Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Dia1609 spune:
flore, completare: si oana face si kk pe jos, dar pt ala are un loc special: in sufra, dupa perdea ... pishu in schimb, face oriunde :))
ruxandra, promit ca o sa pun poze, dar am fff muuulte si nu am apucat sa le sortez.... si ca sa-mi puna capac, le-am mai primit si pe alea facute de bebinuta, asa ca va dura procesarea
donia, hai ca mi-am mai revenit. suntem obositi, atata tot... nu am gandeam ca ne intoarcem din concediu asa varza de obositi ... si urmatorul concediu cine stie cand se arata, poate prin iarna
... sper macar sa prindem un we prelungit la munte in august
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianocica spune:
cateva poze de la slatina, de aici inapoi, ca nu stiu de ce mi le pune in ordine inversa...
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
flore26 spune:
DIANOCICA ...noi si pe covor si pe parchet...
...intr/o zi nu eram pe faza, s/a pishat pe parchet, intr/un colt, si nu am sters...azi stau langa locul cu pricina, si vine un miros frumos
de pishu...o intreb ce/ai facut aici...zice pishu...abia azi am sters cu mister proper ca pur si simplu a intrat mirosul in laminat...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
22+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
flore26 spune:
quote:Gand la gand...
Originally posted by dianocica
cateva poze de la slatina, de aici inapoi, ca nu stiu de ce mi le pune in ordine inversa...
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
![](icon_smile_wink.gif)
22+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
lizzy spune:
sincer pe mine m-ar deranja sa faca pe parchet sau covor, cu sau fara teste si descoperiri... ma deranjeaza mirosul. am spalat covorul de 3x4m de 3 ori iarna asta pt ca a vomat pe el, l-am dus la spalatorie auto! si-mi venea mie rau de la izul ala chiar daca l-am frecat noi cat am putut...
la covor (in sufra unde isi petrece timpul in casa) nu pot renunta, stam totusi la 'parter', sub noi e fundatia si pivnita, e rece ca naiba parchetul, nu ma risc sa raceasca ca-si tine kuru pe jos frecvent. m-ar deranja sa spal/sterg de 3-4 ori in fiecare seara in conditiile in care si asa petrec putin timp liber cu el (si timpul petrecut in 4 labe nu mi se pare de calitatea dorita :)) ).
plus ca nici bona nu cred ca ar sta pe jos sa tot stearga dupa el, are totusi peste 50 de ani.
har domnului, marc accepta in continuare pampers-ul, ma anunta cand face kk tragandu-se de el (dar nu zice kk!) il intreb unde facem pipi, kk, imi arata olita si apoi si-o pune in cap...
am sa-l las pe afara fara scutec, desi de 3-4 ori am incercat si nu-i place sa stea in pantaloni scurti, fara nimic pe sub. scanceste si se trage de pantaloni pana ii pun pampers-ul. sa incerc eventual sa-i dau numai chilotei normali :) sau chiar fara nimic nimic, desi se cam aseaza peste tot si nu-i place direct pe piele :(
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
aaaa, am uitat sa spun, momentul cand il spal la fund si ii pun pampersul este unul plin de zambete si chitaituri pe el, chiar nu are probleme :)
eu am insa problema ca e tot mai cald si e cam aiurea. interesant este ca nu s-a iritat deloc...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
a_deju spune:
hai salut :) is si io pe-aici, dar discutia ma depaseste :)) olita? ce-i aia? nu detinem, si nu avem nici macar intentia de a cumpara asa ceva ... copilu' sta bine mersi in pampers, nu-l deranjeaza daca e plin de pipi sau kki, ma prind io dupa miros cand e cazu' de schimbat... si ca sa fiu sincera, fix nebunia oliteasca imi lipsea mie acum :)) deci aceste probleme probabil le vom avea la anu' in vara, ca pt atunci mi-am propus aceasta tema :)
trecand peste, da, sunt cam in drumuri de dimineata pana seara, nu neaparat in drumuri care au de-a face cu plecarea, da'..parca ma mananca-n talpi, n-am stare deloc prin casa :)) in rest suntem bine.. si de azi peste 3 miercuri o sa fim deja la tara adoptiva... va dati seama ca la altceva nu prea ma pot gandi, da? :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
flore26 spune:
DIANARUS pai tocmai pentru ca si pe mine ma cam deranjeaza caut o solutie...afara sta cu pampers, si, exact ca motanu', nu o deranjeaza nici daca e plin de pishu, nici daca e toata kkta...problema e in casa...cum intram cum se dezbraca, si nu accepta nimic pe ea...noaptea are pampers, dar il pun dupa ce adoarme...asa ca imi doresc sa aflu cum sa o fac sa stea pe olita
![](icon_smile_big.gif)
![](inlove.gif)
![](pupic.gif)
22+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](indragostita.gif)
a_deju spune:
dorm flore, si-nca cum..ca valiza-n gara :)) cateodata nici nu stiu unde-ncape atata nesimtire, da'-mi aduc rapid aminte propriile dimseniuni, si da..e loc :))) pe bune acuma, rareori de-a lungu' vietii m-a tinut ceva treaza noaptea... cred ca doar de-as sti ca ma intampina regina la aeroport m-as foi nitel c-o seara inainte... in rest... :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
chinico spune:
de bine ce a venit mama am tras o cearta cu scantei...dar asa e tot timpul la inceput, mici probleme de acomodare :)
Bea i-a mangaiat obrajii de bun venit, normal ca buni s-a topit langa ea instantaneu.
A primit la cadouri...o tona!!! Bea, normal. Se hatana prin casa cu o posetuta roz (sar'mana expeditorului, sunam maine, cand se mai linistesc spiritele), o calareste pe buni fara intrerupere, da un adevarat spectacol.
olita. da, deja de prin martie...dar numai pishu, kk mai bine in pampers, desi initial le facea pe amandoua..afara o mai las numai in chilotei,cand ramanem in preajma casei, dar dupa al 5-lea pisulit epuizam stocul disponibil de chiloti si trecem iar la pampersi...
nu mi-ar place sa faca pisukk prin casa... a mai facut, am spalat copil si podele, dar sa devina regula..hm..nope...
ma bucur ca nu refuza olita, nici nu o cere insa. poate nu aleg eu momentele potrivite de un kk mic, sau poate pur si simplu ii place sa-i fie cald si moale la popou, ca nici nu vine sa se planga ca ar kkcita..
covorul, ca si toata mobila (ne-a demonstrat asta bea deja) e de de sacrificiu...pacat, ca imi placea..
laptele. 3,5, bio.
ma duc sa ma uit la poze.