Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

STOISOR acum ca mi-ai zis amintrat sa vad ce si cum, si vad ca nu pot intra pe account. ce o fi oare?

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

stoisor se poate sa suporte mai greu caldura si de aici lipsa de apetit .
La noi motivul alaptatului greu si a suptului greoi de la bibe l-am spus mai sus un pic . Poate ai putea sa rogi pediatru sa verifice si la voi ?!

Eu cand Andrei nu vrea sa suga ii dau lapticul cu seringa de Nurofen si e foarte incantat ...asa nu oboseste .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

LALA cum sa ma supar?? Ma bucur ca doar sunt incepatoare si nu ma pricep. Asa i-am zis si eu dr dar a zis ca e bine, si m-a invartit de am inteles-o. Am incercat si suculetzul de mere(din toate am dat cate maxim 2,3 linguritze) si nici pe ala nu il vrea. Ea doar tzitzi si gata:(

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nour inceputul e greu la toti .
Putini sunt cei care accepta schimbarea cu usurinta , mai ales in cazul copiilor alaptati.
Tu trebuie doar sa perseverezi si sa ii dai timp sa se obisnuiasca.
In privinta greutatii voi stati super bine fata de noi , de exemplu ( Andrei are 7.200 gr si 70 cm ) asa ca nu e cazul sa te ingrijorezi.
Pup frumoasele !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Am vazut ca se discuta de branza calciata. Uite ce am eu de la nasa Emmei care e pediatru:
Branza se obtine din 250ml lapte praf (din care a baut copilul sau din care urmeaza sa bea) care se pune la fiert . Cand clocoteste i se adauga 2 tb Calciu Lactic. Se strecoara si se obtine o anumita cantitate de branza ce se administreaza proaspata. Restul se poate pastra in congelator.
Pentru inceput se amesteca cu pulpa de mar copt de la gustare si se subtiaza amestecul cu lapte praf.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello zuzici

ce mai faceti? ce mai spuneti? eu am bagat-o la nani pe bitzi .. sa vedem cat o tine .. m-a disperat frate .. nu doarme ziua mai deloc, prinde cam 2 reprize x 30' pe zi .. mie mi-e cam lene sa incep cu supica, parca as mai sta pana la 6 luni. tare mi-e teama sa n-o respinga. fructele ii plac tare .. vad eu ce fac cu ea.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

fetelor,

ati vazut in vreun magazin sau pe vreun site (disponibile) asa ceva .. fara spatii inainte si dupa bebe lino inele ptr patutul de plastic. intre puncte scrieti voi bebe lino LEGAT ..

http://www..ro/scripts/prodView.asp?idproduct=4358

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

gatta incearca crema de galbenele. e super buna. eu i-am dat ptr iritatia de la caldura si i-a trecut dupa o ungere.

lala ce dulce e andreiu si ce frumos sta el in suport. ce lungut e sau mi se pare mine?

roxana bine ca suneti acasa si sunteti bine. sper sa nu mai treaca niciodata buburuza prin necazuri din astea.

laurici ce face caputul lui dimitris?

louiza POZE! POZE! POZE!

raluca felicitari pentru casuta!!

alina uff .. imi pare rau ptr enterocolita. sunteti bine acum? cum s-au acomodat piticii la tara?

ceska ce dulce si scump e benji!! si ce par are!!

nour scuze ca iti spun dar pediatra ta nu prea e informata .. cum sa incepi cu suc de portocala? asta e acid ptr stomacelul ei care a primit numai laptic. ii poti da suc de mar si morcov si mai incolo supica .. iar lulua e super super la 8500 g ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Iar am lipsit cateva zile - am fost la mama la tara. Ce bine e acolo!! Am sta tot timpul acolo, dar nu putem sa-l lasam singur pe tati prea mult...
Astazi amn inceput si noi diversificarea. Am inceput cu putin suc de mere, maine de morcov si tot asa saptamana asta. Saptamana viitoare bagam si supita. S-a cam strambat ea la sucul de mar, care era si putin acrisor, dar totusi a wsi inghitit ceva. Sper sa fie o mancacioasa si sa nu ma rog prea mult de ea sa pape
Altceva despre noi - Dariutza mea din copilul exemplar care era, s-a facut o alintata si jumate. Nu mai sta fara mine deloc. Daca o las in patut tipa de zici ca cine stie ce i s-a intamplat. De multe ori ma face sa cred ca s-a lovit, dar de unde?? O iau in brate, se linisteste doua secunde dupa care mai trage un tipat in urechea mea - adica ma cearta - si apoi rade ca m-a fraierit :))) In timpul zilei nu mai doarme aproape deloc, decat dimineata si seara cand iesim la plimbare. Si seara adoarme doar daca o iau cu mine in pat si dupa ce imi chicoteste in urechi vreo jumatate de ora de ma asurzeste. Cam astea despre noi. Cu greutatea sta binisor - 7600g , desi in ultimele saptamani nu a luat cine stie ce. Poate isi revine de acum ca am inceput diversificarea.
Mai citesc din urma si revin.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

quote:
Originally posted by Eliza

Am vazut ca se discuta de branza calciata. Uite ce am eu de la nasa Emmei care e pediatru:
Branza se obtine din 250ml lapte praf (din care a baut copilul sau din care urmeaza sa bea) care se pune la fiert . Cand clocoteste i se adauga 2 tb Calciu Lactic. Se strecoara si se obtine o anumita cantitate de branza ce se administreaza proaspata. Restul se poate pastra in congelator.
Pentru inceput se amesteca cu pulpa de mar copt de la gustare si se subtiaza amestecul cu lapte praf.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii

Nasa Emmei este pediatra noastra, dupa cum stii
Pe langa sfatul tau as mai adauga doua puncte (tot de la pediatra aflate) pentru zuzici: laptele praf din care se poate face branzica calcica este: Nan, Topfer si Similac(parca). Si al doilea sfat e ca pana la un an sa nu se foloseasca laptele de vaca nici macar pt prepararea branzicii calcice deoarece poate provoaca alergii si anemie.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput