*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Catalina mi-as dori sa iti spun ceva , orice care sa mai aline durerea daca exista asa ceva. Dar nu pot sa spun nimic , nu pot sa gandesc ceva si parca sunt amortita si nu pot sa reactionez.

Mirtha 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Floricele pt 2 louloudakia

Putere multa pt amandoi sa treceti peste aceasta grea incercare !

21+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

M-am trezit vesela, stiam ca s-au gasit cele 15 fiole de gravibinon pt Catalina si ma pregateam sa ii telefonez. Am zis sa mai citesc pe forum sa vad ce mai zic fetele si am gasit vestea cea mai rea posibila, cosmar. Am ramas interzisa.
Catalina nu pot sa iti spun decat ca imi pare teribil de rau, nu gasesc cuvinte sa exprime durerea si dezamagirea ca nu s-a putut termina bine pt tine. Ma rog ca incercarea grea prin care treci tu si sotul tau sa nu va lase cicatrici de nevindecat si poate, peste ceva timp, ne vei da o veste buna. Te imbratisez cu mult drag luptatoarea mea iubita. Mihaela.

Mihaela 18+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Catalina , esti asa puternica, ai trecut prin niste chinuri de neimaginat si fizic si psihic si totusi ai intrat sa-ti iei la revedere. Eu nu mi-am gasit cuvintele nici sa te sun, nici macar sa scriu un sms . Sper din tot sufletul ca destinul sa va rezerve fericirea de a fi parinti, viata este o lupta, nu trebuie sa renuntati.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
numai ce am citi mesajul catalinei care m-a deprimat,am plans si nici nu vreau sa ma gandesc la clipele grele prin care trece...imi doresc sa am o putere mare prin care sa ii sterg suferinta din suflet si sa ii redau zambetul pe bune.
Ma rog si sper ca Dumnezeu va veghea asupra ei si ii va da o noua minune in viata ei.
In viata exista legea compensatiei si sunt sigura ca aceasta suferinta va fi rasplatita cu o bucurie mai mare.
Dumnezeu sa ii dea gandul cel bun in aceste clipe grele
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Catalina .... l-a fel si eu nu imi gasesc cuvintele...desi de obicei am un debit verbal..... Stiu ca nu o sa renuntati.... ...pentru tine si sotul tau

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Draga mea Catalina, citind mesajul tau m-a busit plansul...as vrea sa te imbratisez, sa iti spun ceva, sa te fac sa te simti mai bine, insa STIU ca numai timpul poate face asta. O sa fie bine, dar nu acum, acum durerea voastra de de neimaginat...Sotul tau este un om minunat, esti norocoasa ca il ai alaturi. Va doresc din suflet sa treceti peste nenorocirea asta!!!
Imi plange sufletul cand ma gandesc la puiutii tai pe care i-ai dorit atat de mult...E atat de trist si de nedrept, nici nu stiu ce sa mai zic! Imi pare atat de rau, n-as fi crezut nici o clipa ca totul se va sfarsi asa pt. voi! Ma rog pt. voi sa va gasiti linistea cat mai repede!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Elilov, cine nu si-ar dori sa aibe o asa putere...tu ti-ai ingropat copilasul si acum lupti din nou.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otiliav nu trebuie sa deznadajduim in viata Dumnezeu da, Dumnezeu ia si asa cum i-am scris si catalinei atunci cand crezi cel mai putin Dumnezeu te raspleste si intoarce norocul si in favoarea ta
Sunt convinsa ca acolo undeva in noi speranta nu moare.
Sub deviza 'luptam pana in panzele albe' lupt si ma rog sa fie totul bine nu numai pentru mine ci pentru toata lumea.
Cuvintele sunt de prisos in aceste clipe si nu pot sintetiza trairi si emotii insa am increderea ca solidaritatea dintre oameni face mult.
ii doresc putere de viata si dorinta de lupta pe viitor si sa stiti ca atat eu cat si sotul meu suntem convinsi ca totul se intampla in viata cu un rost anume.
va si va imbratisez cu drag si ma bucur ca exista acest forum si voi toate face bine discutia intre oameni alina suflete si sterge suferinta
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Nu ma pot opri din plans! Cata nedreptate pe lume! Catalina , tu si sotul tau sunteti niste oameni cu suflete mari. Ati cheltuit atata si chiar daca nu a mai folosit pt. voi aceasta cheltuiala si erati impietriti de durere, ati gasit puterea sa donati madicamentele atat de valoroase si necesare, altor gravidute aflate la ananghie .
Sa va dea Dumnezeu puterea de a continua pt. a va vedea visul implinit! Va doresc multa putere!!

21+

Mergi la inceput