Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 8
saryta spune:
Aelita - calutul de mare este adevarat, la gasit sotul si cred ca era mort cand la gasit. Andra se intelege mult mai bine cu Tony ca e mai mica, Sara nu mai "sta" la toate jocurile ei.
Adinazot, Laura, Flore, Asiza, Yagmur, Dianarus, Ruxandra, Roxanica - multumim
Noi am scapat definitiv de pampers ... nici noaptea nu mai punem.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
acs spune:
Sara
Ramsan
Celor cu nume de Petru, Pavel
N-am apucat sa citesc mare lucru, dar poze tot am vazut.
Ruxandra, sunt superbe pozele, dar asta m-a terminat!
Ramsan, frumoase pozele! Rares e baietel mare si frumos si tu arati foarte bine!
Saryta, sunteti frumosi cu totii, si asa de veseli! O placere sa va admir pozele!
Porumbita, ce scump e Raducu! Bine ca ai reusit sa pleci mai repede de la maternitate!
Asiza, ce frumoase pozele si protagonistii! Mi-ai facut pofta de o vacanta la tara (si de-abia ce m-am intors la munca :) )!
Donia, despre ce interviu e vorba? Am prins ceva despre un interviu cu Roxana. Vreau si eu! :)
Yagmur, daca te pot ajuta cu vreun sfat... Am experienta cu problemele de burtica :(. Multa sanatate!
Dianarus, sunteti bine, nu-i asa?
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor (care sper ca sunt din ce in ce mai bine)!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
deeaA spune:
olla!
Ce plictiseala in casuca,nu stiu ce sa mai facem,da acu fugim afarica..peste vreo 30 min
donia,adinazot,chinico multam ca va bucurati de bucuria mea
yagmur cum mai e luchita?
dianarus mda,asa ziceam si eu si asta se intrebau si celelalte 2 dr.de unde pisicii mei vazuse aia atata colesterolul?????????
ruxandra eu tind sa cred ca de la dezbracat de tot i se trage ca transpira rau si probabil adierea aia slaba de aer (ca stam cu geamul deschis,altfel murim)pe pielea uda l-a prins cam rau.
fuuuug....mai revin....de fapt...de la antibiotic face kk f. moale(dar nu miroase deloc urat)???????????????????????????
Donia spune:
Se vede ca ne-au ajuns urarile voastre, azi incepem sa vedem luminita... copiii au mancat putin, desi amandoi inghit cu hopuri... na, poate ca pe maine o sa fie si mai bine.
dianav, intrebai cum reactionam la boala copiilor... eu sunt barbata de felul meu, macar pe dinafara, (de)formatie profesionala ... o sigura data mi s-a facut rau, cand Cristi a cazut in baie si s-a lovit la ochi si i-a curs sange, am simtit putin ca lesin, dar desigur ca m-am calmat repede, ca daca eu lesin, copilul cui ramane?
saryta, ce poze frumoase, cred si eu, cu asa modele! Pe unde v-ati imbaiat voi?
adinazot, ce putin mai aveti pana plecati... in Turcia, parca?
a_deju, cum e cu priza aia? Of, suntem in competitie cu cumnata, numai pentru ea mai ai timp...
chinico, nu bea (bea, nu Bea ) ceai Cristinelu, cred ca si asta e tot din gene... sau poate din faptul ca n-a prea avut ocazia? Chestia e ca refuza cana, lingurita, seringa... doar cand si cand prinde cana si bea pana nu mai poate si apoi plange ca il doare, plange si cand isi inghite saliva... dar suc nu accepta, si altadata il fura de pe masa, asa ca am dubii cu ceaiul. E-he-heeei... vedem noi, uite ca Laura spune ca trece, si dianarus la fel.
danita, dar laptele trebuie sa fie gras la varsta asta. Cu mancarea... n-am idei, si eu sunt in pana.
dianarus, ne-ai rasfatat azi cu asa mesaje... iti doresc tot mai multe zile din astea!
dianocica, stii ca si eu ma gandeam sa ne dam cu autobuzul? Decat ca prin Niagara, pe langa cascada... Roxanei ii place la nebunie, e eveniment pentru ea. Si apoi va trebui sa facem si o excursie cu trenul, ca i-am tot promis, tre' sa ma interesez pe unde-i gara.
Dai, ce sa-ti fac, ce sa-ti dau sa-ti revii? Pe cand a doua vacanta?
aelita, ce frumos povestesti despre copii poze pe cand?
quote:
Cred ca salvez pe undeva o poza cu voi sa ma laud pe mai incolo ca va cunosc, ca tare am sentimentul ca Roxana va mai da multe, muuuuulte interviuri!O sa zic c-am fost colege de ....maternitate. Si oricum daca vor sa ma verifice, si-mi dau rapid un test-grila stiu atatea despre voi, n-au cum sa ma prinda
Vaaai roxanica, esti nemaipomenita, mai ales cu testul grila
asiza, dac-ai vedea peretii mei ... zugraviti cu mari eforturi acum vreo 3 saptamani... trebuie sa-i spal, ca nu mai are loc copilul sa se produca
acs, am fost vineri la ceremonia de cetatenie si ne-au luat un interviu, de fapt mai mult Roxanei www.niagarafallsreview.ca/ArticleDisplay.aspx?e=1092665&auth=Jennifer Pellegrini" target="_blank">aici interviul, acum vad ca e si poza Roxanei.
deeaA, cand Cristi a avut scaun moale de la antibiotic, mirosea diferit, a chimicale cumva... insa nu stiu daca e o regula.
Nici eu nu cred ca a racit de la dormitul gol, insa a avut contact cu vreun virus sau vreo bacterie cu o zi sau doua sau trei inainte. Asa ca nu te invinovati pentru asta, ar fi racit si daca il culcai imbracat
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danita spune:
multzam de raspunsuri . mie imi era cam teama sa ii dau lapte de 3,5% grasime tinand cont ca ii apar niste bubite pe el ( la fel i-a aparut si vara trecuta , eu presupun de la caldura - si eu fac tot felul de chestii ) . azi mancat ciorbita de pui cu smantana si cartof cu iaurt si carnita din ciorba ( totul pasat) . a papat pana cand a zis el GATA . cand spune DA e da , cand spune NU e nu si cand e GATA ....tre sa ma opresc si gata ! :)
cred ca in curand o sa imi deschid spalatorie : azi schimbat pe P de 5 ori !!! ba s-a murdarit de pamant , ba s-a udat , ba era cald ... tot asa ... coto e stresata cand vede cum se aduna rufele ptr ca ea le calca :)) . cred ca au ajuns-o blestemele mele de ani de zile :))
pupici ca tre sa strang prin casa ca azi nu prea facut mare lucru ( stie dianarus de ce :) , si vine barbatu home ;)
pupicei
D
Laura13 spune:
salutari mamici!
repede, pe fuga, ca mi se arde pestele
roxanica nu chiar ma complexez....dar asa un pic, tocami pentru ca e vorbaret si rupe cuvintele de f mult timp, ma asteptam ca de acum sa imi recite eminescu apropo de febra....cat am fost micuta faceam aproape la 2 saptamani amigdalita, cu febra 40 direct. stau acum si ma gandesc cum o fi fost viata pentru ai mei......sa-i sun sa le zic ca tare ii mai iubesc!
donia tare tare ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun! maine sigur va fi un pic mai bine!
dianarus tare ma bucur de vesti bune de pe la voi!
danita eu stiu ca la bb se da lapte cu 3,5% grasime, mie asa mi-a spus pediatra. papa.....ciorba de pui, supa de pui, ciorba de vacuta, ciorba de perisoare, ciorba de legume. noi doar asta papam
yagmur bine ca a trecut cu bine noaptea. eu zic sa treci pe regim f strict, adica fara lapte, iaurt, fara fructe, fara gluten....fara nimic. dar asta e doar parerea mea. noi n-am scapat de diaree pana nu i-am mai dat lapte deloc. oricum, multa sanatate, putere si o noapte mai usoara.
aelita ce ma distram cu povesteai de copii, asa facea si stefi, ii baga cu forta suzeta in gurita lui dani. dani, in schimb, o fura pe a lui matei. ma bucur ca sunteti bine si ca sofia a reactionat ok la bb mic. poze?
dianav eu sunt panicoasa din fire, mai ales cand vine vorba de dani, dar multumesc lui DD florin e puternic. si nu stiu cum, dar ne-a dat DD norocul ca atunci cand el se panicheaza sa ma intaresc eu.
saryta cum ati scapat de pampers???? vreau si eu!!!
apropo de asta cum stati cu operatiunea olita? stiti ca dani nu mai statea la pampers. acum, cand vede olita spune pem-pem (adica pampers), adica sa ii pun pampers numai sa nu stea la olita. ce ma fac????? [?}
ceai/suc de fructe ceai doar noaptea, stie ca bea ceai noaptea, dar ziua nu il vrea deloc. suc de fructe doar daca il vede pe verisorul matei si doar cu bibe. chiar, vroiam sa va zic de mult. dani are niste preferinte atat de stricte cand e vorba de bautura si recipient.....apa nu bea niciodata din bibe, suc de fructe nu bea niciodata din altceva decat din bibe, ceaiul tot din bibe si numai noaptea.....numai la lapte nu face figuri. e f adevarat ca nu am incercat decat lapte cu fulgi, adica cu lingurita si din bibe, pana acum nu i-am dat lapte din canita. dar ii place atat de mult laptele....nu cred ca ar comenta. oare ar fi cazul sa incerc?
stiti ca intre timp s-a ars pestele, dar eu voi sustine varianta ca l-am prajit mai bine sa fie mai.....crocant?
haidi va pup ca ma duc sa fac si o mamaliguta repede, ca acusi imi vin baietii.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
saryta spune:
Laura - cred ca la noi a contat f mult ca Sara facea la olita si o vedea zilnic. De la inceputul lui iunie nu a mai vrut pampers ... plangea cand il puneam si uite asa s-a reglat si noaptea nu a mai facut deloc(dimineata la 8 face un pipi mare). Eu sunt super incantata caci de 3 ani cumpar baxuri de pampers la greu.
Donia - am fost la noi la Marea NEagra la Eforie - a fost super ok si plaja si totul.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
asiza spune:
Danita
quote:
cred ca in curand o sa imi deschid spalatorie : azi schimbat pe P de 5 ori !!! ba s-a murdarit de pamant , ba s-a udat , ba era cald ... tot asa ...
ioi, si noi la fel...schimbam hainele la greu..tocmai mi-am dat seama ca toti nadragii de vara a lui Denis sunt la spalat...si n-am cu ce-l imbraca maine...ups...si tocmai cand trebuia sa mergem pi shentru . Cred ca l-oi duce in tricou si cu pampers ca tot e cald de numa' ...
Donia, vazut Roxanica in rochita de ceremonie...super printesa!
Laura
quote:
cum stati cu operatiunea olita?
...pai noi stam...da' stam la propriu...adik nu facem nimic deocamdata. Nici n-avem olita. Da' dupa 8 august incepem trainingul...sper sa coopereze ca va spun drept ca mi se pare cel mai greu lucru din lume sa-l invat sa faca la olita...Daca zici ca Dani nu mai vrea, pune tu frumusel olita deoparte vreo 3 sapt sau o luna si o luati de la capat dupa aia.
Saryta, felicitari pentru operatiune olita...bravo Antoniei...mi se pare super ca si-a aruncat singura scutecul si cere la olita...dar asa e precum zici, puterea exemplului e cea mai convingatoare si vazand-o pe Sara la olita, a invatat si ea repede sa fie "fetita mare"
Roxanica, te pup tare
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
danita spune:
dragelor
nu imi vine a crede ... asa putin ati scris ??
P a plecat sa isi cumpere covrig, tre sa apara ... fug !
o zi frumoasa, frumoasa !!!
D
dianav spune:
Donia absolut minunata Roxana!!!
Ce bine ca ai zis ca nu pot raci copiii de la dormitul dezbracati/dezveliti. Si eu am piticul asta. Aseara era cu spatele gol,la propriu ca i se ridicase tricoul la umeri si normal ca azi ma chinuie gandul sa nu cumva sa raceasca.
Febra a trecut, sper sa fim ok sa putem pleca la mare.
Intru mai tarziu
paa
Diana