*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am intrat special sa vad ce mai face Catalina... Nu ma asteptam la asa ceva.... ...orice cuvant e de prisos..deja faceam cautari aprofundate dupa gravibinon

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetelor nu pot sa cred ceea ce am citit floricelele catalinei...off Doamne nu am cuvinte...imi pare rau
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Nu pot sa cred...am intrat special sa vad ce se intampla cu floricelele Catalinei
Nu am cuvinte sa spun cat regret ce s-a intamplat! Daca o putem ajuta cu ceva....cu orice...stiu ca poate e de prisos ce spun, dar sunt cu tot sufletul alaturi de ea!!!

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 22+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Imi pare nespus de rau pt Catalina...ma doare sufletul pt floricelele ei si stiu ca ceea ce simt eu nici nu se compara cu durerea pe care o simte ea...iti doresc multa putere de a merge mai departe Catalina!

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha ai PM

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...Sunt foarte trista...
Domnul sa vegheze asupra sufletelor lor!

22+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am intrat special sa vad ce se mai intampla cu cata...si BOMBA!! NU-mi vine sa cred....cuvintele sunt de prisos...nu vreau sa-l supar pe Doamne doamne...dar este nedrept...sunt alte femei care toarna copii pe banda rulanta si apoi ii omoara sau ii abandoneaza si sunt femei cum este catalina care isi dorea floricelele mai mult decat orice!!!
daca pot fi de ajutor cu ceva sa-mi spuneti....maine ma duc la un botez...am sa aprind cate o lumanare pentru cele 2 louloudakia!!!!!

19+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

stau de o ora in fata calculatorului si incerc sa gasesc o cale de a va spune o poveste trista.Am decis sa va pun varanta cat mai scurta.Nopti intregi am avut dureri groaznice credeam eu atunci si m-am trezit in balti de sange.Toti imi spuneau ca o sa fie bine,Iar eu simteam ca nu o sa fie bine.Vineri am primit medicamentele din Viena. aU INCEPUT CU DOZE DE SOC asa ca la 5 dimneata sotul meu a plecat de la spital direct la aeroport spre Viena sa mai cumpere medicamente....Au costat cam 4000 eur.Le-am dat spitalului...cand sotul meu -a intors era deja prea tarziu pt puii mei
Au inceput durerile iar pe la 16 s-a rupt apa.Nu mi-au facut nimic sa provoace nassterea sperand ca macar unul din pui sa fie salvat.Asa ca am dat nastere dupa o ora de dureri tipete si rugaminti fetitei mele moarte.M=au urcat pe masa...baietelul si-a urmat surioara aproape imediat. Si a inceput chiuretajul.Fara anestezie din cauza medicamentatiei de pana atunci.
Cand s-a terminat ttul privirea mi=a cazut pe o tavita unde dormeau doua floricele. Florcelele mele atat de mult dorite si iubite.
Sotul meu astepta afara. Desfigurat de plans. Distrus de durere.

Mi-am permis sa dau si medicamentel de la voi fetelor cre se aflau in situatii similare.
Acum imi iau la revedere cu rugamintea de a ma sterge din listuta, cu fericirea ca am cunoscut asa persoane minunate ca voi si cu promisiunea ca o sa va citesc si o sa ma rog pt puii din pantecele voastre.
Va pup si va multuesc pt tot. Eu am sa ma retrag acum golita si plina de durere....

[Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

scumpa mea catalina, dupa cum s-a spus aici, orice cuvant pare de prisos, sufletul meu plange langa al tau pentru cele doua nepretioase floricele ...

Leeloo
20 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nu cred ca exita vreun cuvant pe lumea asta care sa te consoloze si sa-ti aline durerea. Dumnezeu are grija de fiecare din noi! Suntem alaturi de tine Catalina!

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput