Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

cristina, ce bucurie! deseori m-am gandit la voi :)

chinico, ai priceput bine, unii bunici stau cu noi in curte, respectiv parintii mei. dar ceilalti bunici, respectiv iubitii mei socrii :)) stau la vreo 20 km distanta de mures si acolo isi petrece ianis 2 saptamani de vacanta. dar oricum, asa dor mi-e de el ca nu l-am vazut 5 zile, incat acu pe w-end il aduc acasa sa-l pupacesc nitzel :) nu, la sala nu mai merg de cand am inceput job-ul. mai bine stau cu picii acasa in timpul ala... ca el kuru (mare) e bun si asa :))

mda, vad ca io si ruxandra suntem un pic mai relaxate cu cazaturile. adica nu va inchipuiti ca il mangai si gata, am uitat. nu, sunt si eu atenta la urmari, incercam sa dam cu explicatia sa si invatam din greseli... dar nu mai albesc si nici nu mai dau chiar 5 ani din viata la fiecare intamplare de-asta.

ruxandra, ai curte proprie si personala? nu stateai la bloc? m-am prostit?

madaluta
"nu stiu ce m-as fi facut daca era si darius acasa....
oricum e tare greu sa te imparti la doi..cand am fost la tzara nu stiam pe cine sa tin mai intai in brate si cui sa ma impart..as fi vrut sa-i pot tine pe-amandoi in acelasi timp, sa-i pup in acelasi timp..sa ma joc cu amandoi odata...dar nu se putea... Imi era tare mila de darius k de cele mai multe ori trebuia sa stau cu ea, nu cu el...mi se rupea inima..dar asta e situatia deocamdata..."

din proprie experienta iti spun ca durerea asta a ta va trece cu timpul. pe masura ce brianna creste vei putea sa-i imbratisezi pe ambii deodata si va harjoniti in gashca. nu e usor acum, dar important e sa fie sanatosi amandoi si sa va organizati astfel incat toata lumea sa fie odihnita. in acest fel veti fi cu totii intelegatori si rabdatori unii cu altii (darius cu voi si invers, adica). eu iti doresc numai bine.

a_deju, wow! e minunata!!! doamne-ajuta!

bey kiki si a_deju ce amintiri 'baietzoase' aveti voi :)) ioi... eu cica i-am spart capu' la unu la gradi, dar eu nu-mi amintesc. si chiar nu stiu cum am reusit :) in rest am fost cumintica :))

lavinia, ceva de genul asta i s-a facut adinei lui raluca_u. vorbeste cu ea! daca vrei iti dau nr ei daca nu-l ai :) oricum, imi pare tare rau ca aveti iar probleme. offff, doamne-ajuta sa treaca repede...

shoshika, nu te-am mai vazut de ceva vreme! bine, ca nici io nu ma laud cu prezenta :)

yagmur, da-l incolo de sef, sa-si verse supararile in alte directii! ma bucur ca luchita e mai bine :)

asiza, poate fi bronsita... vestea buna este ca pana si lui marc cel sensibilos, ultima bronsita a trecut doar cu eurespal (ce-i drept vreo 7 zile...). desi dr de familie i-a scris si antibiotic, pediatrul din spital a zis nu, doar siropul de tuse. si l-am ascultat pe pediatru, evident, desi tusea a fost foarte foarte urata.

roxanica, unde mergeti in septembrie si cand mai exact?

acs, felicitari si
revin sa citesc imediat si povestea vacantei :)

laura, sa inteleg ca nu stiai ca se poate catara peste marginile patutului si de-aia a cazut? zau, imi pare rau pt patanie, dar poate e timpul sa-l inveti sa se dea jos in siguranta. sau sa renuntati la patut... lui ianis i-am explicat frumos unde sa puna piciorul, unde sa puna manutza, cum sa se roteasca, sa nu se aplece din umeri (tocmai ca sa nu cada in cap...). in fine, stiu ca acum esti suparata rau, tragi un plans bun, ia o tigara daca te ajuta si calmeaza-te. simt ca esti obosita si te doboara astea... daca te pot ajuta cu ceva...

dianocica, ai povestit minunat! bravo pt david, ca v-a pregatit asa spectacol! :)

yagmur, e prima data cand luca a luat antibiotic, daca nu ma insel... hai nu-ti mai face mustrari de constiinta, chiar nu mi se pare atat de grav. sti si tu, comparativ cu cate am bagat in saracul marc...

asiza, aerosoli ii puteti face? cu fluimucil sau ACC, de exemplu. dar nu seara la culcare ca ii accentueaza tusea. in schimb ii inmoaie secretiile si-l poti aspira bine. am mai folosit olynth pt bebei trimis din germania prin amabilitatea iubitei noastre chinico. dar cum denis are aproape doi ani cred ca poti lua de-asta pt 2 ani. si mai e olynth aromaterapy, parca asa-i zice, n-am incercat inca, il bagi in priza si cica ar fi bun, tot aici pe forum am citit dar nu mai stiu cine spunea.

scuzati cearsaful dar ieri n-am intrat din cauze de zi grea... :)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Hai sa va povestesc despre noi daca tot am revenit...

Tudor al meu e un neastamparat. Creste pe zi ce trece, alearga aproape non stop (mai putin cand mananca pufuleti, dupa care e innebunit ), de mancat, bineinteles ca nu prea mananca si sper sa fie asta din cauza caldurii din ultima vreme... Nu vorbeste decat pe limba lui, dar mai rupe cateva cuvinte. Este foarte incapatanat si mai face si crizute cand nu i se face pe plac. Slava Domnului ca nu ma mai loveste. A avut o perioada cand palmele de la el erau la ordinea zilei. I-a trecut, dar acum arunca jucarii in stanga si in dreapta cand e nervos... Are 8 dinti, 4 premolari si de vreo saptamana caninii au spart.

In rest, suntem extrem de agitati cu finisajele la casa. E gata la rosu. Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Bani nu mai avem si incercam sa mai facem un credit. Deci... ingropati in datorii ne numim! De-abia astept sa ne mutam!!!

De plecat, nu plecam nicaieri vara asta... Si as avea o pofta de mare... Valeleu!!

De cateva zile Tudor face caca foarte moale. Ieri a facut de vreo 5 ori toata ziua. Azi vad ca doar de 2. In conditiile in care el e cam constipat... I-am dat pepene zilele trecute si sper de la asta sa fie.
Intrebare: se poate da pepene rosu la copii? (sau sunt eu singura fara minte?... :( )

Va pup pentru moment si ma duc sa pun niste poze sa ne mai vedeti si pe noi ca poate va era dor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

buna!
asiza eu in disperare de cauza i-am dat karvol(am citit de la 18 luni pe el,cu grija) si a fost f. util ca nu aveam ce aspira,erau in gat si era varza,nu dormea deloc,denisucului sa se faca bine repede
aka bine ca nu a fost nik rau cu masina...ma bucur ca sunteti mai bine..sa inteleg ca a-ti reusit ceva cu olita de ai zis ca mai revii
adinazot drum bun si sa aveti o vacanta minunata(fara peripetii)
acs printesei!
lavinia offff,mititelul,sper sa ii treaca repede,multi
Iar in privinta cazaturilor,nu stiu ,dar eu nu-mi fac atatea probleme(daca nu pare grav,normal)la cate a luat Dav.....urmarit si atat...in rest,cate or mai urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare,
v-am citit pe toate adaug si eu :

sanatate lui denis
rabdare si bine ptr Dani de Laura
a-deju : stii ce lipseste in curtea aia ? un motan care alearga :))
dia: cand veniti in concediu la munte sa va refaceti:)?
teutz: pupici
pupici la gemenele canadiene :)
roxanel : o zi faina !
donia: pupici de acasa!!!!!

P nu prea papa dar asta nu e o noutate, azi de dimineata imi spunea : "aide mami, adu aptele ":)) e tare fomist dimineata dar mai tarziu .... sa pape mami:) si ea papa ca se mentine in gabarit :)

azi nu am pus piscina doar baita si desi nu a fost asa placut ca in piscina tot cu scandal a iesit afara .

pupici si o zi faina !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Am pus cateva poze...

http://picasaweb.google.co.uk/flori.sosoi

S-a trezit printisorul, asa ca am plecat! O zi buna va doresc si multa, multa sanatate bolnaviorilor!!!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Poze cu garga acasa, la mare si din nou acasa
http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi8LuniLAMAREEEEE

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

minunatelor : am castigat un bilet la Judas Priest la romexpo pe 11 iulie . pe el scrie ca are pretul de 70 ron iar inainte de inceperea concertului costa 90 ron. este ptr o sg persoana si este de tip VIP .as vrea sa il vand iar banii sa ii dau ca ajutor umanitar unui copil cu probleme de vedere si probl locomotorii. nu stiti pe cineva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salutare,

Am depasit punctia cu bine...a fost epuizant..trezit la 6 dupa o noapte mai mult nedormita de griji si mihaita agitat..apoi 4 ore in spital mai mult cu el in brate nemancati, iar eu fara cafea la bord (ca mi-a fost frica sa nu trebuiasca sa ma duc la baie si sa nu am ce face cu el)...dar a trecut..
Acum continuam tratamentul IV (i-au montat baranula neasteptat de rapid-ca eu ma pregatisem psihic pt plansete si incercat in mai multe locuri),si sper sa treaca pana pe 12 iulie..sa terminam cu toate.

Multumim din suflet pt gandurile bune, in special Dianei si Ralucai!

Ma duc sa vad pozele

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Azi sigur nu e vineri 13????? Suferind de alergie cumplita, am luat 2 pastile.. cele mai tari... NIMIC! Mers pe teren, si mai rau... oprit la farmacie in primul oras cumparat spray nazal cu cortizon..... rezultat: NADA! Venit la job, mers la cabinet si rugat sa imi bage cortizon in vena.... incercat in 3 vene.. fuge vena
Vine furtuna acum si sper sa omoare polenul asta care pur si simplu ma ucide.. Ma duc sa pap o inghetata ca deja psihicul ma lasa.... am un sul de hartie igienica langa mine si stranut la fiecare 22.3 secunde
Mii de scuze pentru acest mesaj total offtopic.....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxanico, ma ierti dar frappe-ul cu frisca nu-l refuz. La 3 -4 zile unul, cafeaua cu zahar si inghetata zilnic uneori si 2/zi. La mare frappe in fiecare zi si un campari din cand in cand, riscat la snitele e adevrat cu salata doar sau ceva ciuperci si mamaliguta cu branza si smantana. O data clatite. Drept dovada la mare am slabit doar 200gr. Dar cum am spus sunt chestii la care nu pot renunta...dar renuntand la paine, paste, orez, cartof, dulciuri, patiserie cred ca e suficient pt. moment.

Mai fetelor dar io chiar eram uimitor de cuminte cat am fost mica, alea doua au fost intamplari izolate si intr-una din ele am avut ajutorului fratelui asa ca nu se pune...in schimb Adeju e de-a dreptul odioasa.

Of mai Yagmur cu alergiile astea...

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput