*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Trist... foarte trist... Imi pare tare rau...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Nu am cuvinte.....

Andy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Imi pare si mie tare rau!
Nici nu mai stiu ce as putea spune....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Mirtha, ti-am trimis PM. Imi cer scuze dar acum am intrat iar pe forum si am citit Pm-ul de la tine.

21+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

brie si . Esti o scumpa! NU ai uitat povestea mea inceputa cu stangul!! Dr. nu imi dadea nici macar puterea sperantei ca sarcina va rezista. M-a ajutat Dumnezeu sa continui sarcina cu bine! Sper sa fie bine si in continuare, iar acel TT sa fie doar un vis urat! Eu ma pun in locul Catalinei si a oricareia dintre noi care are probleme si retraiesc starile ingrozitoare de la inceput!

Amalia eu am probleme cu coloana vertebrala si dureri si ma asteptam sa am dificultati in sensul asta. Cat despre picioarele umflate... eu am infectii urinare recidivante de vreo 10 ani. Am testat o gama laaaarga de antibiotice pe toate caile posibile (injectabil, perfuzabil oral). Ma gandesc ca este o cauza a umflarii picioarelor. Tensiunea este ok - variaza intre 10 cu 6 si 12 cu 7. Am tensiometru acasa. Oricum, am sa ii spun dr. si despre asta.
Multumesc pt. grija!

21+

Mergi la inceput

Mirtha asa este in privinta concediului pre si postnatal. Am insa o intrebare! As putea sa imi iau concediu medical dupa cele 126 de zile? As mai prelungi perioada pana la conc. de crestere a copilului...

21+

Mergi la inceput

NU POT SA CRED!!!!! NU este adevarat, nu se poate! Ma doare sufletul! Plang pentru Catalina. Draga mea, imi pare atat de rau! De ce se intampla asta, iar alte femei nasc copii pe care nu ii doresc! Of!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nu-mi vine sa cred! Eram sigura ca se va termina cu bine pentru Catalina si floricelele ei! Nu stiu ce as mai putea sa spun in astfel de momente....
Fetelor, aveti mare grija de voi si de bebici si la cel mai mic semnal duceti-va la doctor!

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Elilov vad ca dai din una in alta. Toate belele se tin de capul tau. Da-i cu ceai, lamaie si miere cat mai multa! Sanatate multa!

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

groznicccc de dureros...
nu pot sa cred....................
Catalina,scumpa meaaaaaa te strang in brateeeee tareeee tareeee

Mamica stralucitoare