Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

gagici sa va dau o veste : DIANARUS va pupeste si va imbratiseaza pe toate ! nici noi nu dam in laturi dar m-a rugat sa va transmit.

noi suntem ok, plecat la plimbare sa cumpere baton cu lapte - precizam ca tre sa aiba lapte neaparat. ieri a dat de baut la toate jucariile si cel mai mult a baut LULU, puiul de cangur, care era ud-ud la bot si dupa aceea ii spunea sa scoata limba :)).

aelita, duminica a fost sf Petru si Pavel iar noi cum purtam un astfel de nume am facut chef de chef - toti 3 :) .

donia : sanatate de acasa!

a_deju: ai inceput sa sari pe valiza ? mai incape ceva ?

laura: pupici ptr dani !

yagmur: sanatate lui luca, poate e per critica a bolii...

flore: am povestit despre EMU intr-o zi :)

ruxandra: felicitari conului , intra in categ greilor ;)

am si eu 2 probleme legat de bb :
-ce fel de lapte sa ii dau ? i-am mai dat ocazional (la pranz cand refuza orice altceva) napolact de 3,5% baut, placut dar mi se pare gras ptr el .....mm ce ziceti ?
-ce sa mai gatesc ptr el rapid, bun cu carnita si care sa si pape ?

pupici si o zi cum o doriti !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by a_deju

bre, ia nu mai scrieti de copii care vorbesc, care fac propozitii, care mananca, care..nimic :) ca-mi leg valizele de gat si m-arunc in fata trenului, va zisei doar ca am cate unu' la 5 minute prin fata lu' blocu' :)))) si pe langa ce ma ofticati voi, mai vine si cumnata-mea cu botzu' de 6 luni care chitaie pe limba lui niste chestii de n-au iesit niciodata pe gura motanului..... of of... si dupa ce ca-i mutulica si grevist, bate, da' bateeee frate tot ce prinde... si nu sta locului o secunda... si-l strig, si vorbesc cu el, si-i explic.. aiurea.. se uita prin mine, imi frige doua bucati, si-si vede de-ale lui in continuare (adicatelea o ia la goana, prinde copchii cu palariute-n cap si-i arde, si-o ia repede la goana din nou, sa nu cumva sa-l prind din urma...). of of, dupa cum ziceam...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

deea, pt a suta mia oara (si am mai zis-o fix asa!!!) iti multumesc ca existi. si ca motanul se comporta asa! deci nu sunt singura!
auzi, oare piticul tau (ala de pe creier, nu motanul...) si cu pitica mea (aia de pe creier, nu alta...) daca se intannesc nu se iau de mana sa se duca naibii??!! ca io una am momente cand ma ia cu fiori gandul ca nu vorbeste decat 'mama' pana acum.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

am o zi mai mult decat lejera. asa ca am tot citit din urma cateva pagini. si am tot scris intr-un word. acuma vin postarile! :)

merci, danita, da' uite ca nu stiam ca azi frec menta si am vreme de relax on dc

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

citesc din urma, din data de 27...

a_deju, ca de obicei iti spun din experienta cu ianis, ca marc nu are probleme cu fructele. ianis, intre 6 luni si 1 an a mancat mar ras cu biscuite. de la 1 la 3ani (da, 3!!!) nu a pus gura pe nici un fel de fruct, nici borcanel nika. dupa ce a inceput sa mearga la gradi a reinceput sa accepte, rarutz si in cantitati infime... banana, mandarina, kiwi, mar si para, cirese si capsuni. punct. cat despre mancat cu pofta, gen hai sa cersesc si io de la mama... mi-au trebuit aproape 4 ani s-o vad si pe asta!!! in ultimele luni se intampla frecvent sa-mi pun mie in farfurie fara absolut nici o intentie de a-i da lui (adica mie mi-e foame, el zice ca nu-i e...) si cand imi vede farfuria se arunca pe ea si baga un sfert din ce-i acolo. INDIFERENT ce e. deci... rabdare si tutun. mai ai numa' un pic pana la 4 ani! :)))

yagmur, acu citesc ca pleci in 28 august la belek. cred ca venim si noi :))) mai sunt multe detalii de stabilit, dar cam pe atunci e concediul meu, asa ca poate alegem si noi antalya. bey ar fi super!!! singura buba este ca noi mai venim cu 2 baieti (ai mei) si un cuplu care au si ei un baietel! plus rares si luca... pfuiii 5 baieti!!! intre 1.8 si 4 ani!!!

roxanica, la fel si noi cu prietenii fara copii. ne vedem cu ei din an in pasti, cum se spune... dar prietena mea cea mai buna are un bb de 2.5 ani si unul pe drum, si cu ei ne vedem des.

donia, roxanica, e oarecum de inteles treaba cu destramatul. timpul liber se comprima pe masura ce suntem implicate in viata profesionala... azi e prima zi in 4 saptamani de job, prima zi in care frec menta. zau. seara, acasa sunt cu totul a lor, a copiilor, si la fel ati face si voi. as vrea sa-i pot culca si apoi sa intru pe net, dar de obicei pic lata (si fericita!) si nu mai ajung. desi sunteti in gandul meu, voi, toate fetele dragi si bune de pe forumul asta...

laura, poti sa treci foarte simplu peste ruperea de ritm. scri pur si simplu pt tine, pt ca vrei tu. indiferent ca iti raspunde cineva sau nu. indiferent ca te simti sau nu la curent. uite, cum fac eu acum, cu zambetul pe buze :)

danutz, unde te muti? adica in ce domeniu? daca vrei pe pm ca nu ma supar :)

porumbito felicitari! sa fiti sanatosi!!!

lory, in cele mai grele momente ale mele din ultimul an jumate, cateva prietene de suflet de pe acest forum m-au 'ridicat'. la propriu si la figurat.

laura, carnea nu e singurul aliment de contine fier. daca te incalzeste cu ceva, nici marc nu papa 2 feluri. dar blendim bine carnea si ii dau zilnic in supa/ciorba orice doreste dansul in ziua aia.

donia, felicitari pe cetatenie! m-a emotionat interviul roxanei. mi-ar fi placut sa vad si rochita de matase roz :)

chinico, ce faci prin septembrie? pe-acasa?!

asiza, acuma ca v-ati intors s-o iei pe manu de-o aripa si sa veniti impreuna pe la noi!

saryta, pt sara! cand mai veniti la reghin? neaparat sa ne vedem! si acum regret ca nu am intrat la timp pe forum :(

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

no, ajunsei si la ziua de 30.06...

donia sanatate multa. cam asa s-a desfasurat saptamana noastra trecuta, intai ianis 3 zile, apoi marc 3 zile. dr noastra i-a zis herpangina virala. gebra peste 39, frisoane, nici saliva nu si-o inghiteau, jale mare... din fericire s-au comportat exemplar, si ei si virusii. si cum au venit asa su plecat. doar cu anti-termice i-am tratat. that's a first :))) pt mine a fost totusi mai usor ca au fost pe rand, nu deodata...

adinazot concediu placut!!! mai e un pic pana sambata!

ramsan, , sper ca v-ati distrat de ziua ta!

almo, pe unde esti? pupici!

fetelor, trebuie sa va spun ca almo mi-a adus din canada baby orajel! ca pe aici n-am gasit si rau ne mai chinuie maselele. sper in sfarsit sa gasim alinare cu gelul astasa dormim si noi un pic mai bine...

deeaA, chiar ma gandeam la tine ce s-a intamplat cu ficatul ala marit... treaba cu colesterolul mi se pare trasa de par. de unde puii mei colesterol marit?! ca ala creste cu anii, din alimentatie proasta. ma bucur ca v-ati linistit, nimic nu e mai nasol decat diagnosticele incerte care iti fac nervii prastie si sufletul pustiu...

ruxandra ce de concedii aveti voi anul asta!! vreau si io! ma tenteaza un 2 mai in septembrie. sau antalya. nu pot in ambele directii. ce sa fac?!

asiza, tii minte cand am ramas io fara lapte praf si in criza fiind i-am dat de vaca? si m-ai dojenit ca ar trebui sa mai aman... atunci am uitat sa-ti zic dar numa ala de vaca l-a mai vrut. si bea de 2 ori/zi un bibe de 250. il iubeste :)

acuma va pup! ies la masa ca mi s-a lipit ceva de sira spinarii o fi ala de-i zice stomac

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianarus

quote:
asiza, tii minte cand am ramas io fara lapte praf si in criza fiind i-am dat de vaca? si m-ai dojenit ca ar trebui sa mai aman... atunci am uitat sa-ti zic dar numa ala de vaca l-a mai vrut. si bea de 2 ori/zi un bibe de 250. il iubeste :)

sa va fie de bine...

Danita, eu ii dau Napolact de 3.5% deocamdata...tu vrei sa-i dai lapte mai slab, de 1.8?...sau ti se pare mai gras laptele gras de la Napolact comparativ cu acelasi lapte gras de la alte firme? ..despre mancare...nu stiu...si eu sunt in criza de idei. Ieri i-am facut mazare cu carne de pui de ex.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ma enervez am scris la cearceaf si ca toanta am pierdut totul. Incerc sa reiau din amintiri, sperand sa nu uit prea multe..

Admirat ochisorii-margelutze de Kaan si printesa in roz de Miraco.

motan de 92 cm??!! hi, hi.. atat avea Matei la 3 ani

Asiza, super ca v-apucati de inot. Sa ne tii la curent. Poze is faine rau.. mai ales cele din piscina si pe capita. Cat despre partea cu tot pe-aici si la pensie nu pot decat sa te aprob din toata inima.

Dianav, f bine c-au trimis-o la aer curat.. daca aveti unde&cum e si pacat sa n-o scoti din zapuseala si restul din acest oras. Pare rau ca aveti necazuri.. poate va faceti bine pan la vacanta.. cand tre sa plecati??

Pare rau pt Mihai de a_tudor.. si bine c-a fost doar atat.

Danutz felicitari pt teren, sa fie intr-un ceas bun. Cat despre concediul deja planificat in caz de job nou.. le spui din avans de el si n-ar tb sa fie probleme.. mai sunt cazuri.

Roxanica, un tzuc apasat.. da apasat tare.

Mamaana, cum mai e Tudi? Si ca tot uit.. felicitari pt graduation.

Donia, felicitari Doamna! Tare Roxana, e primul ei interviu? Ca-s convinsa ca nu va ramane si singurul. Off, v-a agatat una rea. Multa, multa sanatate la pui si tie multa putere mami.

Lory,

Porumbita, citit povestile voastre. Ma bucur ca nasterea a fost asa rapida si fara peripetii.. pare rau pt continuare. Bine c-ati ajuns cu bine acasa. Admirat bb Radu si-i tare dulce, asa brunetel. Cat despre Mario.. ii ditamai barbatul. Iar tu.. tu esti sigura ca de abia ai nascut??

Sara de Saryta. Faine pozele de la mare.

uff, ajuns cat de cat la zi

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Flore, ntz, ntz deloc nu te cred cu .. dosul cat casa. Cat despre bb Emma, stai linistita. O sa fie bine, ai sa vezi.

Laura, nici Grigore nu mananca 2 feluri. De fapt.. nici Matei. Unu si bun.

DeeA, cat are David colesterolul? Si nu cred c-a racit de la dormit in pielea goala..

Super Daphna, ce bine cred ca-i prieste regimul asta Elisei.

Chinico mai e un pic, un pic, pic.

Danita, eu stiu ca la varsta asta se mananca lactatele integrale. Sincer, eu am asa un ghimpe impotriva a toate cele prea prelucrate.. c-or fi doar degresate..

Dianarus, ce supriza placuta.

amintit de dinainte:

Faza tare cu Raluca_u si ingeras.

Si Laura, Raluca_u, Ktrinel, si restul fetelor care sunt deja la job. Mamaana are dreptate.. bagati doua randuri macar din cand in cand, nu tb musai sa scrieti tuturor.. sa va si citim aproape, chiar daca va simtim aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

in noaptea asta mi-a fost frig . si de dimineata mi-am facut un dus sa ma incalzesc pk]. doamne ce bine e sa nu-ti mai fie cald :))))

noi bine sanatosi, afara cat cuprinde, plimbat d cu autobuzul ieri dupa saptamani intregi de cereri, ca tot nu-mi faceam curaj la ce calduri erau...si cand i-am zis ca la prima coboram nu voia :). asa ca am amai mers o statie, fost in kiselef, simtit super, azi dentist, maine cred ca bagam un parc mai departe. idei? intalniri?

ruxandra ioi, in sfarsit ati venit. ne vedem?

donia sanatate multa la pui, super simpatica roxana cu articolul cu pricina. si tie putere multa, uite niste frezii sa mai ia din mirosurile de prin casa

laura imi place de tine pusa pe picioare . si vreau sa mai aud de dani

lory32 bine ai revenit. mai spune-ne de tine, de fulguletul tau (ups, am uitat cum il cheama . vezi, tre' sa ne povestesti mai mult :) )

a deju bre, hai, spune tot, cand terminati cu aranjatul, sa stim cand venim sa va pupam de plecare (si sa dormim o noapte la voi ). si , evident, sa te iau la un smotocit apropo de problemele tale cu mancatul copilului

bei, nu v-am zis, ce ma enervati cu roblemele voastre cu propozitiile. d are inca vreo 7-8 cuvinte la activ, cam atat. iar azinoapte visam (din cauza voastra, evident), ca se trezise si incepuse sa vb in propozitii. asa..deodata

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

.. si amintit iar

Ca nu pot sa plec pan ce nu pupacesc bine pe mandra Alexia, cea care uda toata bucataria lu mami Teutz si plonjeaza cu capul in piscina.

Dandusa, frumoase poze i-ai pus Doniei . Cat despre vacante numai in 4 .. sau 5, 6.. nu uita, copiii cresc si-si iau zborul. Asa ca mai puteti baga voi doi o tura mai incolo, peste vreo 15-20 ani, asa.. cand n-or mai vrea ei sa vina cu voi. Sau mai stii? S-ar putea sa-si aduca si juma de gasca, iubitul, iubita.. sa te tii atunci

Mergi la inceput