Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Poftiti la Capitolul 183 !!

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Azi m-am trezit respirand ... la cate pastile am luat era si cazul.
Luca e bine; a mai facut aseara kk, dar extrem de putin, cantitativ. Lapte HN bea de 2 zile, azi o sa pape cereale orez cu banana, mar copt, orez cu putin pui si morcov... va multumesc mult de sfaturi...maine ii fac si branza calcica.... oricum ii voi da luna asta cand reintroduc fructele, doar compot.. pana vad ca se face bine. In rest, biotics si ceai de menta...
Admirat frumusetea de gargarita (ce dor de mare mi s-a facut... ce frumos se iubeste cu tati), pe Tudor cel nazdravan si cam atat..
Laura, si Luca mi-a cazut din pat aseara, fix in freza, in timp ce ne iubeam....
Plus ca ieri a deschis usa de la apartament si l-am gasit pe coridor ; de acum inainte trebuie sa fiu tare atenta... intrasem repede in casa si am uitat sa inchid si a iesit in timp ce spalam ceva in baie
Aelita, eu eram ditamai capra cand era sa raman in gara in Chisinau.. in camasuta de noapte.. mergeam spre Moscova si m-am dat jos sa caut... Inghetata..... daca ramaneam pe acolo???
Va urez un weekend SUPER!! (mai revin eu dar sa ma trezesc)

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Cam atat am reusit sa retin din capitolul 182. Daca au mai fost, scuzati, ca am cam citit pe o oarecare diagonala.

Deea, mami de Eric, vazut casuta de vis si per sa nu fie doar un vis. lui Eric sa fuga raceala de la el.

acs, La multi ani! Mariei. Sa va fie de bine concediul.

Laura, vazut ca Dani a cazut. Dam lui sa-i treaca si tie sa nu te mai sperii.

asiza, am vazut ca si Denis a fost racit, dam si lui un sa-i fie bine.

Yagmur, vad ca si Luca a fost bolnavior, si lui un .

Donia, am vazut ca si la voi au fost probleme. si la cavallerul si domnisoara ta.

dianocica, felicitarilui David, pentru ca stie sa numere si restul. Ce baiat mare are ..mami.

aelita, povesteste mama mea, ca eu cand eram mica imi placea imnul cand il canta la inchiderea programului si dupa ce se termina, strigam "mai pune", ca stiam ca la pick-up se putea pune iar si nu faceam diferenta, ca eram micuta.

Acum trebuie sa inchei, ca s-a trezit domnisoara si.... s-a terminat programul de forum.
Poate mai revin mai tarziu cu niste poze, daca ma lasa. Acum si-a scos chiloteii si umbla asa prin casa si nu ma lasa sa ii pun inapoi. Ma duc sa ma lamuresc cu ea.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput