Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 7
Dia1609 spune:
si io pe-aici... cam ofilita si fara chef... si cam obosita dupa mult-astepata vacanta :(
in rest, suntem bine toti, dar mai ales oana (doamne ajuta!)
am citit mult, am raspuns aseara si a picat netu si ditamai cearceaful de poveste odata cu el ... nu mai am nervi sa reiau, asa ca fac numai prezenta azi :))
adejuuuuu, o sa-mi fie dor de tineee!
kiki, pe unde esti?
aelita spune:
pai ce sa va zic de ei?
Sofia e moarta dupa Andrés,il pupa toata ziua,cum se screme si el in somn ea e la cosul lui si il misca de sare-.n sus,sieu sar sa nu il rastoarne...ca nu mai are mult. sunt cu ochii pe ea !
ii pune suzeva ,i-.o inghesie,eu iizic ca bebe nu vrea,ea i-o tot inghesuie in gura. cand el suge ea vine si pune degetul pe san,si imi tot arata mie ca suge el.. vine si ea la celalat san si pune obrazul si pupa..considera ca asta e semn de mare iubire .ca doar il tin pe el mereu acolo..
azi il tineam pe el ,dupa supt,in fund si il tineam de falci ,asa cu mana sub ga sidegetele ii tineau falcile,ca sa ragaie..si ea apoi mi-a luat mana sa ii tin si ei obrajii asa,si ea in fund ,si luase asa o fata ca a lui..si zambea .
Noua ne-a spus pediatrul sa ii dam lapte praf pana la 2 ani,asta de continuare.
DANItA-aaa,nu am stiut ca a fost Sf.Petru si Pavel,am si nepotel..
Sa fiti fericiti toti trei !!!
YAGMUR.of..tot bolnaviori sunteti..
DEEA-bai,il scosesera si cu colesterol ridicat si in final nu are nimic ???
felicitari pt examene !!
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
roxanica2006 spune:
Servus, fetelor!!
Am aparut si noi
La multi ani, Ramsan si Sara!!
Sanatate multa, multa bolnaviorilor Luchita, Cristinel, Roxana, Oana si David. Imi pare rau, asa rau, cand aud de fulguleti bolnaviori...stiu cum e. Si ne intrebai Dianav cum reactionam in momentele astea nefericite de boala, eu una-s tare panicata, desi , teoretic stiu totul, ca nu dureaza mult, ca-si revin fantastic de repede micutii, ca nu e o catastrofa, dar nu stiu cum fac ca mereu sunt moarta de spaima. Mai ales ca puiul meu face mereu febra mare, spre 40, si ...offff, cand ii simt capuztul arzand simt ca o iau razna.
Dar am inteles deja ca asta e viata de mamica, din momentul in care mi l-a aratat dr. la nastere si-am plans de fericire si cat voi fi eu pe lumea asta, si poate si dupa...apoi tot asa o sa-mi zburde sufletul, cand in rai de fericire, cand pe ghimpi de ingrijorare si neliniste.
Yagmur, cum sunteti??A fost alergie sau???Ma gandesc la voi, sa va fie bine!!
Donia, puii tai cum mai sunt?
Felicitari pt. cetatenie!! Si asa mi-a placut interviul cu Roxana, foarte fain au prezentat-o, au ridicat-o asa pe-un piedestal, au facut-o o eroina!! Se vedea clar ca autorul a indragit-o mult! Cred ca salvez pe undeva o poza cu voi sa ma laud pe mai incolo ca va cunosc, ca tare am sentimentul ca Roxana va mai da multe, muuuuulte interviuri!O sa zic c-am fost colege de ....maternitate. Si oricum daca vor sa ma verifice, si-mi dau rapid un test-grila stiu atatea despre voi, n-au cum sa ma prinda
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Ruxandraaaaaaaaa , bine ati revenit!!! Nici n-am stiut c-ati fost la vama, zici c-a fost bine de tot, ce fain!!
Adinazot, mai e putin pana la vacanta, cum merg pregatirile??parca mergeti fara tati, nu?Dar banuiesc ca mergeti cu bunica, sau cu prieteni, nu singurele...
Porumbita, Radi iti seamana perfect, are pana si bretonul tau!!
dandusule, esti la mare???Ia arunca o privire-n jur, n-o vezi pe-acolo si pe Kikineata??Iar dac-o zaresti, ia-o de-o aripa, trage-o bine , bine de urechiuse si spune-i sa vina urgent acasaaaaaaaa!!
Dianarus, ce rasfatz, ce mesaje lungi si detaliate, pentru fiecare, wow, asta da surpriza! Baietii sunt sanatosi, a trecut de tot viroza, nu?
Danitaaaaaaaaaa, iertare, iertare, sa-ti traiasca feciorul!!
Saryta, cuscra, da ce silueta avem, mama, mama!!! Iar Sara si Antonia seamana atat de bine!!Andra e dom'soara mare, finutza, sfioasa...Foarte frumoasa familie, se vede ca v-ati distrat bine de tot la mare!
Flore,bravo printesucai pt. propozitii si pupam Emu sa creasca mare si sanatoasa in burtok.
Laura, te rog sa nu-mi spui ca esti complexata pt. propozitiile astea!! Dani e unul dintre cei mai vorbareti fulguleti, spune atat de multe cuvinte, hai, mai!!! Poate invata intai absolut toate cuvintele si apoi le uneste pe toate
deeaA, ma bucur sa aud ca pana la urma a fost vorba de un diagnostic gresit, sper ca la repetarea analizelor sa iasa totul perfect!Felicitari pt. examene!
Dianocica, asa scurta a fost vacantza la mama???Macar ati venit cu desaga plina de ciftelute-perisoare, lasagna cu spanac si alte cele??Nu prea cred, pe caldurile astea..Si fii atenta, ca si cu tine am o treaba, scrii prea putine despre voi, despre D mic, e adevarat ca te auzim des, dar esti asa telegrafica, vii, dai un raspuns scurt omului aflat la nevoie si pleci, pai, asta-i treaba??Hai, mai, ne stim de pe vremea lu' Cristina Miorlaita, de fapt dinaintea ei!!!Sa nu se mai intample, da???
teutz, ce m-a distrat Cezar cu motanul...
Dia, hai, moralul sus!! povesteste-ne despre nazbatiile oanei si vrem poze in costumul de zana!!!!!!!
Bebinuta, tu te-ai intors la munca??te-am pierdut...asa frumos povesteai, pe-un ton cald, bland
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
ruxandra_sb spune:
cateva poze de la neagra noastra mare
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
acs spune:
Buna ziua tuturor!
Ne-am intors aseara din vacanta. A fost excelent! :) Revin maine cu povesti si poze. Incerc sa citesc din urma (cat ma lasa treburile de pe la serviciu).
Numai bine,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Donia spune:
ruxandra, cum de v-a lasat inima sa plecati de acolo? Super pozele, cu Grigore asa burticos si cu colacei, copii veseli, parinti la fel, iar tatuajul facut de Matei m-a omorat!
Da' cum de era asa pustiu pe plaja?
Revin.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
cateva poze de la neagra noastra mare
Da' ce rechin inspaimantator!!!! ...Adorabila poza!...si toate celelalte de altfel...
Pai bine tu Donia ca intrebi si tu cum de era pustie plaja...boierime, nu gluma...au plaja lor, private property ......
Va puup ca-mi scrie copilu' peretii...si nu cu carioca lavabila
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
ruxandra_sb spune:
Dianocico, raportam PREZENT, sa traiti! Un maine seara cumva??
Dia, Dia imi vine sa va strang tare, tare in brate... la cate-ati patimit. Da poze de la turci, alea 7 zile tot astept.. cu rabdare.
De Kikineata zic si eu c-o fi pe la mare.. cauta la un subiect cazare pe litoral; sper ca sunt bine.
Aelita ce dulce e Sofia, cum vrea ea sa te ajute si imita ce-i faci lui Andres. Faza cu ragaitul cu apucatul de dupa falci e mortala!
Roxanicooo, eu stiam ca zisei ca plecam.. da mai stii ??
Acs, bine v-ati intors. Asteptam povesti si poze cu bursucii.
Donia.. cam asta ma intreb si eu. Cat despre plaja asa e la inceput de sezon si in afara w-e-urilor. Unul din motive pt care preferam iunie pt mare. Voi cum mai sunteti?
Asiza, ptiu sa nu va deochi... cum ma nimeriti voi cu pozele.. data trecuta fu Lavinia, acu tu. Cat despre plaja privata.. hmmm, ce vis frumos. Cum ar fi sa fie o casa chiar pe plaja, cum mai vezi pe la filmele americane.. sau macar cu ceva gazon in fata, cat sa-ncapa piscina, si-apoi sa cobori direct pe plaja... Sau macar un cottage pe-o coasta britanica, sa cobori apoi spre bucata de plaja, cu stanci, si... OPRITI-MA
Yagmur spune:
Salutare,
Nu a fost criza de alergie, cred ca l-am durut stomacul.
9 scaune pana acum... rabdare si tutun... macar a trecut febra... abia l-am schimbat si a mai facut unul.... va las... schimbare si hidratare... asta e mottoul meu
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca