*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

OtiliaV eu m-am tratat de 2 raceli la inceputul sarcinii in felul urmator: am baut multe ceaiuri cu miere si multa lamaie stoarsa, am facut de cate ori pe zi am putut gargara cu otet de mere diluat in apa (2 linguri de otet la un pahar de 200 ml apa), iar seara m-am culcat punand de jur imprejurul gatului un cartof taiat felii si stropit putin cu spirt si infasurat gatul intr-un batic.
Pentru dureri de cap este buna alifia chinezeasca sau acelasi banal cartof feliat si pus pe frunte felie langa felie si legat cu un baticut.
Iti doresc multa sanatate!

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 22+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia, am uitat sa spun cu alifie chinezeasca dau de aseara, acum am pus spirt, cartoful inca nu l-am incercat.
Si parca incepe sa ma lase capul, pentru gat am bombonele dar nu e recomandat sa le tin in gura in somn.
O sa incerc gargara cu otet de mere, asa ceva nu am incercat niciodata. Mersi mult de sfaturi.

Oricum, nu mai zic nimic, Catalina si si familia ei trec printr-o durere incomparabila, ma simt penibila sa ma vait tocmai acum.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otilia sper sa-ti treaca repede raceala si maine sa te simti mai bine

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu nici nu mai stiu ce sa scriu...nu mai imi vine sa scriu nimic Azi m-am gandit toata ziua la biata Catalina!

Otilia, si eu stiu ca cimbrul nu e recomandat in sarcina! Eu m-am trata in doua zile de o raceala care se anunta foarte nasoala cu Oscillococcinum. Incepuse cu dureri de cap, gat umfltat, etc. In doua zile m-a pus pe picioare si al luat cate doua capsule pe zi! Homeogene 9 e super pt. gat iritat!

La Carmendu ma gandesc si eu de cateva zile, stiu ca plecase entuziasmata la eco si a promis ca intra imediat sa ne dea vesti! Sper ca e bine!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

si eu tot intru si citesc si parca nu mai stiu ce sa zic..
Noapte buna si tuturor...si sa ne pentru refacerea psihica a Catalinei... cred ca atat mai putem face si noi

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Otilia de asemenea te ajuta foarte mult Vitamina C, ceaiul cu multa lamaie si sucul natural de grepfruit. atat lamaia cat si grepfruit-ul cresc imunitatea.
si eu am racit in usor in sapt 5 de sarcina si am dezvoltata o intreaga paranoia pe aceasta tema. acum sunt mai linistita, sper ca bb sa fie bine !!!!

18+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Pentru dandusa

Suntem bine, multumim de intrebare. Intr-adevarnu a mai intrat de site din cauza ca nu am avut timp.

In rest pot spune ca sie ua astept cu nerbadare sa il simt pe bebe. Am simtit o furnicatura saptamana trecuta, dar nu stiu daca a fost el. De atunci am mai simtit o data. Oare o fi bebe-ul? Nu stiu, mai astept "semnale" de la el.
Abia astept sa il simt mai bine.. Sunt nerabdatoare sa il simt. Acum astept cu sufletul la gura rezultatele de al analize.
Va pup.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Catalina am citit mesajul tau atit de dureros si sufar alaturi de tine...Doamne ce incercare grea! Nu stiu ce sa iti spun decit ca sper din suflet ca timpul si viata sa iti ofere ceea ce acum ti-a fost luat atit de nedrept!...Sanatate multa si pling alaturi de tine!

Bianca Andreea
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
oceanborn cafeluta te rugam cred ca avem nevoie de neste cofeina
otiliav sper sa iti treaca raceala . si eu inca lupt cu gatul..trece el dupa gargara cu tuica
Catalina ne gandim la tine si iti dorim recuperare usoara
ginye tu ce spui ca mai faci?
fetele restu vesti noi? cine merge la echo sapt aceasta? parca diana pe 4 iul la pelinescu, nu ???
ete niste pozne din parc cu sotul. cine are burta mai mare?

http://community.webshots.com/album/563952287zDPcLB
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna dimineata fetelor,

Nu pot sa cred ce am citit.
Catalina, Dumnezeu va va intari pe tine si pe sotul tau sa treceti peste aceasta nenorocire.Imi pare nespus de rau, plang si sunt alaturi de tine.

Carmendu, da-ne vesti despre tine!

Fetelor, pe mine azi nu ma mai dor sanii si am cam intrat in panica...de azi intr-o saptaman merg la eco.Dureri de burtica mai am din cand in cand, dar nu mari.

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput