Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Atat la laptele Nan cat si la Similac este mentionat ca nu trebuie fiert .
Si la Humana si la Milumil . Cititi cu atentie instructiunile . De aceia pentru prepararea laptelui se indica o anumita temperatura a apei pentru ca formula sa isi pastreze toate componentele active si la randamentul potrivit.
Este aceiasi problema ca la fierberea apei plate . Apar diferente mari in mineralizarea produsului.

Fiecare insa face asa cum crede de cuvinta .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Si la Humana si la Milumil . Cititi cu atentie instructiunile . De aceia pentru prepararea laptelui se indica o anumita temperatura a apei pentru ca formula sa isi pastreze toate componentele active si la randamentul potrivit.
Este aceiasi problema ca la fierberea apei plate . Apar diferente mari in mineralizarea produsului.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

total de acord cu tine. eu o sa i-o fac din lapte vaca sau va primi fagaras .. dupa inlaturarea smantanii!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ellenuta dupa 7 luni pot primi si smantana de la branza Fagaras . Dupa aceasta varsta , daca ordinea diversificarii a fost respectata in meniul bebelusului poate aparea : mamaliguta cu branza si smantana , data la ora 19.00 sau la pranz

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Atunci e o problema...ce facem? Facem branzica din lapte de vaca? Sincer pana acum nu am citit pe nici o cutie de lapte praf, ca nu am avut ocazia, eu dandu-i doar san.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ginette ma bucur mult ca sunteti acasa sanatoase. Sper sa iasa bine si urocultura.
Alinele ati inceput serviciul? O sa va urmez si eu in 2 saptamani. Oofff, cred ca e groaznic sa stai asa mult departe de pui.
Alina bine ca ati scapat de pacatoasa aia de enterocolita.
Raluca felicitari pt casuta.
Ne pregatim sa iesim afara. Poate mai intru diseara.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramo, tin montignac de doua luni jumate. am dat jos 11kg. fara piine, cartofi, orez, paste. fructe numai pe stomacul gol, dupa 7 seara nimic...etc. ideea e ca oricit de riguros as minca, daca nu reduc portiile f mult nu slabesc deloc. asta e organismul meu...si mostenirea genetica...va invidiez pe cele care puteti minca normal si nu puneti nimic...
de exemplu, in sarcina m-am ingrasat 30 kg, in conditiile in care n-ma mincat nimic noaptea, dulciuri doar cu maaare masura, trei mese pe zi...mi s-a tras de la mincarea gatita, fructe si piine...insa nu puteam sa nu le maninc...trebuia sa-i dau lui bb tot ce avea nevoie.

quote:
Originally posted by ramonab

quote:
Originally posted by anca.b

quote:
Originally posted by ramonab

Mai fetelor voi va tot plangeti ca va ingrasati, ziceti-mi cum faceti? Eu m-am ingrozit cand m-am urcat ieri pe cantar si am vazut ca iar am slabit 2kile, si deja sunt prea slabanoaga, am 44 de kile la 1m 55.
Desi mananc destul de bine, mananc chiar si seara la 10 si nu orice, pizza, hamburgheri, tot ce-i mai gras.Mi ciuda de nu mai pot, as fi vrut sa raman la 46 de kile macar.Da slabesc in continuare.In curand nu o sa ma mai pot tine pe picioare.AA, sa nu uit iau si elevit.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Hate you!!!!!! azi am mincat doua oua cu un pic de brinza si o cana cu lapte...si pina cina (un iaurt) nu mai pap nimic...si tot nu slabesc!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Tocmai de aceea nu slabesti, pt ca nu mananci.Pt ca, corpul tau a invatat ca nu primeste destula mancare, si in momentul in care o primeste isi face rezerve, consuma cate putin si restul il depune, pt "zile negre"
Secretul slabitului nu e infometarea, din contra.Totul e sa reduci portia la jumatate.(Acuma depinde si cat de mare e portia )
Deci , mananci de 3 ori pe zi, dimineata mai consistent, pt ca la ora 11 sa nu ti se faca iar foame, dar mananci jumatate din cat mancai inainte fara sa te abtii de la ceva.Si inca ceva ce precis o sa va mire:painea nu ingrasa, fructele da.Bine si painea tot cu moderatie adica o feliuta la o masa.Dar fructele ingrasa din cauza zaharurilor pe care le contin.Acuma nu zic sa nu mancati fructe, ci sa nu exagerati cu ele, sau sa inlocuiasca o masa.
Buuun, am terminat ora de nutritie!Scuzati ca am fost un pic off topic.
Ma duc sa ii incalzesc micutului legumele si sa pap si eu ceva. Pupici

POZICI CU RAZVANICI

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Nour, ce mari sinteti si voi!!!! bravo!
Nici al meu fecior nu vrea suculetz de nici un fel...doar pireu de fructe, supa de legume (facuta crema, bineinteles...e aproape ca un pireu de groasa). aaa...si incearca sa nu-i dai portocale...sint totusi acide pt stomacelul lor. poate mar, para, piersici, caise, pepene galben etc va accepta mai usor.

quote:
Originally posted by Nour

Buna fetelor! Nu am reusit sa citesc nimic din urma... dar dupa ce scriu mesajul ma pun pe citit. Noi am fost plecate la strabunica in Vrancea la Focsani... a fost asa de bine ca am mai fi stat. Ce m-a bucurat enorm... pitica mea care aici se trezeste din ora in ora din somn noaptea... acolo a dormit snuuuur pana dimineata.. ba mai mult, ea care se trezea la 7.30... acolo a adormit la 10 seara si am trezit-o eu dimineata la 10 si un pic ca nu stiam ce e de doarme atat. Sa fi fost aerul mai puternic de vina?!?

Inainte sa plecam am fost si la pediatra la controlul de 5 luni. Avem 8.500 kg si 70 de cm. Cica in ultima luna nu luaram atat cat trebuia... deci ne-a zis sa incepem diversificarea.
Asa deci... i-am dat fetei suc de portocala, doua linguritze... duuuulce... scuipa tot afara. Nu stiu ce sa ma fac... in afara de cerealele cu laptele meu ea nu vrea nimic. Scuipa si face niste fete de zici ca cine stie ce ii dau. Am zis ca poate o fi acrisor suculetzul de portocale... dar am gustat si eu din el si e chiar dulce, am ales cele mai dulci portocale..

Doctorita mi-a zis sa ii dau si putin iaurtel simplu... am incercat... la fel. Ma bate gandul sa ii fac o supica si sa i-o dau asa mai crema... poate pe aia o ia.

A mai fost careva in situatia de fata?! Ea nu vrea nimic altceva decat laptic...

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Alina- banuiam eu ca asa e, mi-a confirmat ea cand am ajuns in tara.
Eu o sa merg pe "mana" nasicii cu diversificarea:) ca si pana acum, pentru ca ne-a ferit de multe "belele"(inclusiv alaptatul exclusiv la san pana acum i se datoreaza in mare parte).

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

salut zuzici!
ramona m-ai facut si pe mine invidioasa!!44 de kg???azi maine te ajunge razvanici eu una mai am de dat 6 kg jos...din cele 32 puse in sarcina dar tot e bine caci n-am facut nici un efort nici sport, nici dieta..s-au dus de la sine..sau de la bebe

miri..eu una am incredere mare in mama de cum se ocupa de copii caci am vazut-o "in actiune" caci ewa are grija de verisoara mea de cand avea cateva luni..acum are 2 ani..problema e ca e foarte obosita o solicita mult fetita sta de dimin pana seara la 8 cu ea,plus treburile casei...in mare parte o inteleg..da na...am avut o discutie cu ea i-am explicat ca o sapt ii cer, apoi o trimit eu la relaxare s-a suaprat initial, dar a avut efect discutia caci de atunci mi-l ia toata ziua si sta cu el in curte iar eu imi vad de invatat abia astept sa treaca sapt asa ca mi tare dor sa ies cu el in parc..sa ma joc toata ziua cu el..si parca si el ma pedepseste, cand apar eu e tot marait cerseste atentie

nour..de acord cu fetele!e prea acid sa incepi cu suc de portocala si iaurt!!

fetelor ce sa fac ca piticu meu numai pireu de fructe accepta...legumele le spurca se stramba se trage...a aceptat oar morcov cu mar...si ala mai greu...
sa il indulcesc putin? un sfat va rog!

mitsule pe unde esti?nu te-am mai vazut!!sper ca s-a facut bine conrad!!asteptam vesti!

roxana sper ca e mai bine micuta!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceska il vazui pe Benji cel frumos.Si mie imi place in poza cu sepcutza.

Despre branzica nush ce sa zic.Eu i-as face din lapte de vaca, da astept sa merg sapt viit la controlul de 6 luni sa vad ce zice si doctora.

Fetelor eu nush ce sa ii mai pun in supica de legume, ce pot sa ii mai dau.A mancat pana acum cartofi, dovleac, morcov si radacina de patrunjel.In supa am mai pus pastarnac, si ceapa, da de alea nu-i dau.
Ou cand dati voi? Imi spunea cineva care lucreaza in Italia la o cantina de la cresa si mi-a zis ca le dau de la 6 luni galbenus de ou cu legume.A zis ca de la varsta asta le dau orice, fara prea multe interdictii.

Edit:eu ii dau si suc de portocale, ii pun in pireu de fructe,ii storc un pic de zeama, ii da si un gust mai bun.Pe razvi nu-l deranjeaza deloc.Cu iaurtul nu-s de acord nici eu, da ma refer la cel din comert de genu Danone cu "fructe".Vad foarte multe mamici care le dau la copilasi in loc de mancare de multe ori.Nu mi se pare ok.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput