Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

citesc ca aveti probleme..YAGMUR ,DONIA -mulva sanatate ,cum mai sunt Cristinel,Roxana,Lucas??

PRUMBItA- Felicitari !! sa va traiasca! am vazut pozele,ai scapat de burta aproape,eu o am ditamai . suntetitoti niste frumosi ! sa fiti fericiti !
nu ma mai minunez de conditiile din spital,nici de biscuitii aleia...vai de mama lor..
48 de ore sunt de ajuns pt nou nascut in maternitate atat timp cat e la termen si nu are probleme de sanatate . nu stiu de ce trebuie sa iesi cu scandal de acolo,si de ce insisva ei sa te tina mai mult dupa ce ca nu au conditii,in loc sa zica merci ca scapa de un internat ..
imi pare rau de poze..ca nu ai apucat sa le descarci ..

DANItA-a cui e ziua ??

DIANAV-Oana e mai bine??

SARYtA-frumoaselor !! printeselor !! auzi,calutul de mare e adevarat????
misto poza in transhee aia din nisip,in care ati facut trenuletul pe tati Si Antonia cu curu-n sus si plina de nisip tu esti super ! esti fotomodel pe pietre !!Fetele sunt o minunatie.cum ve descurci cu trei ?? Domnisorica Andra cum se descurca cu surioarele mici ?La multi ani Sarei ,cu invarziere !! sa va traiasca ! sa va bucurati de toate trei !

FLORE-si eu am chef sa ma tund,dar parca imi e frica ca o sa imi svea rau.il am lung acum si am chef de mais scurt.cred ca simtim nevoia sa ne invioram un pic,eu dupa sarcina,tu inca in sarcina,cand te simti asa fara vlaga...Avem nevoie de renovare
Nu mai face asociere de nume cu copilasi bolnavi,ca nu o sa fie asa in cazul vostru,asa cu m nu o sa fie cu milioane de fetite pe care sa le cheme Emma Nicole.

RAMSAN-la multi ani !!

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ne-am intors si noi.. plecai cu inima indoita, dar am supravietuit. Chiar binisor. Lui Grigore i-a mers chiar fenomenal.. motto-ul acestei vacantei fiind "papam, papam". Cerea cu disperare de mancare si manca efectiv ca spartul.. a si luat, in nici 10 zile, vreo 400 g , si-a recuperat si burtica pierduta. Acu suntem si noi la categoria peste 10 kile.

E drept ca si stateam mai toata ziua pe plaja.. acasa nu mergeam decat pt pauza regulamentara de soare, pauza in care papau si dormeau. De pe la 8,30-11,30 plaja, acasa papau si apoi picau lati pt vreo 3 ore si apoi, dupa 5, iar plaja.. pana cand ne plictiseam.. ca se facea ora 7, 8 sau 9.. ce mai conta. Nu ne venea sa mai plecam..

Am si tras o sperietura.. ca in a 2a zi, exact cand pleca tati si ne lasa singuri, mi s-a sculat Grigore la amiaza cu 39 grC. Sa mor. Mama Mayei tocmai era intr-o viroza de toata frumusetea.. a tb sa treaca pe antibiotice. Da conu si-a revenit apoi si n-a mai avut nimic.. doar tusea asta pacatoasa, de dinainte, care se incapataneaza sa vina la sculare.. am asa un stres sa nu fie un inceput de.. stiu eu ce.

A fost tare fain c-au fost multi copii si-au tras la jocuri si la balaceala.. niciodata nu erau mai putin de 4 bucati. Ne-am mai intalnit cu o mamica de pe forum cu copilasii ei, apoi cu prieteni de familie si fetita lor, ne-au vizitat si cumnata cu nepoatele.. puzderie de copii.. de musai tre sa-mi revin acu . Numa de a_deju n-am avut parte.. pare rau ca nu ti-am luat nr de mobil, sa te fi barait o leaca la cap. Hai las, ca ne-om intalni candva..

Chiar discutam cu barbatul si cu prietena mea.. comparand Vama cu Turcia. Ne-a placut mult in Turcia.. dar sentimentul de libertate cand stai la mal de mare dintr-o Vama libera si semi-goala nu poate fi egalat de nici un AI. Vacanta asta a fost mai simpla, mai rustica.. dar incomparabil mai savuroasa si mai pe sufletul nostru. Asta nu inseamna ca nu mai servim la anul o Turcia.. e atat de comod pt cei cu copii mici.

E drept, in w-e e nebunie si full.. si nu recomand sa servesti ceva la terasele din Vama.. servicii execrabile.. incurca comenzile, intarzie mult, preturi mari, blabla. Numa nervi. Noi stiam asta , asa ca i-am lasat pe ceilalti sa se convinga; si am papat acasa sau am mai fost prin 2 Mai, unde-i alta viata.

Iar vremea a fost calda, calda, calda. Daca am prins 1-2 ore de cer inorat.. efectiv tanjeam dupa nori. Iar apa? Apa a fost -in majoritatea zilelor- de vis, limpede si linistita. Si calda rau.

Mai vreau!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

rapid, din urma..

Ralumat

Ce mai faci draga noastra?? Hai, mai da un semn de viata.

Danita, multumim

Adina, frumosilor. Se apropie vacanta, nu?

Vai Dia, Bebinuta ce-mi citesc ochii.. Vai, vai, vai I-am povestit sotului si zice .. bine c-am scapat. Exat cand am plecat, in autocar, a zis ghidul ceva de internarea unei fetite dintr-un grup de romani veniti spre finalul vacantei noastre... da nu stiu amanunte.. ma straduiam sa-l calmez pe Grigore caruia i-a fost tare greu s-adoarma in bratele mele.. Si da, noi am facut asigurari de sanatate separate pt copii.. a lor e chiar mai mare, adica cu siguranta la copii sub 2 sau 3 ani e mai scumpa decat cea pt adulti.

Cat despre calitatea serviciilor.. se pare ca noi am fost tare inspirati c-am fost la inceput de sezon. Nici vorba de stat la vreo coada (decat la ghiozelme sau cum le-o zice, da alea se fac f incet). Si mereu gaseai locuri pe sezlonguri, la plaja sau la piscina. Si da, cele de cumparat -gen jucarii- sunt f scumpe.. noi le-am adus de-acasa.

Intreba cineva de orez fiert in Turcia: mereu se gasea orez fiert, simplu.

Dandusa.. parca Crinuta se blonzeste pe zi ce trece.

Raluca_u ma bucur tare c-ati petrecut asa bine si ca i-a priit Adinutei. Faine tare pozele.. iar cele de epoca.. un vis

Laura, Mamaana

Donia, uff ce patanie.. Cristinel smecherel.

gatat cam juma de capitol.. da ne oprim acu, fug la treaba.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ruxandraaaaaa, bine ai venit!!! ...ma bucur ca v-a prit vacanta si ca Grigore s-a insanatosit! Acum asteptam poze
Ramsan, ce bine ca ne-ai mai dat de veste despre voi...cum sa va uitam??? Am vazut si poze cu Rares...s-a lungit bine...ii prieste cresa? Asteapta sa mearga acolo, a plans la inceput, cum s-a acomodat?
Saryta, bine ati revenit si voi...super pozele....abia astept sa mergem si noi la mare ca tare mare pofta ne-ati facut...in ce statiune ati fost?
Dianocica, cum a fost la Slatina?
Aelita, ce mai fac nazdravanii tai? Cum se intelege Sophia cu Andres?
Flore...moamaaa cate zice Alessuca...si mai face si propozitii pe deasupra...cu cat e mai mare decat Denis?...mda, cu trei zile...claros, muuult mai avansata...si cica eu niciodata nu fac comparatii intre copii ...bravo, printesuca!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

RUXANDRA bine ai venit!!!!

ASIZA stii si tu ca fiecare are ritmul lui...parca vad ca EMMA o sa fie o mutalaica, dar o mancacioasa ...

22+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, Ramsan!!! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca.... vreau si eu pozeeeeeeeeeeeeee cu Rares!!! Acum vad ca sint la semnatura...
Saryta, sinteti atat de frumosi; fetele sint minunate iar tu arati atat de bine......
Despre noi: cica ar fi gastroenterita acuta... febra a scazut, diaree de dimineta doar un scaun, dar dupa ora 17 deja doua; verzi si nemirositoare.. am fugit cu scaun ptr analize. Maine mergem din nou la doctor. Din pacate, tipa la care am fost zice ca ar fi bacterie si ne-a dat amoxicilina.. e prima oara cand ii dau antibiotic (a mai luat doar local in ochi sau nas)... sper sa fie bacterie ca altfel ma strang de gat..... incep in seara asta si indiferent ce iese ii voi da 4 zile... in rest, regim, biotics, saruri... chestiile normale
Donia, multa sanatate si acolo...
Va las ca Luca e urcat pe mine... el este altfel vioi, a dormit toata noaptea, eu mi-am pus ceasul sa sune sa-i verific temperatura, noroc ca a stat Olimpia cu noi... eu am inchis alarma, si m-am intors pe partea cealalta.... ce mamica sint si eu... cred ca sint prea obosita...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am ajuns si noi de la doctor cu antibiotice in sacosa, cate o sticla pentru fiecare. Febra a cedat la amandoi, in schimb ii chinuie gatul, Roxana mai inghite cate ceva, cu chiu cu vai, dar Cristi plange si dupa apa. Si ii e foame, saracul, baga mancarea in gura si apoi o scuipa plangand... e un chin sa ii dau si medicamentele. Dar... speram la mai bine. Multumim mult pentru urari!

Yagmur, pai normal ca esti obosita, pe langa toata munca mai pune si stresul de a-ti vedea copilul bolnav... asta te mananca pe dinauntru! Eu imi fac mai multe griji pentru tine, de Luca stiu ca ai grija, dar de tine cine are ? Te imbratisez si te pup tare!

ruxandra, bine ati venit, ce fain ca ati petrecut bine si ca Grigore a pus burtica la loc! Noi o pierdem iar... dar recuperam curand.

flore, asta-i cu doi, uneori e greu sa te imparti... dar ocaziile astea sunt rare, cele frumoase predomina, deci o sa fii mai mult fericita decat ingrijorata!

asiza, nici eu nu fac comparatii, nuuuu... numai cand imi da ocoale uciga-l toaca, ptiu!

Ma duc sa mai stau cu ochii pe ei, sunt ca un uliu zilele astea...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fetelorrrrrrr unde suntetiiiiii???????

aelita de voi nu ne zici nimic?
ruxandra ce bine ca va priit concediul! poze?
yagmur ai grija ca si antibioticul poate da diaree .... din cate stiu eu. sanatate tare multa si tie multa putere. super olimpia!!! bravo ei, minunata femeie!

noi am fost la terasa. o super terasa, cu loc de joaca pt copii, cu pietricele, cu teren de fotbal maaaare care daca nu e inchiriat poate fi ocupat de copii, am fost cu andrea si cu niste prieteni cu o fetita un pic mai mare de cat dani.....o minunatie. am plecat de acolo la 21.30, de la 6.45 si toti copiii plangeau ca mai vroiau.
haidi ca va pup, ma duc sa ma asez in pat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bre, ia nu mai scrieti de copii care vorbesc, care fac propozitii, care mananca, care..nimic :) ca-mi leg valizele de gat si m-arunc in fata trenului, va zisei doar ca am cate unu' la 5 minute prin fata lu' blocu' :)))) si pe langa ce ma ofticati voi, mai vine si cumnata-mea cu botzu' de 6 luni care chitaie pe limba lui niste chestii de n-au iesit niciodata pe gura motanului..... of of... si dupa ce ca-i mutulica si grevist, bate, da' bateeee frate tot ce prinde... si nu sta locului o secunda... si-l strig, si vorbesc cu el, si-i explic.. aiurea.. se uita prin mine, imi frige doua bucati, si-si vede de-ale lui in continuare (adicatelea o ia la goana, prinde copchii cu palariute-n cap si-i arde, si-o ia repede la goana din nou, sa nu cumva sa-l prind din urma...). of of, dupa cum ziceam...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

offf, donia, stiu exat ce stiu acolo. asa a fost si dani cand a avut amigdalele umflate. cerea papa, mesteca si apoi scuipa si plangeeea, de muream de jale. dani nu a mancat nimic atunci 2 zile, dar a baut lapte. nu stiu ce sa iti zic, la noi a trecut dupa 2 zile de antibiotic. sanatate multa si putere!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput