aici cateva interesate de experienta celei de-a doua cezariene. Oricum am asa o presimtire ca o sa fie totul bine. Oricum sus cu galeria! 

Sanziana, am uitat sa laud ordinea din camera copiilor. La noi dupa ce fac ordine se mentine cca 5 minute dupa ce intra Stefan din nou in camera. Si sa stii ca ti-am admirat si perdeaua. Te invidiez pentru ca la noi nu e voie cu perdele lungi in camera copiilor ca sa nu traga de ele de parca n-ar putea trage de perdeaua din sufragerie sau din alta camera. In plus daca vreau perdea lunga trebuie sa-mi cumpar din alta parte ca aici nu gasesti decat scurte. Dar... astea fiind regulile dansam si noi dupa ele.
Stefan cred ca o sa fie bine in scurt timp caci abia la 10 ore de la paracetamol a reinceput sa creasca temperatura dar de-abbia la 38. I-am dat totusi inca o doza de paracetamol ca e si antiinflamator si daca o fi pe undeva o mica problema... poate ajuta. Mai stam oricum in casa azi si maine ca la noi ploua si e cam frig afara si umezeala. Nu mi s-a intamplat pana acum sa-mi raceasca vara. Oricum azi-noapte, patruland pe hol intre dormitorul nostru si al lui m-a luat asa un fior de groaza gandindu-ma cum o sa fie la iarna cu un bebelus mic si un copil racit si miorlait. Iar sotul ma mai stresa si el trezindu-se la fiecare miscare si intrebandu-ma daca sa ma ajute cu ceva. M-am ratoit la un moment dat la el sa se culce o data ca nu m-ajuta cu nimic daca se duce obosit la serviciu, ajunge ca nu dorm eu. Cat pe ce sa-l trimit in sufragerie sa doarma ca sa nu ma mai auda foindu-ma. El saracu' era bine intentionat dar mie mi s-a parut doar stressant. (hormonii astia...) Apropos, voua nu va e teama uneori de ce o sa fie cand vom fi singure cu doi copii si unul dintre ei bolnav? Sau, amandoi bolnaviori? Doamne fereste!!!! Cred ca tre' sa-si ia si sotul liber.
33+ cu
Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2