Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

uitesem sa o incurajez pe Yagmur
Numai daca esti mama intelegi ce simt alte mame, va doresc sa scapati repede. Stii ce ii dau eu Oanei cand se intampla sa faca kk moale- mar copt care e acrisor, ca ea doar asa mananca, amestecat cu orez praf de la nestle de ex, si iese un piure care leaga stomacelul si bun la gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

yagmur multa sanatate. sper ca v-a trecut kkceala. ati trimis si pe la capitala ca tocmai s-a stricat burtica. of.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Fost la dr. nu se aude nik la plamani(obsesia mea) dar continuam pana terminam medicamentatia.
aelia da, ii gasise ficatul marit,apoi colesterolul,dar...nu era nik ..asa vedea duamna de acolo....ce haioasa e pitica..si grijulieee
roxanica
teutz tare faza cu masuratul pisicilor
saryta ai fata mareeeee acu!
donia fug sa vad si eu printesa in rochita roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi sunt busy busy. numa de olita mi-a sarit in ochi.
marc are exemplul lui ianis dar nu sta nici 15 sec pe olita. nici din greseala, nici la desene, nicicum

da, suntem bine, ianis in vacanta la bunici, marc cu bona acasa, n-am mai fost pe la doctor de vreo 2 saptamani speram sa depasim targetul, adica nr de zile fara dr

dupa aproape 3 sapt. de metoclopramid (dat pe NV, fara diagnostic)pare-se ca s-a diminuat tusea lui de 'astm'. ceea ce inseamna ca are un reflux gastric intermitent (esofagita de reflux se cheama) care da ca efect secundar tusea ce seamana a astm si care (am mai spus) apare doar in somn sau la trezire. deci e posibil sa nu aibe totusi astm pe bune (desi sensibilitatea bronho-pulmonara e evidenta, dat fiind bronsitele lunare). probabil le are pe amandoua in forma incipienta si intermitenta

interesant, nu? cred ca ma apuc de medicina ca sunt deja in tema la cateva capitole

tot ce-mi doresc cu adevarat este sa-i usurez suferinta, chiar daca nu e una majora, pana mai creste. vad clar, ca pe masura ce creste suporta totul mai usor, chiar daca e bolnav sau sensibil.

sunt multumita deocamdata de cum decurg lucrurile cu problemutele lui marc. sunt fericita

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by aka

yagmur multa sanatate. sper ca v-a trecut kkceala. ati trimis si pe la capitala ca tocmai s-a stricat burtica. of.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

sanatate lui cris!

si lu luca!

manu, sunt pe mess, ma vezi?!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza buna...habauca de cap si fara chef de nimic...am dormit pana la 11, si cred ca de aici ni se trage lenea...

DIANARUS ma bucur ca ai revenit in forta ...
DIANAV Alessia doarme numai dezbracata, doar cu pampers, si vad ca nu are nimic...ma rog, niste muci transparenti de la clima...si eu la fel...
BAMBOOOOO, hello!!! pi undi umbli?
CHINICO hai la apel...doar e mami la tine...
Am si eu o MAREEEE PROBLEMA.....OLITA...nu ar fi atat de mare daca ar mai accepta pampers, si daca nu s/ar pisha in toata casa...deja am dus covorul la curatat de 3 ori in 2 saptamani...vad cand vrea sa faca, o intreb " faci pishu?"...zice " da"..." unde facem pishu?" ..." litza" si arata olita...bun...cand pun mana pe olita sa o aduc langa ea zice " nu, nu litza, icea jos" si pishhhhhh se pisha...Am cumparat capac de wc pt copii...acolo nu vrea, " mami, tati pishu icea" adica noi facem acolo, ea pe olita...da de ce nu face pe olita? ce sa mai fac? Sa va mai zic , avem 3 tipuri de olite, ca ne gandeam ca nu/i place modelu' ...nu vrea si gata...va imaginati ca face si kk pe jos, da? bine ca e gros, si pot sa/l adun usor...ea face si io dupa ea il adun ... toata ziua sta in casa in curu gol...sub nici o forma nu accepta pampers sau haine...CE SA MAI FAC? AM GRESIT UNDEVA?

22+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

buna.

am intrat sa va salut pe toate minunatele si copii din dotare.
va citesc aproape zilnic,dar spre rusinea mea nu am mai intrat sa vorbim de ceva vreme,in schimb am ris cu voi am plins alaturi de voi.am fost in vacante cu voi,la unele le-a priit la altele nu ,avem si bebelusi ,sa va traiasca ,am vazut multe poze cu copilasi vostri frumosi .
noi suntem bine,stam foarte mult pe afara,slava domnului nu au mai fost bolnavi de ceva vreme,Antonio suporta greu caldura, sa umplut de bubite,nu maninca foarte bine,dar trecem noi si peste asta.
vreau sa il inscriu la cresa din toamna ,sper sa reusesc si c-am atit despre noi.
avem si citeva poze ,daca vreti sa ne vedeti
va pup pe toatesi sper sa mai imi fac timp si curajsa mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Yagmur intamplator am citit ca te-ai operat de tiroida.
Mama mea este astazi intr-o situatie speciala in sensul ca de 3 luni a fost diagnosticata cu hipertiroidie si ia la indicatia medicului thyrozol. De cateva zile s-a umflat la fata, la maini si vocea s-a ingrosat. Dr. ei este plecata din localitate si alt dr in Braila nu prea e, adica e unul, s-a dus in spital la el si il asteapta de dimineata,acum e 2 si nu a aparut. Nu stie ce sa faca cu tratamentul. Cica daca il intrerupi brusc thyrozolul asta e ca si cum nu l-ai luat. Ea banuieste ca acum a devenit brusc hipo, asa cum scrie pe prospect.E posibil? Orice informatie m-ar ajuta sa luam o deicizie pana vine dr ei, decizie in sensul daca asteptam sa vina dr sau vine la bucuresti la alt dr.
Diana
Scuze pt postarea off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

flore, exact asa si la noi :)) ... adica vrea numai in pielea goala, nu vrea pampers si se pisa peste tot... apoi il intinde cu piciorul si aluneca si da cu fundul pe podea ... eu cred ca e doar o faza... si ea stie ca face pisu, se tine, isi cauta un loc, dar refuza sa stea pe olita/wc.... sau se aseaza fix 1 secunda, se ridica, se pune langa si-i da drumul... chiar nu stiu care e treaba, eu zic ca e doar o faza, o sa treaca... pur si simplu nu vrea pe olita, eu i-o arat de fiecare data cand face pisi/kk pe podea, ea da din cap zice ca da, acolo pisi/kk, si atat .. dar n-o stresez sa i-o bag sub fund cand face :)) ... ideea e ca ar putea sa faca pe olita, ca stie cand face, se poate tine un pic, controleaza cand ii da dru,mul, dar pur si simplu refuza olita. asa ca mai stam un pic, pana cand o sa vrea olita.
cat despre covor (unicul din casa, ala din sufragerie), eu l-am dus la spalat inainte de a pleca la mare si l-a luat lulu sapt trecuta, dar inca sta in masina [:))]... din acelasi motiv, ca n-are sens sa-l pun la loc si sa-l pishuleasca non stop... si e asa bine fara covor, ... ia scoate si tu covorul si ai scapat de griji... sau tine-l rulat dupa pat si las-o sa se pshuleasca pe jos cat vrea ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cu olita, si la noi ca la flore. stie pt ce e, de multe ori si sta pe ea, dar pipi a facut doar de 2 ori acum muuult timp. in rest..pe jos . singura diferenta e ca nu el e cel care a facut scandal la pampers, ci eu :). nici afara nu ii mai pun, numai daca mergem la mall/carfur, unde chiar ar fi nasol daca ar face pipi :). si am observat ca in parc, de ex, se retrage sa faca. pleaca din aglomeratie, se duce pe vreo alee, apoi se aseaza pe vine si face. cred ca inca e in studiu, si eu pe langa el :).

in casa face cam numai pe parchet, mai putin kk pe care il face pe covor :)))). si face destul de mult cand stam in casa, afara o data dim, o data seara, iar cat am fost la slatina a facut si mai putin. cred ca il inspira casa noastra :)))

asa, de ce face pe parchet....intr-o zi eram cam nervoasa, el facuse multe pipi mici si multi kk numai pe covor, ma saturasem de sters. el era intr-un fel de joaca, de abia descoperise cum sa-mi spuna, si-mi tot spunea . asa...si ma enervez si-i zic: mai mamai, pe cine ai vazut tu sa mai faca pipi pe covor? ai vazut-o pe mami sa faca pipi pe covor? pe tati? ai vazut-o pe buni facand pipi pe covor? si clasicul...pipi se face la wc sau la olita...bla bla...de atunci nu ma face pipi pe covor, numai pe parchet

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput