*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*
Raspunsuri - Pagina 9
ginye55 spune:
Otilia nu stiu ce sa-ti zic de ceaiul de cimbru. Bea cat mai mult ceai cu lamaie si miere. Multa sanatate!
ginye
22+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Andy08 spune:
Otilia: Am citit ca unele plante sunt nerecomandate in sarcina, dar nu stiu daca cimbrul face parte din ele sau nu. Eu ma tratez cu lapte cu miere si apa cu lamaie (jumatate de lamaie la o cana de apa) si vad ca functioneaza. Oricum, lichidele multe ajuta. Sa te faci bine repede!
Andy
15+
anes spune:
Otilia, cimbrul nu este recomandat in sarcina!. Provoaca contractii si sangerari. Eu inainte de a stica sunt insarcinata, faceam un tratament cu ceai de cimbrisor si am avut un hematom care era sa imi provoace avort. Si acum ma gandesc ca o vina a avut si ceaiul de cimbrisor. Da un search pe Google si ai sa vezi ca face parte dintre plantele contraindicate.
21+ 
elilov3 spune:
otilia referito la intrebarile tale
1. Faringosespt o singura pastila supta pe perioada sarcinii va duce la dinti de culoare galbena la copii...noi cand era bb Pavel bolnav nea-m docmentat mai intesns si am ramas interzisi cand am citit despre pastile si efectul lor asupra fatului.mai multe inf gasiti prin tratatele de medicina..la noi e doxa biblioteca acuma
2. ceaiul de cimbru nu este recomandat pe vremuri se folosea ca anticonceptional sau daca isi dorea cineva ceva negativ nu precizez ce banuiti. intradevaz produce pe sarcina contractii si evident sngerari
eu am fost si eu racita ...ieir m-am luat la tranta rau cu ea am dat fuguta cu 2-3 pastile de antibiotic si mi-a trecut la mine nu functioneaza altfel am un sistem imunitar..distrus
si sanatate
20+
Dimitrie
Otiliav spune:
Multumesc de raspunsuri. Faringoseptul l-am cautat si mai am doar o pastiluta, ma gandeam sa trec noaptea cu ea dar bine ca mi-ai zis Elilov. Tin minte ca la Ana mi-au recomandat Fenosept cand eram racita de aceea am si intrebat ca pe prospectul lui zice ca nu-i contraindicat. Mi-e greu sa cred ca afectul unei singure pastile este asa puternic, poate mai conteaza si in ce saptamana de sarcina este luat. Dar oricum mai bine nu risc aiurea.
Si m-am lamurit si cu cimbrul
.
Iar pentru gat bine ca am facut niste sirop de muguri de brad anul trecut si mai iau cate o gura. Lichide tot dau pe gat de dimineata si doar o mica imbunatatire resimt.
Am luat si un paracetamol si tot nu-mi revin cu durerea de cap.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 17+
Hera25 spune:
Buna fetelor,
Eu deabia acum am ajuns acasa. Am fost plekata tot wk. Nu am apucat sa citesc ce a facut Catalina cu injectiile acelea. Voiam sa stiu pana ma apuc sa citesc din urma, de cate injectii avea nevoie. Caci am vb cu cineva in legatura cu injectiile, pt a sti de cate sa intrebe la depozite.Si trebuie sa-i dau raspunsul.
Acum ma apuc sa citesc si eu.
21+ 
Hera25 spune:
Doamne nu se poate.Offff, acum am citit fugitiv, despre Catalina.

Imi pare nespus de rau, nu sunt cuvinte.Offf.
21+ 
Otiliav spune:
Anes, nici eu nu stiu nimic de Carmendu si sunt la fel de ingrijorata ca si tine ca desi a spus ca intra dupa ce merge la ecografie nu a mai intrat
.
Brie, spuneai ca veniti la Bucuresti. Daca mergi la Catalina, transmite-i imbratisari calde si de la noi.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 17+
mnarcisa spune:
![]()
![]()
De doua ore am ajuns acasa si tot de atat timp stau in fata calculatorului si nu stiu ce as outea sa spun.
Vorbisem vineri seara cu Catalina.
Nu pot sa cred, nu imi vine sa cred.......... 

Am aflat ca gravibinolul nu mai este de foarte mult timp in Rom, dar este in Ungaria
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
18+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."