Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Salutare,

Am depasit punctia cu bine...a fost epuizant..trezit la 6 dupa o noapte mai mult nedormita de griji si mihaita agitat..apoi 4 ore in spital mai mult cu el in brate nemancati, iar eu fara cafea la bord (ca mi-a fost frica sa nu trebuiasca sa ma duc la baie si sa nu am ce face cu el)...dar a trecut..
Acum continuam tratamentul IV (i-au montat baranula neasteptat de rapid-ca eu ma pregatisem psihic pt plansete si incercat in mai multe locuri),si sper sa treaca pana pe 12 iulie..sa terminam cu toate.

Multumim din suflet pt gandurile bune, in special Dianei si Ralucai!

Ma duc sa vad pozele

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

pupam sufletelul! bine ca a trecut...
doamne-ajuta!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Diareea strikes back!!! cred ca si-o paseaza elegant de la unul la altul.... azi a mancat putin pui in orez.... chiar ca il fac chinez daca ii dau tot orez, cereale de orez.... mai aveti ceva sugestii?????

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

oofff,mai yagmur chiar nu merge nik impotriva alergiei aleia nenorocite??? ...iar are diaree...offf.in afara de orez..nu stiu,nu prea le am cu diversificarea(al meu mancamd doar supe) sa treaca la amandoi
adeju aham,frumusica casuta,sa fie a voastra
kikineata mai,asa de frumos ai pove tu acolo cat de bine s-a simtit pitica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

yagmur in afara de orez, mai da-i banana, biscuiti, grisine; ale male cand au avut probleme au mancat mancare mai uscata; si poate bea ceai de menta cu musetel
sanatate multa la amandoi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Mai fetelor dar io chiar eram uimitor de cuminte cat am fost mica, alea doua au fost intamplari izolate si intr-una din ele am avut ajutorului fratelui asa ca nu se pune...in schimb Adeju e de-a dreptul odioasa.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

glumeam kikineato
sunt convinsa ca fiecare din noi am facut ceva rau si urat in copilarie
ce bine ati petrecut voi in vacanta

Mergi la inceput

shoshika da-i pepene rosu ca nu are nimic in afara de mai mult pipi ale mele tot mananca de vreo cateva luni bune
am vazut pozele sa pui si cand e casa gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

yagmur, pediatrii mai recomanda mar copt, lapte HN, poti incerca orez cu mar copt, branza calcica cu mar copt, orez cu banene sau branza calcica (branza imi zicea pediatra sa fie facuta de mine, nu cumparata ca are cazeina)....
in turcia cand am ajuns la spital cu eneteroviroza cu diaree, acolo au zis asa: prima zi repaus digestiv, macar 8 ore. apoiu ne-au dat asa: banane, o branza f sarata (gen telemea), cartofi fierti cu sare, mar taiat felii oxidat, orez si morcovi fierti, si obligatoriu iaurt pt refacerea florei intestinale. stiu cea e f diferit fata de ce se recomanda aici, dar se pare ca a fost ok. fara gluten primele zile si fara lapte hn au zis ei
acum faci si tu cum crezi. dar iaurt mi-a zis si pediatra de aici sa-i dau cateva lingurite pe zi, nu cate unul intreg. si obligatoriu din ala obisnuit, fara fructe, etc, pt bacteriile si fermentii aia lactici care refac flora intestinala
cam atat. daca mai imi aduc aminte, mai spun
luchita si mami lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LAURA-nu te speria !!! Sofia de cave ori cade,de cate ori se loveste,plange si adoarme in brate. deci si daca nus e lovesve la cap,ci la un deget,ea adoarme de plans. nici nu mai mananca,transpira de plans si adoarme suspinand chiar daca nu e ora de somn.
ei OBOSESC de durere si de plans,dar nu te speria ca e somn normal,nu e somnolenva de lovitura la cap.
e incredibil cat de puvernici sunt mitiveii astia.Sofia are cazaturi fara numar !!!

KIKINEAtA- ce frumos povesvesti despre iubirea dinvre Sara si tati diminetile la mare!
hahaaaaaaaaa misto povestea cu RELUtZU !!!

CRIStINA74-eeeeei cum sa nu te mai tinem minte? mai mult:chiar ne-ai lipsit !
mai scrie-ne despre fete !

A_DEJU-copil horror (ce ai fost) ,sa ai bafta cu casa aia !!

LAVINIA-imi pare tare rau ca aveti asa probleme,siiti inteleg frica !multa sanatate ! sa scapati repede !

ROXANICA-hahaaa il faci ceferist !!ia vedeti voi in ce tren va urcatisiunde coborati ca eu m-am urcat odata in rapid,in loc sa maurc in personal sa ma duc la bunici in primul sat,m-am dus la mama dracu in primul oras,2 ore ! cu 4 lei inbuzunar,cat era pe atuni o statie de tren pana la "tara" bunicilor.
eeei,daca tot nu aveam bani de intors,de banii aia am luat inghetata. m-am intors cu personalul,care a oprit in toate statiile,vreo 2 ore jumate(plus muulte ore de asteptare pt un tren de intoarcere),i-am spus nashului tarasenia si m-a lasat (maaaaaaaaaaai,eram mai mica,sa nu credeti altfel) .

ACS-Ca zici de copiii tai ca i-ai pus in pijamale in masina ...am trecut eu odata vama la romani in pijamale ,in masina . si nu cand eram mica asa ca la faza cu trenul de mai sus,ci acum,ditai scroafa.
ala de la vama a vazut trei pasapoarte(eram 3 in masina) si zice: de ce 3??? ca vedea doar doi in fatza,eu dormeam in spate in pijamale ! s-a uitat un pic doar la fatza mea...Eeeeei,daca zicea ala :hai jos sa te vad,sau sa ma uit in masina..sau orice altceva?????? unde coboram eu in vama asa??
pe mine ma durea in 14 la ora aia a mea de somn,dar barbau-meu a stat cu frica ,de parca avdea drogurio in masina,nu nevasta !!! cica ne-ar fi stiut toata vama.eu i-am zis:" m-ar fistiut pe mine???????? PE tINE ,ce hal de nevasta ti-ai luat!!!"

Ce frumos v-ati distrat !! si mai ales ce bine v-ati descurcat toti ! prind curaj cand te citesc...daca tu te-ai descurcat in vacanta cu 3,ma descurc si eu cu 2.

eu inca nu stiu unde sa plec,nu am idei.

DIANOCICA-felicitari pt progresele lui D!!

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Sofia a venit si m-a impins de fund,adica sa ma ridic de pe scaun. ma ridic,ea o ia inainte grabita si ce voia ?? se ridica pe varfuri siajunge la parvea de jos a intrerupatorului de lumina,aprinde becul,dar ca sa il stinga nu mai ajunge in partea de sus,si vrea sa ii dau eu.
e prima data cand face asva,ca nu ajungea.
acum trage iar de mine sa nemai jucam la bec,ma impinge de cur,imi ia mainile sa nu maiscriu.....................................................

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

ii pun desene la dvd ,la tv-ul din dormitor .
acum ,noi doua in bucatarie,tv merge,si ea ia telecomanda si mi-o pune in mana si scoate sunete si arata dinc ap si mana "NU",adica sa ii schimb programul,sa ii pun desene !!nu vrea sa priceapa ca aici nu avem desene,ca nu e dvd.

daca s-a invatat ca desenele se pun si se deruleaza...ea crede ca mami face tot ce vrea cu emisiunile,si cand ii place o reclama,danseaza,apoi incepe cu sunete si semne disperate si imi da telecomanda sa ii pun iar reclama !
de parca eu comand reclamele !!!
ii explic ca nu am cum,si ea nimic !!!!!

cum sa faca ea diferenta ca la desene ii dau ce vrea si la alte "desene" nu..

ea zice ca telecomanda face tot !

e asa dulce cand se tine cu telecomanda dupa mine ,imi ia mana si mi-o pune in palma...sa ii dau reclama aia care a trecut..
sau sa ii pun desenele la bucatarie..

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput