Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura13 spune:
flore bravo pt alessia!!! propozitii!!!! super! si eu is complexata....cuvintele astea nu vrea sa le uneasca DELOC.
gata ca vorbesc singura pe aici, va pup, n buna
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
O iau pe campii deja..... i-am dat 125 amoxicilina cu apa si dupa 30 de minute somn s-a trezit urland... nu am putut sa-l calmez, nu vroia sa stea la mine in brate, imi arata patul lui dar si acolo urla de nu e adevarat... a durat 35 de minute pana s-a oprit cand a baut un pic de apa din canita... intre timp am sunat doctorita, el fiind tot rosu, mi se pare ca are si buza superioara umflata... ce mai.. nu mai dorm la noapte ca mi-e frica de reactie alergica. A plans ca la colici.. a mai facut un scaun acum, l-am schimbat in somn.. ma duc sa imi fac un ness si stau sa-l pazesc... daca se mai trezeste urland, la spital ma duc.. poate sint doar eu paranoica, dar nu stiu ce sa-i fac cand il vad asa.....
Maine merge iarasi la control... trebuie sa vad cum imi iau si eu medical. Pe undeva ai mare dreptate Donia, pt ca mi-e greu sa ma linistesc singura.... dar trebuie sa gasesc o cale.. vreau doar sa se faca bine si atunci prind si eu puteri...
A-deju, vin si eu sa ma arunc in fata trenului, asa ne cunoastem si noi ... lasa ca nici Luca nu zice multe... dar cand isi vor da drumul nu-i mai oprim.... dar il iau si pe Denis cu noi sa ne apere de motan...
Va pup si merci de sfaturi, incurajari... off... ies pe balcon ca iau o gura de aer curat, ca dupa ploaie....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
asiza spune:
Oficial am trecut pe lapte de vaca!!! De vreo 4 zile i l-am dat tot combinat, praf cu vaca, inmultind cantitatea de lapte de vaca si scazand-o pe cea de lapte praf...niciodata n-a facut figuri...azi i-am pus in bibe doar lapte de vaca si s-a lins pe bot...
A_dejule, tare as vrea sa sa intalneasca Denis cu Eric sa vad cam care pe care ...ca si-al meu loveste, precum spuneam si bine stii, dar parca totusi nu asa aprig precum descri tu ca face motanu' Te pup si spor la impachetat!
Yagmur, sa aveti o noapte usoara! Imi las telefonul deschis si suna-ma, te rog, daca e ceva...
Danita,
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
deeaA spune:
seara buna fetelor!
offf ce dor mi-a fost sa mai trec pe aci
Rezultatele de la analize au fost controversate(cea de la spital cica nu are nik la ficat da are colesterolul f. mare)in fine am mai fost la 2 dr care au spus ca nu are nik cupilul sa stau linistita...oricum am sa repet analizele peste cateva luni ca sa fiu sigura.
Acu baiatu e racit,din vina mea,mama desteapta ce suntam culcat baiatu in pielea goala ca..na..e f.cald si a racit tare asta e..trece
Cu examenele gata am terminat sunt fericita!
mai frunzaresc si eu neste capitole.......
deeaA spune:
mda,ma regasesc in cele spuse de unele mamici...dar imi fac eu timp,acu am terminat si cu examenele...Am vazut toate pozele,scumpi mari si frumosi,toti fulguletii
dia si bebinuta sanatate multa in continuare,imi pare rau de cele intamplate
Sanatate multa lui mihaita
asiza tareeee scump e [blue]denis
donia felicitari pt. cetatenie,tare frumos a mai vb roxanica acolo multa sanatate si ei si lui [blue]cristinel
mai am pana ajung la zi...dar maine caci nu mai pot....nb tuturor
Donia spune:
quote:
Originally posted by asiza
ca si-al meu loveste, precum spuneam si bine stii, dar parca totusi nu asa aprig precum descri tu ca face motanu'
Acuma depinde si cat suportati voi, poate ca a_deju e mai sensibila, mai delicata (nu ca tu n-ai fi!), si de aia i se pare ei ca motanul loveste mai tare...
Laura, bine ca mi-ai zis ca a trecut la voi dupa 2 zile, tare mult vroiam sa am un reper, macar aproximativ.
Ce complexata, fii serioasa, Dani macar spune cuvinte, dar Cristi vad ca e in faza in care isi diversifica interjectiile...
deeaA, felicitari pentru examene si ma bucur ca e bine David!
Yagmur, wow, scenariu de groaza ce pove acolo, sper sa nu fie alergie!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
daphna spune:
Neata!poftiti la o cafeluta !!!!!
Noi suntem bine,toata ziua la malul marii.....acasa efectiv doar ptr somn.
Yagmur,sper k ati trecut noaptea cu bine !!!!
Donia,sanatate multa puilor tai !!
revin...
adinazot spune:
Neata fetele!
DAPHNA,ms de cafeluta,acum o savurez!
DONIA,YAGMUR sanatate multa ,sper ca sunteti mult mai bine!
RAMSAN,cu intarziere LA MULTI ANI si de la noi!Rares e un scump!
RUXANDRA,ma bucur din suflet ca va priit vacanta,mai e putin si plecam si noi,sper sa ne ocoleasca probemele!
FLORE,ai o minune de fetita,parca o vad cum trancaneste ea toata ziua!De AVENE sau alte produse din comert nu prea am multe de zis,eu recomand mereu produsele profesionale cu care lucrez in salon de ani de zile,si le-am ingnorat cu desavarsire pe cele din comert,imi pare rau ca nu iti pot spune mai multe!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
adinazot spune:
DEEA,ma bucur sa aud de voi,felicitari pt examene si ma bucur ca micutul e bine!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
chinico spune:
vineeee maaamaaaa!!!!
..e inca pe drum, au facut 6 ore din tm pana la unguri(?????), asa ca sper ca pana diseara sa si ajunga....sarmana de ea...
ruxandra bine ati revenit!! ..nu am mai fost de muuult la vama veche...ui ce dor imi e :)
donia felicitari pentru incetatenire, ca nu am apucat, si multa sanatate celor doi frumosi!
ai incercat sa ii dai ceai caldut cu miere lui cristinelul? poate nu doare atat de tare la inghitit..
yagmur cum e luchita?
si eu ma panichez cand bea nu e ok....
cred ca daca era reactie alergica nu se rezuma la plans de luca....erau precis mai multe simptome..
deea ma bucur ca ai vesti bune!
asizule spui ca e bun laptele de vaca...:) noi il bem deja de juma de an, si da, da, si bea pocneste cu avant pioneresc...dar numai cunoscuti. pe ai straini ii ia de mana si ii duce la plimbare :))
bea ciupeste, loveste si pocneste de drag, am observat eu...intai iti trage o scatoalca de-ti tremura obrajii inca juma de zi dupa aia, si pe urma vine si te mangaie. sa treaca mai repede :)