Shoppaholicele Redouto-masochiste (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Dari_Scumpi

neatza, fete!
Dintre fetele care au luat lenjerii de pat, imi poate spune cineva la ce trebuie sa ma orientez...sunt destul de deficitara la cap. franceza si nu stiu ce inseamna pe-acolo...spre ex. parure de lit = doar cearceaful de pat sau cum naiba sunt...trebuie sa iau si taies d'oreilles sau drap housse?? Nu vreau sa ma trezesc cu vreo pilota sau doar cu fetele de perna...offf...si housse de couette ce inseamna??

Componenta lenjeriilor de pat LR
Drap = cearsaf normal
Drap-housse – cearsaf cu elastic jos
housse de coquette – cearsaf de pilota (plic)
taie d'oreiller ou de traversin – fatza de perna sau de sul (din ala lung cum au ei pe pat)
Parure cuette – set ptr pilota (include cearceaf de pilota si 1-2 perne)
Parure drap – set cu cearsaf (1 cearsaf si 1-2 fete de perne)

e trecut frumos in ghidul de pe prima pagina a subiectului

24+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Dari_Scumpi

neatza, fete!
Dintre fetele care au luat lenjerii de pat, imi poate spune cineva la ce trebuie sa ma orientez...sunt destul de deficitara la cap. franceza si nu stiu ce inseamna pe-acolo...spre ex. parure de lit = doar cearceaful de pat sau cum naiba sunt...trebuie sa iau si taies d'oreilles sau drap housse?? Nu vreau sa ma trezesc cu vreo pilota sau doar cu fetele de perna...offf...si housse de couette ce inseamna??

Citeste ghidul de pe prima pagina a topicului.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

mersi mult fetele pt pagina aia de search;eu cautam un buton unde sa scrie clar "search",sa dau eu click acolo....

Mergi la inceput

Zic frantuzoaicele ca www.clubpromos.fr/forum/topic8818.html" target="_blank">poseta neagra pute ! Cica s-o dam cu uleiuri esentiale si... trece

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mai fetelor - mie tot nu mi-e clar cu lenjeriile astea.
daca se oboseste careva sa-mi dea si mie mura in gura - ca la prosti ... o sa-i rog mult si bine de sanatate. Eventual si un link spre un set complet - sa vada baba ci ochii ei ce tre comandat.
ar sa vaspun nelamuririle mele:

Componenta lenjeriilor de pat LR:
Drap = cearsaf normal
Drap-housse – cearsaf cu elastic jos
housse de coquette – cearsaf de pilota (plic) adica invelitoarea pentru pilota?
taie d'oreiller ou de traversin – fatza de perna sau de sul (din ala lung cum au ei pe pat)
Parure cuette – set ptr pilota (include cearceaf de pilota si 1-2 perne) adica doar invelitoare si 2 fete de perne - fara cearceaf?
Parure drap – set cu cearsaf (1 cearsaf si 1-2 fete de perne) adica vand astia doar cearceafu si 2 fete de perne - da invelitoarea de pilota/plapuma nu?

asa e cum am notat eu cu albastru? deci am inteles bine?

plizzzz un link ar fi mult mai concludent.
multumesc mult si scuze ca-s asa batuta-n cap, dar efectiv mazapaceste cand vad acolo ca tre sa-mi aleg din 7 parti pana fac de un set intreg pentru pat de 2 persoane.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Da,Mirona,ai inteles bine.Trebuie sa-ti compui singura o garnitura completa de pat.
Astia asa le vand,separate,habar n-am de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Mirona, ai inteles bine, asa e. Likuri n-am timp sa caut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Parure couette – set ptr pilota (include cearceaf de pilota si 1-2 perne) adica doar invelitoare si 2 fete de perne - fara cearceaf?
Parure drap – set cu cearsaf (1 cearsaf si 1-2 fete de perne) adica vand astia doar cearceafu si 2 fete de perne - da invelitoarea de pilota/plapuma nu?

Miro, ai inteles foarte bine. Parura cu husa de pilota nu are cearsaf, iar parura cu cearsaf nu are husa de pilota. Deci atentie cand comanzi, ca sa comanzi si ce lipseste. Nu am poze sa-ti arat cu lenjeriile de la ei, eu astept una de la o comanda din 6 iunie , dar asa sunt lenjeriile si la Ikea si TCM, daca stii.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

multumesc mult fetelor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirona

housse de couette – cearsaf de pilota (plic) adica invelitoarea pentru pilota?DA
Parure cuette – set ptr pilota (include cearceaf de pilota si 1-2 perne) adica doar invelitoare si 2 fete de perne - fara cearceaf? DA
Parure drap – set cu cearsaf (1 cearsaf si 1-2 fete de perne) adica vand astia doar cearceafu si 2 fete de perne - da invelitoarea de pilota/plapuma nu?DA

plizzzz un link ar fi mult mai concludent.

Link
www.laredoute.fr/vente-drap-housse-la-redoute-creation.aspx?productid=324137695&documentid=299108&categoryid=22928092&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">cearsaf de pat-husa
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23924969&productid=324137693&documentid=299108" target="_blank">fete de perna
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23924638&productid=324137696&documentid=299108" target="_blank">cearsaf "plic"pt.pilota

cristina d.

Mergi la inceput