Shoppaholicele Redouto-masochiste (101)
Raspunsuri - Pagina 20
danadc spune:
Am bagat si eu doua comenzi: una pe 25 (sunt multumita de ceea ce am comandat atunci fiindca nu s-a ieftinit prea mult acum)si una ieri cu multe ieftinaturi si TREI lenjerii. Iau pt prima data si sper sa fie ok...
Stiu ca in iarna a luat cineva setul de doua tigai TEFAL (din care una era pt clatite). As vrea sa stiu daca merita la cei 20 euro cat este acum....
Sa speram ca reducerile de peste doua saptamani ne vor lasa cu buzunarele goale de cate preturi rotunde de 0.20....0.50...0.70 centi vor fi?
Ma gandesc ca nu are rost sa puna atatea produse la un euro acum pt ca apoi sa nu mai ieftineasca prea mult....
Cred ca vor cadea sifonierele pe noi daca continua campania cu un euro...
nushulica spune:
fetelor stiti vreun cod fdp o care sa mearga acum?? stiu ca s0a tot intrebat dar eu n-am mai intrebat pana acum
24+ DAVID
ANKA-iasi spune:
eu am folosit 45381 pe toate 3 conturile si azi am pus gentile ca n-am avut incotro
mirunajr spune:
Clau cum e vremea la munte? Maine vin la Predeal intr-un teambuilding cu serviciul si vom sta pana duminica...Voiam sa stiu cum sa ma pregatesc cu tzoalele
diotima spune:
Gata, am mai dat o comanda...da pana m-am mosmondit sa o dau, am pierdut o rochie pe care o aveam in vedere de vreo luna.
Asta e, nu cred ca mai dau vreo comanda vara asta, ca nu prea mai am ce, doar daca n-o aparea rochia cu pricina, pt ca scrie ca e disp peste 2 sapt, si nu epuizata.
spor la cotrobait
ANKA-iasi spune:
am dat si eu o comanda acum cateva ore.nu mi-a mers validarea pana la capat,ceva probleme tehnice ziceau,dar am primit rapid mail de confirmare.in suivi nimic.le-am scris de 2 ori,am primit nr de ala,astept raspuns cand or binevoi.....odata data comanda nu mai pot schimba nimic,de ex culoarea? acum imi apare in suivi dar si cosul il am plin cu tot ce am comandat il golesc eu?sau astept sa se trezeasca ei din...somn?
claujro spune:
quote:
Originally posted by mirunajr
Clau cum e vremea la munte? Maine vin la Predeal intr-un teambuilding cu serviciul si vom sta pana duminica...Voiam sa stiu cum sa ma pregatesc cu tzoalele
Mama de Anca-Simona
La Breaza ziua e cald dar nu foarte, seara e racorica, merge un jerseu. Saptamana trecuta fuseram la Sinaia in plimbare si cu copiii in parcul din centru si era asa de frig de a trebuit sa le cumpar pulovarase ca erau doar in tricouri si fara sosete...asa ca ia haine subtiri pt zi dar si pantalonilungi si cateva pulovarase. A...si in astea 2 saptamani a si plouat mult. Nu stiu ce va fi in weekend dar oricum, nu e Bucuresti.
mirunajr spune:
am inteles!! MUltumesc!
Ei oricum noi cred ca o sa stam mai multi inchisi in hotel...avem mai multe workshop-uri, dar totusi...