Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Dia1609 spune:
chinico, normal ca ati tras o cearta de inceput.... numai sa fie ultima ... nici mie nu-mi place sa-mi faca kk si pishi prin casa... dar nu prea am ce face, solutii n-am gasit, in afara de scosul covorului (care cand l-am dus la spalatorie putzea ingrozitor).... si la noi mobila si toate cele sunt de sacrificiu, sper sa le dau odata cu apartamentul :)) (desi, vorba ta, imi cam placeau) .... acum parca nu ma mai dispera asa ca face piushi prin casa ca la inceput.... ii dau servetele si sterge singura, iar eu vin din spate cu mopul pt retusuri
... mai mult nu ma duce capul, ca refuza sa stea pe olita mai mult de 2 secunde, si nici un pisu nu poate face in 2 secunde
... chiar ma gandeam sa iau o olita mai atragatoare, ca poate dc are ceva de mesterit la ea, o sa-i placa... o sa caut una masinuta ca tot e inebunita dupa masinute....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lavinia_P/Lavinia_P.jpg)
Lavinia_P spune:
Roxanica,
Noi prezenti...
Olita...mare fiasco prima si ultima data cand a facut un kk in oala unul pe moketa si unul intre si pe picioare....m-am lasat pagubasa..am moketa si nu o pot scoate.
Laura se plange de lipsa propozitiilor...noi evm vreo 20 de cuvinte si zic mersi ca macar mai achizitioneaza cate unul pe saptamana sau macar incearca sa ma imite...
Si asa cum vb acum nu o sa il mai aud...o data ce va invata sa vb.
In rest,ne-am jukat de-a uite otita nu e otita...3 medici,3 diagnosticuri diferite...am dat antibiotic pt ca totusi,daca are si ramane cu vreo deficienta de auz..?
Am mai primit si diagnostic de polipi..normal, medicii astai se simt obligati sa spuna ca ai ceva o data ce ai ajuns la ei...(ca sa nu mai zic ce tona de medicatie au prescris..dar i-am dat doar Zinatul)
Dar pe masura ce teii isi scutura florile, el repsira tot mai bine...Azi noapte i-a curs sange din nas de la atatea pufuri si am renuntat sa ii mai pun ceva...si a dormit bine.
Plecam la marea noastra neagra,in Mamaia pe 12 iulie.
Am renuntat la Antalya,si tare rau mi-a parut,ca am fost o data si stiu cum e.
Donia,
Felicitari!Congratulations!Sper ca ai pus articolul cu Roxana in rama.Pup-o din aprtea noastra!Multa sanatate la burtici!
Yagmur,
Voi ce mai faceti?Ai rezulatele la kaki?Sanatate!
Ruxandra,
De unde ai colacelul lui Grigore..?Bai,chiar poze de la noi cu o plaja asa pustie nu ma asteptam sa vad...Bravo!
V-am spus ca m-ati innebunit cu crocsii?Toti copii din poze au crocsi dle...
minunea mea
acs spune:
Dianocica, ce-mi place cum se joaca d la tasnitoare! Mie mi se pare ca seamana cu tine. Am dreptate?
Donia, am citit interviul, am vazut si poza Roxanei. Nu pot spune decat ce mult o admir! (pe toti de fapt)
Povestile din vacanta le mai aman putin, caci am de lucru la serviciu, dar am pus poze aici
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
aelita spune:
SARYtA-FELICItARI CA AtI SCAPAt DE SCUtEC !!!!!!!!!
iar nu mai stiu pe unde puneam poze...sunt dusa cu capul !
FLORE-aidus covorul la curatav de 3 ori hahaaaaaaaaa
maibine lasa-l asa pana ii trece .
CRYKEtt-haisi ne mai scrie ! timp sa ai ,ca despre curaj de ce sa fie vorba? doar suntem tot noi aci.
DIANAV-nu stiu sa te ajut,dar ii urez mamei tale multa sanatate sisa scape de probleme repede !
DIA-hahaa Oana intinde pipi cu piciorul si cadeeee in el hahaa.
DIANOCICA-D e si mai tare,face kk numai pe covor!! pai e pe moale,mai !! normal !
ceee frumos e D !! ce bine arata!
huuuu,ce-or sa ne faca noua mamele din alte generatii ca nu am invatat copiii de laaaaaa...6 luni sa svtea pe oala,eventual acum pe wc !
DIANARUS-totusi nu vei scapa de pisu pe covor nu e copil sa nu faca si pe el din cand in cand,chiar si la 4 ani mai fac,noaptea in somn,sau ca se iau cu joaca...
noi inca nu am vrecut la olita,am incercat de cateva ori dar nu face...in schimb pipi a scapav de cateva oriinainte de baie,o dezbrac si ea se da jos din pat si fuge prin casa ,pana o prind se tzarcaie de cateva ori pe ici pe colo..Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
madaluta spune:
salutare...am revenit si noi acasa, caci n-am rezistat prea mult la tara.darius este acolo de 2 saptamani si parca ar fi de cand lumea, asa de repede s-a integrat.Noi, k domnisoare ce suntem , mai greu, drept pt care am scurtat vacanta si ne-am intors cu mult mai devreme. Suntem singurele pt k tati e pecat toata saptamana la bucuresti si ne cam plictism.
cand am vazut k se discuta despre olita am crezut k aveti vreo solutie minune si am citit pe nerasuflate postarile..dar dezamagire..toti fac la fel.A ajuns sa-mi para rau k nu l-am pus de cand a stat in fundulet pentru k atunci era mai usor...Darius sta cateva secunde si se ridica, cica "data"-adica gata...
uneori pacalit mai sta si 2-3 minute, dar nu face nimic...
quote:
Originally posted by dianav
Yagmur intamplator am citit ca te-ai operat de tiroida.
Mama mea este astazi intr-o situatie speciala in sensul ca de 3 luni a fost diagnosticata cu hipertiroidie si ia la indicatia medicului thyrozol. De cateva zile s-a umflat la fata, la maini si vocea s-a ingrosat. Dr. ei este plecata din localitate si alt dr in Braila nu prea e, adica e unul, s-a dus in spital la el si il asteapta de dimineata,acum e 2 si nu a aparut. Nu stie ce sa faca cu tratamentul. Cica daca il intrerupi brusc thyrozolul asta e ca si cum nu l-ai luat. Ea banuieste ca acum a devenit brusc hipo, asa cum scrie pe prospect.E posibil? Orice informatie m-ar ajuta sa luam o deicizie pana vine dr ei, decizie in sensul daca asteptam sa vina dr sau vine la bucuresti la alt dr.
Diana
Scuze pt postarea off topic
dinav:pana iti raspunde yagmur iti raspunde si eu pentru k ani de zile am avut hipertiroidie basedow si ani de zile am luat tyrozol, dar nici nu m-am umflat, nici nu mi s-a modificat vocea si nici n-am facut hipotiroidism.Intr-adevar daca intrerupe tyrozolul e aproape k si cand nu l-ar fi luat si cand il va relua va incepe iarasi cu doza initiala( el se da in cantitati din ce in ce mai mici pana la remisia bolii).am refuzat operatia pentru k am inteles k nu faceau altceva decat sa ma treaca la hipotiroidim , nicidecum sa ma vindece.am facut tratament vreo 5-6 ani ( dar si cu intreruperi caci nu mai luam in perioadele in care ma ingrasam,) dar cand imi era rau fugeam din nou la medic si o luam de la capat cu tratamentul.Pana la urma am reusit sa ma tin de el si sa scap de afurisita asta de boala. de aproape 3 ani nu am mai luat nicio pastila, dar merg la control si fac analize de sange sa vad in ce stadiu sunt.Multa sanatate mamei tale si sper sa nu fie totusi neviue de operatie.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
mamaana spune:
ei da, am citit tot in graba, scris mesaj in graba, apasat gresit pe taste si gata, gone...
deci
ruxandra, bine ai revenit vaaaiii ce dor mi s-a facut de vama; noi stateam in 2 mai si faceam plaja in vama (pe vremea aceea era mai bine de stat in 2 mai...)
dianarus cum iti sunt muschetarii? dar tu?
yagmur pentru luca sa se faca bine
donia cum sunt copiii?
am fost ieri la plaja si apoi la piscina in curte
aaa, le-am tuns sambata , intai pe stephanie si apoi pe isabelle
au stat cuminti ca a fost prima data
aelita spune:
hehe am vazut tunsulicile frumoase foc si fratiorul pe dinozaur!! cin sa fie cin sa fie?Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
quote:
Originally posted by flore26
Neatza buna...habauca de cap si fara chef de nimic...am dormit pana la 11, si cred ca de aici ni se trage lenea...DIANARUS ma bucur ca ai revenit in forta...
DIANAV Alessia doarme numai dezbracata, doar cu pampers, si vad ca nu are nimic...ma rog, niste muci transparenti de la clima...si eu la fel...
BAMBOOOOO, hello!!! pi undi umbli?CHINICO hai la apel...doar e mami la tine...
Am si eu o MAREEEE PROBLEMA.....OLITA...nu ar fi atat de mare daca ar mai accepta pampers, si daca nu s/ar pisha in toata casa...deja am dus covorul la curatat de 3 ori in 2 saptamani...vad cand vrea sa faca, o intreb " faci pishu?"...zice " da"..." unde facem pishu?" ..." litza" si arata olita...bun...cand pun mana pe olita sa o aduc langa ea zice " nu, nu litza, icea jos" si pishhhhhh se pisha...Am cumparat capac de wc pt copii...acolo nu vrea, " mami, tati pishu icea" adica noi facem acolo, ea pe olita...da de ce nu face pe olita? ce sa mai fac? Sa va mai zic , avem 3 tipuri de olite, ca ne gandeam ca nu/i place modelu'
...nu vrea si gata...va imaginati ca face si kk pe jos, da? bine ca e gros, si pot sa/l adun usor...ea face si io dupa ea il adun ... toata ziua sta in casa in curu gol...sub nici o forma nu accepta pampers sau haine...CE SA MAI FAC? AM GRESIT UNDEVA?
22+Flore, cu
Emma ( DPN= 26.10.2008) si
Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
Parca povestesti de Mario la fel avem aceeasi problema, toata ziua sterg cu mopu pisat si kk la fel.ma tot lupt cu problema dar inca nimic rezultate. Olita e pe post de jucarie
Stela
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](rok.gif)
kikineata spune:
Salutare! Ne-am intors. De la mare. Frumos dom'le, da' frumos rau. Garga fascinata si fascinanta. Dragostea ei cea mare e marea. Va pup ma duc sa recuperez ca-s in urma rau. Sper ca sunteti bine sanatosi toti si toate.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
mamaana spune:
quote:
Originally posted by aelita
hehe am vazut tunsulicile frumoase foc si fratiorul pe dinozaur!! cin sa fie cin sa fie?Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
daca ai sti tu ce bine s-a simtit ca i-am facut poze sus pe dinozaur, si eu care zic tot timpul ca e mare, dar tot copil este