*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*
Raspunsuri - Pagina 8
Maria_K spune:
Catalina
imi pare nespus de rau pentru pierderea ta
ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste momentele acestea, si cat de curand sa poti zambi iar 
mi se pare nedrept sa ti se intample asta...
Maria
4+
vine bb!
Pozele noastre
nebunica-zapacica spune:

Catalina
pentru floricelele tale nevinovate si pentru tine! Cuvintele sunt de prisos...Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta durere 
20+ 
Bebe in burtica
Bubu drag
monicabo spune:

Catalina, o imbratisare si de la mine si incurajari, chiar daca nu folosesc la nimic 
Intr-adevar, timpul va fi aliatul votru. O sa va reveniti, dar aveti nevoie de timp.
Chiar esti o fata tare, din moment ce ai avut puterea de a ne scrie... eu personal nu stiu daca as fi fost in stare.
Cand te vei simti mai bine, si mai vrei sa schimbi o vorba, noi suntem pe aici 
DD sa va aiba in paza!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
19+
Ana Maria
dandusa spune:
Catalina,sant atat de trista...
,nu-mi gasesc cuvintele potrivite...nici macar nu stiu care sant acelea...![]()
daca-i fi langa mine te-as imbratisa...si te-as tine asa muuult...
imi pare atat de rau ca treci prin asta...![]()
daca vreodata simti nevoia sa ne vorbesti...,daca vreodata ai nevoie de ajutorul nostru...,santem aici
un brat de floricele
,pentru nepretioasele 'floricelele lu' mama'
Mamica stralucitoare
22+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Otiliav spune:
Eu am plans ieri, am adormit cu o durere de cap teribila si nasul infundat si m-am trezit la 3 noaptea tot cu migrena, muci si gatul rau de tot. Am baut ceai de soc cu fructe de padure, lapte cu miere, multe bombonele de mi s-a luat de dulce. Am mancat pana si seminte de dovleac cu sare.
Amigdalele sunt ok, durerea o simt mai jos de ele.
Am voie Faringosept, ceai de cibru, ce stiti? Ca pe Faringosept nu gasesc nimic despre sarcina iar ceai de cimbru am impresia ca genereaza contractii.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 17+
BraveGirl spune:
Nu ma pot opri din plans...Catalina ma rog pt sufletele tale care acum sunt ingerasi langa Dumnezeu.
Fetelor, eu va cer scuze, dar voi lua o pauza de cateva zile. O sa revin cand o sa am puterea.
Va pup pe toate burticile.
==========
Corina
17+ 
My baby
Albumul meu
dadap spune:
Ma invirt prin casa aiurea, plingind... Nu pot sa cred! Offf Doamne!
Nu am cuvinte! Catalina, ma gindesc la tine! Sint convinsa ca oricit mi-as putea imagina prin ce treceti acum nu e nici o farima din ce e in realitate... Va doresc sa aveti putere si ma rog!
Dani
16+
si Ilinca (27 feb 07)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Eu am plans ieri, am adormit cu o durere de cap teribila si nasul infundat si m-am trezit la 3 noaptea tot cu migrena, muci si gatul rau de tot. Am baut ceai de soc cu fructe de padure, lapte cu miere, multe bombonele de mi s-a luat de dulce. Am mancat pana si seminte de dovleac cu sare.
Amigdalele sunt ok, durerea o simt mai jos de ele.
Am voie Faringosept, ceai de cibru, ce stiti? Ca pe Faringosept nu gasesc nimic despre sarcina iar ceai de cimbru am impresia ca genereaza contractii.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 17+
Fa gargara cu apa amestecata cu multa sare ,sper sa te ajute.Pe mine apap cu sare m-a scapat de operatia de amigdalita care era iminenta la un mom dat

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
si inca ceva .... pentru dureri in gat si laringite exista in farmacii un produs preparat de Boiron din remedii homeopate, se numeste HOMEOGENE 9.
Este foarte eficicient si fara contraindicatii pe perioada sarcinii.
Se suge cate un comprimat si nu se bea sau mananca nimic vreme de 20-30 min inainte si dupa.
Si eu am fost racita acum o sapt si am luat de la o farmacie homeopata Formula 16 a doctorului Jurj.La mine a facut minuni...si i-am dat 2 zile si lui Raul asa preventiv si nu a luat dragulinul nimic
.
Din cate stiu eu la remediile homeopate nu se consuma nimic mentolat ca functioneaza ca antidot 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Andy08 spune:
Catalina: Cuvintele sunt atat de goale.....Dumnezeu sa fie cu tine si cu familia ta, sa va ajute sa va regasiti zambetul...
Andy
15+