Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
Vazut d.. mamaaa ce mare, da mai ales, ce frumos ie.. va face ravagii printre fete.. curand, aviz la fulgulete.
Danita, noi iesim mai ieftin cu schimbatul hainelor .. il mai lasam si gol pusca.. pui de tigan. Si, by the way, Asiza.. ieri fu in parc (shentral parc, ba pardon
) numa in maieu si scutec
. Pai ce, sa-i mai pun un strat sa moara de cald? merje si-asa.
Saryta uau, super tare. Felicitari!! Chiar si noaptea?! Ce-nseamna fetele.. ma consolez eu.
Donia, ce domnisoara, da ce domnisoara!!
Crykett.. cu timpul e clar.. da ce-i cu curajul?? Suntem bau-bau ?? Vazut pozele.. ce dulce e Antonio cu palarie.. si Matei are un tricou cu Spiderman exact la fel.
Lasa, lasa Lavinia , ca n-or intra zilele-n sac; oti merge la anul la turci. Unde anume la neagra noastra mare? Colacul lui Grigore e de fapt al lui Matei, trimis din State acu 5 ani. Da ceva similar a cumparat mama Mayei din Mamaia.. e drept, cu totul altfel se sta in al conului. Ma duc sa-l vaz cum il cheama => ii zice "the original Aqua swimschool"; l-am gasit pe net exemplificat aici.
Chinico, sper sa va intrati rapid in ritm si sa profitati la maxim de timpul petrecut impreuna.
quote:
Originally posted by mamaana
ruxandra, bine ai revenitvaaaiii ce dor mi s-a facut de vama; noi stateam in 2 mai si faceam plaja in vama (pe vremea aceea era mai bine de stat in 2 mai...)
Mamaana,
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Kikineata, speram c-ai venit cu tolba plina de poze&povesti.
Caci la Acs tre sa ma multumesc numa cu poze.. E drept sunt superbe!!! Am salivat de-a dreptul langa ele. Copilasii sunt -pur si simplu- perfecti.. iar tu, in "ha-ha" impreuna cu Victorila si muscatele (?) esti asa frumoasa... Si acu tabar cu intebarile: unde ati fost? cate ore de condus? unde ati stat? ati avut camera dubla, apartament, aici -please- multe amanunte.. cate paturi, cum ati dormit?? Ati avut ceva aranjat cu mancarea, va gospodareati singuri, mic dejun, demi-pensiune? La pranz unde mancati? Cat de departea erati de plaja, se mergea cu masina?
Adina, spor maine la bagaje. Si sa nu se prinda.. nimic.
![](pupic.gif)
Yagmur cum mai sunteti? Aka si voua multa sanatate.
![](pupic.gif)
tema cu scutece versus olita versus noada goala:
- in casa nu-l las fara scutec.. deocamdata cand ne-om antrena -pe la primavara, vara viitoare gandesc eu- probabil ca da, dar nu in zona covoarelor. De aia zic sa-ncepem pe vara.. sa stea cat mai mult pe-afara, sa fie cald, sa aiva putine haine, etc. In schimb in curte poata haladui cat pofteste, cum ziceam adevarat pui de tigan.. ieri a servit si kk pe gazon.
![](icon_smile_approve.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Are mama doi flacai..
![](batman.gif)
![](amoras.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamaana spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Iar dupa ce-a facut pipi facea plici-plici cu picioarele goale prin dansul si mai dadea si cu mana.
Are mama doi flacai..Matei (6) si
Grigore (1)
EXACT asa a facut si isabelle
![](icon_smile.gif)
mamaana spune:
eeei ruxandra e frumos lacul numai in poze de departe...
acolo unde am fost e chiar in toronto si e tare poluat, nu se face baie mai de loc, iar gastele canadiene (alea care sunt ca vacile in india) fac peste tot si sunt pe apa mai tot timpul de nici daca ai vrea, nu ai avea cum sa intri; am vrut noi sa mergem mai spre donia ieri in burlington/hamilton la plaja dar era pe autostrada f aglomerat si se facea tarziu, asa ca ne-am intors in oras
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
salutari mamici!
zau ca am citit tot, ma intreb de ce ca oiricum nu-s in stare de nik.
a cazut dani de pe scaunel, pe spate, direct cu capul de ciment. dupa 15 min a inceput: "nani, nani, nani, lapte, nani". a atipit in timp ce il spalam pe maini. si, e drept, era ora de somn, dar a inceput asa brusc cu nani....nu stiu cum sa zic. is tare amarata, imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii, imi vine sa mor, imi vine sa.... cred ca am pierdut 5 ani din viata.
asa ca zau ca nu stiu ce si cui sa raspund, ma duc sa ma bag langa el, daca maine voi fi mai apta promit sa raspund.
multumesc pentru multe raspunsuri vizavi de olita.
pupici
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
Roxanico esti o dulce mai fata!
Donia imi pare rau ca sunt ambii bolnaviori si sper sa-si revina repede, adica azi!
Yagmur, Yagmur cred ca ti-e greu dar sunt convinsa ca te descurci! Puterea de care zici ca ai nevoie ti-o da Luca!
Ruxandra vin si cu poze cand reusesc sa le descarc.
Am vazut tare multe poze, am citit muuultt si retin cam putin imi mai amintesc pe parcurs.
Laura sa nu-ti faci griji decat dc sunt semne dubioase altfel si Garga a cazut din picioare din pat facand un flic-flac.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Inainte de plecarea la mare Garga a avut muci vreo sapt si niste bubite de la caldura pe gat si spate ca un colier si se tot intindeau. La rece treceau, la caldura se inroseau ca niste pete mari. Tb sa fi plecat acum dar dc s-a putut mai devreme a fost mai bine ca acum venea valul. Am impachetat casa, cu inima putin indoita dar aveam sentimentul ca Garga se va simti ff bine. Asa a si fost plecat la mare, plecat mucii, plecat bubite.
Pe drum a dormit, s-a jucat, ireprosabil.
Camera a fost imensa, cu balcon, conditii excelente, curatenie, papa, servire. Camera avea geamul cat un perete si zid era pan' la genunchii lui Garga si vedea tot. Marea, pescarusii, lacul dar fascinatia era telegondola. Atata chitaiala si ras n-am auzit in viata mea.
Statea doar pe malul marii cu piciorusele in apa, tati paravan solar si a avut grija tot timpul de ea m-a lasat sa ma bronzez si sa ma relaxez. Asa tare s-a atasat de el, nu ca n-ar fi fost dar il striga mereu asa dulce, il imbratisa, il pupa...La pranz dupa ce adormeau eu plecam la shoping si plimbare. In ultimele 3 zile Garga m-a luat de maini si m-a tras in apa, bai a fost o nebunie plangea cand o scoteai din apa, radea cu gura pana la urechi. Apoi numai in apa vroia. Dimineata era putin rece apa dar dupa amiaza era ciorba si arata ca un lac.
A fost asa frumos, mai vreau. Garga parca a crescut cu 3 luni. Vorbeste continuu, vorbea cu marea, radea mereu, stia sa se bucure de orice, a fost atractia hotelului si a copiilor mai marisori de acolo. Le facea cu ochiul, dadea noroc, stramba din nas, le scotea limba, ii imbratisa. Pe plaja cum o baga cineva in seama radea, le dadea jucarii, scoici. Inainte de a adormi ne imbratisa si ne pupa de multe ori parca in semn de multumire ca am dus-o acolo si ne arata fericirea ei.
Trimit asta si mai sciru ca am pierdut deja o data o bucata de mesaj.
kikineata spune:
Mie imi place tare mult la noi la mare. Nu pot sa ma duc in alta parte sa stau pur si simplu. Afara doar sa ma duc in orase sa vizitez sau la shopping. Cand am fost in Spania la mare din 14 zile, 12 am fost zilnic in Barcelona. Imi place sa aud vorba romaneasca, nu stiu ma simt in siguranta. Chiar nu am ce reprosa, marea curata, plaja la fel, bine asta de la fantani spre nord, spre sud e mai asa si asa, sezlonguri, umbrele. Am avut mic dejun(am mers doar o data nu ne era nici foame si ne grabeam si la plaja), dejun si cina a la carte. Pai io la cura chiar nu-mi doream all inclusive si chiar dc era nu pot manca mult deodata. Garga a papat mult mai mult decat acasa, la pranz vreo 3 zile dormit 3 ore juma cand o trezeam noi, noaptea cu galagie tot dormea, se mai trezea uneori de la canini. Asa sentiment de liniste si implinire n-am avut niciodata. Io tot ca fraierica ma trezeam fff dimineata si ii vedeam pe Garga si tati cum dormeau, apoi cand se trezea o pandeam de dupa draperie cum il pupa pe tati, il imbratisa, tati o dezmierda si avea fata asa luminoasa si linistita.
Vom incerca sa repetam figura dc ne iese si sa mai plecam candva anul asta.
kikineata spune:
In camera Garga se simtea ca acasa. Ii placea la nebunie baia cu dusul, cum vedea covorasu de baie cu pesti cum vroia baie.
Ne trezeam, plaja pan pe la 11, dusulete, papa terasa, un frappe, o bere, nani, iar plaja pan pe la 7.30 iar dus, papa, plimbare nani. Tare bine face briza si apa.
Am admirat in realitate motanul si evident mama pisica. Pai sa stiti ca motanu' chiar va arde cu labuta dc nu sunteti atenti. Si da, fura palaria lui Garga de cate ori avea prilejul bineinteles cu labuta de rigoare inainte. Alerga in disperare in orice directie numa unde era A-deju nu. Mi-am luat si io vreo cateva si Garga o lopatica in moaca ei draguta. Plaja era a lui ca doar s-a nascut la malu' baltii. In schimb cand il imbratisa Garga era rusinat, lasa capul in pamant. Adeju e de milioane...Eric f inalt, ca si mama pisica de altfel dar e zbir frate nu sta o secunda, pe Garga o mai pacaleam sa stea pe sezlong la umbra. Oricum ea nu s-a bronzat ca Mustela chiar si-a facut treaba dar si Tati umbrela mobila a stat umai dupa ea si s-a cam bronzat bine. Cum pleca tati undeva 5 min cum zicea tata de 100 de ori si oftaaaa...
Cam atat. Vad ca multe fete au fost in vacanta sau urmeaza. Frumoasa-i vara dom'le si pe mine marea ma binedispune.
lizzy spune:
acs, ati fost in grecia?! ioi ce dor mi s-a facut!!! in agios nikolaos am stat, la mirabello. tare mult mi-a placut creta... sunt minunate pozele! ca si voi!
si pe mine ma intereseaza toate detaliile (am vazut ca si ruxandra a cerut, asta abia s-a intors si vrea iar concediu :)) )
aelita, de pishu pe covor nu am avut parte cu ianis. da, s-a mai scapat pe el cateodata dupa ce a renuntat la pampers, uneori noaptea in patut, dar ziua mai jos de papucei nu s-a dus pishu :) oricum, de cele mai multe ori se scapa pe el cand eram afara si uita sa anunte fiind prins cu joaca. in casa il intrebam foarte des si se aseza singur pe olita foarte des. ceea ce nu as putea spune despre marc :)
mamaana, si acum e mai bine de stat in 2 mai, cel putin pt familiile cu copii. poate ajungem anul asta la tanti geta, ultima pe stanga :)))
kiki sa va fie de bine concediul :)
yagmur, sunteti mai bine?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
zau ca am citit tot, ma intreb de ce ca oiricum nu-s in stare de nik.
a cazut dani de pe scaunel, pe spate, direct cu capul de ciment. dupa 15 min a inceput: "nani, nani, nani, lapte, nani". a atipit in timp ce il spalam pe maini. si, e drept, era ora de somn, dar a inceput asa brusc cu nani....nu stiu cum sa zic. is tare amarata, imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii, imi vine sa mor, imi vine sa.... cred ca am pierdut 5 ani din viata.
asa ca zau ca nu stiu ce si cui sa raspund, ma duc sa ma bag langa el, daca maine voi fi mai apta promit sa raspund.
multumesc pentru multe raspunsuri vizavi de olita.
pupici
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
laura, ia-le si tu mai usor... te vad ca te framanti asa tare si suferi asa cu patos la fiecare patanie de-a lui dani... incat zau ca ma gandesc la sanatatea ta. cum care? aia mintala :)
se mai intampla sa se loveasca sau sa cada, garantat vor mai fi... daca ar fi la fiecare sa-ti pierzi 5 ani din viata... nu stiu cine l-ar mai creste pe dani :) asa ca hai, fruntea sus, e totul ok acum, da?
![](pupic.gif)
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc