Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mai, Aelito, esti mortala cu trecutul frontierei in pijamale ...da' auzi, tu cand mergi la drum si ti se face somn mai ai nervi sa te dezbragi, sa-ti iei pijamale si sa faci nani regulamentar ?...ca eu ma trantesc oriunde in masina si oricum la ce oboseli crunte trag pe drum...haa, ce mortala e Sofia...pai daca i-ai aratat ca la desene poti derula, de ce n-ai putea si la reclame...perfect logic...isteata micuta!

Yagmur, iar??? Offf, sfaturi ti-au dat fetele deja, mai multe nu stiu nici eu! ...Apropo de sfaturi, fetelor va multumesc din suflet celor care mi-ati scris Am luat Olynth Aromatherapy. E in priza. Momentan nu degaja nimic, dar mai asteptam ca am citit ca trebuie asteptat intre 60 si 90 de min pana isi face treaba...sper sa ajute. Am luat si Olynth picaturi, dar mi-a fost frica sa-i pun ca crie ca se administreaza numai la copii peste 2 ani...voi cum ati administrat Olynthul?...na, sper sa fie mai bine in noaptea asta!

Shoshika, si eu i-am oferit lui Denis pepene rosu, dar n-a vrut...il scuipa...copilu' meu e foarte picky cand vine vorba de fructe. Destul de putine le accepta cu placere.

Mai, Roxanico, sunteti tari cu gara, zau asa...super idee mi-ai dat...no cat de curand mergem si noi pan' la gara sa ne benoclam la trenuri!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Kikineatzoooo, crede-ma ca m-am uitat cu mare drag la toate cele 329 poze de la mare...e o frumoasa, o minunata gargarita voastra ...si ce de tinute sic are...e absolut superba!!!! ...vazut si motanu' cu mama pisica...si zici c-o tragea de palarioara pe fiica-ta, hm? ...Si zi-mi tu de unde i-ai luat halatul de baie Gargaritei?...Sunteti tare frumosi, se vede pe voi cat de tare v-a priit vacanta asta! Abia astept sa mergem si noi...Dandusa, luciarooo am schimbat data venirii pe litoral, nush' daca v-am zis...vom fi acolo de pe 1 pe 8 august...numa' tare rau rau, da' rau de tot imi pare ca n-o mai prind pe A_deju, da' rau, rau ...

Vazut si Tudor de Shoshika cum ajuta la constructia casei ...mare si frumos...Pupam cu drag

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Asiza si roxanel : ieri P a fost cu bunicii la gara si ptr bunicul e fost cheferist l-a urcat pe locomotiva, i-a aratat motoarele, si i-a tot explicat pe acolo . cert este cand a venit acasa mi-a povestit mie toata seara cum tragea nenea cu "capca" semnalul si cum s-a bagat alt nene sa desfaca vagonul . de dimineata am zis Doamne ajuta ca a uitat ... ei cand am mers la bunica iar a inceput :)) sa spuna de motor si toate alea .... sapt viitoare va merge cu trenul cu bunicii vreo 2-3 statii, atunci sa te tzii povesti :))

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

laura, sa inteleg ca nu stiai ca se poate catara peste marginile patutului si de-aia a cazut? zau, imi pare rau pt patanie, dar poate e timpul sa-l inveti sa se dea jos in siguranta. sau sa renuntati la patut... lui ianis i-am explicat frumos unde sa puna piciorul, unde sa puna manutza, cum sa se roteasca, sa nu se aplece din umeri (tocmai ca sa nu cada in cap...). in fine, stiu ca acum esti suparata rau, tragi un plans bun, ia o tigara daca te ajuta si calmeaza-te. simt ca esti obosita si te doboara astea... daca te pot ajuta cu ceva...
Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

nu, nu stiam ca se poate da jos din patut. de fapt nici nu poate, oricat as vrea eu sa il invat. abia reuseste sa isi dea piciorul peste marginea patutului ( e gen tarc, deci nu are sprijin), iar apoi..... nu are de ce se apuca, nu are unde sa mai puna piciorul decat in gol, nu are ce face decat sa cada. nici eu nu stiu cum sa il invat. da, ar trebui sa renuntam la patut, dar trebuie sa ii facem camera lui mai intai. si acum nu avem nici bani, si stupid, nici timp. dar o sa o facem, sper, in august, iar, de acum, vom fi cu ochii mereu pe el. si mai mult decat pana acum
n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Danutz, Asiza, inca nu am reusit sa incarc toate pozele de la Paris, am 800 si ceva, dar procesez si nu va uit... Pana atunci, sper ca va multumiti cu Poze iunie

Admirat o gramada de copii frumosi, pe Garga cea eleganta vad ca am ratat s-o cunoastem personal, in orice caz e mortala cu halatul de baie si palaria!

Asiza, mie imi place mai mult perioada asta a voastra de concediu, ca in perioada 7-14 august am facut si noi rezervare la Moeciu, deci acum sunt sanse mai mari sa ne vedem... Nu am mai luat protectie de pat pt ca intre timp tati a facut o smecherie si a scos barele de la patutul de lemn si le-a atasat la patul mare... asa ca acum e safe!

Am si eu o problemuta, am facut prostia sa-mi scape la spalat o geaca rosie din care stiam ca ies culorile, deci am spalat-o cu celelalte lucruri de-ale lui Serban si acum s-au cam vopsit toate (bineinteles ca majoritatea celor de afara, alea de casa multe n-au patit nimic)... ceva sugestii? Vanish, Ace?

Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Seara buna! (sau buna dimineata?!)
Am vazut poze de la mare... Iar m-am imbolnavit si m-a apucat: VREAU LA MAREEEEEEEEEE!!! Glumesc...
Kikineata, ai o fetita superba si se vede cat de bine v-ati simtit la mare. Bravo!
Sfaturile primite de Yagmur legat de diaree imi folosesc si mie, asa ca multumesc si eu. M-ati linistit cu pepenele, dar atunci de la ce e diareea lui Tudor??? Acuma nu stiu daca e neaparat diaree ca azi a facut, de exemplu, de 3 ori. Moale, intr-adevar, dar... Nici nu stiu. Cred ca raspunsul il aflu doar la doctor saptamana viitoare...

Mergi la inceput

Asiza, lui Tudor i-a placut foarte mult pepenele. Chiar ma mir pentru ca si el e foarte mofturos la mancare. De multe ori refuza sa guste pur si simplu.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca astazi a mers Tudor pentru prima oara cu tramvaiul si cu microbuzul. De cand avem terenul unde construim casuta mergem acolo doar cu masina. Astazi am mers cu tramvaiul si apoi cu microbuzul. Tudor a fost nesperat de cuminte. Nu-mi venea sa cred!
Ca sa nu mai zic ca nici eu n-am mai mers cu tramvaiul de cel putin un an jumate...
Va pup si nu stiu cand mai apuc sa intru ca maine stam toata ziua la casuta sa mai scapam de moloz, sa mai maturam din prafalau... sa mai facem un gratar... munca grea la tara...

Noapte bunaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Inca o intrebare scurta si-am plecat: poate fi diareea provocata si de caldura??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ASIZA-eu am timp de pijama si de perna NEAPARAt cand vreau sa dorm,ca sa dorm bine.hehe.
stiu ca tragea al meu de mine sa ma scol ca se apropie vama,si eu i-am zis sa ma scuteasca .fac rau la somn.sunt in stare sa dorm in shantz daca ma lasi acolo...Nu stiu el cum naiba rezista la drum,eu cred ca m-as fi facut colac pe volan.
noroc ca acum facui copii si m-am lasat de pijamale pe frontiera ,ca mergem cu avionul acuma,nu ne mai arde de aventuri europene,si la aeroport ma leaga astia daca trec in pijamale.

cu derulatul,practic eu nu am vrut sa ii arat Sofiei,ca stiam ce ma asteapta..dar ea dupa ce invata discul pe dinafara,nu mai voia melodia aia,si incepea sa imi dea telecomanda in mana in timp ce arata din cap si din mana NU NU si arata la tv,adica AStA NU ! si eu ii dadeam mai departe: nu vrei asta? si ea dadea din cap si mana NU NU ,si cand ajungea la ce dorea ea,incepea direct sa danseze,semn ca am nimerit-o.
ea stia ca urmeaza alte melodii care ii plac,dupa ce viziona de cateva ori,si dorea unele din ele...

cand vrea sa ii pun dvd-ul,imi da intai in mana telecomanda de la tv,ca sa dau pe canal de dvd,apoi imi da telecomanda de la dvd ca sa dau comenzile pe acolo .si apoi mi-o da iar ca sa ii dau ce vrea ,pe unde vrea...
Se trezeste inaintea mea,si ma trezesc si eu cu telecomanda in palma.
noroc ca nu casca ochii in tv,se duce si in alte camere si se joaca,si aude melodiile..daca eu inchid sa dau pe tv,vine repede sa ma certe.
e genul " lasa sa fie acolo pt cand am eu chef".Asa face cu tricicleta pe care o calareste toata ziua in casa,dar nu continuu...adica vine neaparat cu ea langa patul meu,si o lasa acolo. eu ii zic :" asa,mama,pune calul aici ,ca nu poti daca nu legi calul langa pat" ,ea se uita saraca,nu stie ce e calul,..Pai zici ca e vacarul si calul !! ii zic "hai la mami in pat",ia intai tricicleta si vine cu ea ,o parcheaza si se urca.
cand eu ma misc si cu bebe in brate si ma impiedic de tricicleta,motoreta printre altele,ca fac slalom printre ele,le iau de coarne si le duc in alta parte ,alearga dupa ele chiar daca ea la ora aia dansa sau se juca cu altceva,le ia inapoi,sa stea acolo in drum unde le-apus ea !! pt cand ii va trebui vreuna !asta seamana cu taica-meu ca ala are atarnate de gat tot ce are nevoie ,saculet de ochelari,saculet de telefon,saculet de pix,tigari,suruburi,INCALtZAtORUL ALA DE MEtAL !!!,sul de hartie igienica turtit,biscuiti ,(vreun ou fiert in functie de caz),rebus,creion cu guma,buzunare peste buzunare fiecare pt ceva anume...toate astea tata le are asupra lui mereu .daca ii fac cadou o camasa,vreun tricou ,si nu are buzunare care sa se inchida,taie el din partea de jos pe care " si asa o bag in pantaloni" si isi croieste un buzunar .

LUCIARO-vanish si spalate iar repede la masina,de obicei isi revin la vreo doua spalari..

ce bine arati in rochita cu galben !

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput