*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Brie, imi dadeam seama ca esti afectata, parca evitai sa vorbesti despre voi dar in nici un caz nu te poti invinovati. Probabil era ceva iminent. Fetita ta cum se mai simte?
Eu am incercat sa citesc cate ceva legat de trombofilie si vad ca este legata de sarcina dar de regula de imobilizarea la pat mai mult de trei zile si de atunci ma tot gandesc, medicii de ce nu si-au pus problema mai demult. Pai in sarcina multe dintre noi sunt consemnate la pat dar mie una nu mi s-a spus de riscul acesta. Singura data cand stiam ca e nevoie cat mai repede de miscare a fost dupa cezariana.
Elilov, tu cum mai esti?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otiliav multumesc de intrebare pana acuma binisor, dar alta aia pe capul meu m-am luat la tranta cu o raceala imi curge nasul, imi curg ochii, am gatul cat china....
oricum in cl incerc sa ma tin tare
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Am ramas muta cititnd mesajul despre Catalina... Credeam ca azi vom avea vesti mai bune.... Nu pot sa fac altceva decat sa ma rog in continuare pt. ea si pt. puiutzii ei....

Stiu ca la gravidutze prin FIV mai este o fata care trece printr-o situatie similara. Id-ul ei e LucaLuca si este de mult timp in spital cu sangerari (n-am retinut daca are si contractii). Cred ca e de cam o luna in spital. Dar la eco s-a vazut ca bebeii sunt bine (are tot gemeni).
Fetele care vorbiti cu Cata, ce stiti? Cum apar bebelusii la eco? Ca ma gandesc ca ii fac eco des.

Mirtha: Si eu sunt dintre cele care n-ar avea puterea necesara sa vorbeasca cu Catalina. Cred ca as incepe sa plang la telefon si nu ar ajuta-o deloc. In plus, nici n-as sti care e momentul mai potrivit sa o sun. De fapt, nu cred ca exista un moment potrivit.

Pup toate fetele.

Andy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha ai mare dreptate, crde ca doar comoditatea a impins-o pe colega mea la asta. Cu toate astea isi dorea sa intre cat mai tarziu in prenatal pt. ca n-o vor avantaja cele 8 milioane de dupa.
Oricum m-ati convins, daca voi avea nevoie sa intru atunci la program redus am sa ma bat cu ei pana in panzele albe daca e nevoie. De felul meu nu sunt genul care sa lase lucrurile cum vor altii doar "pentru ca asa au spus ei"...daca am dreptate, ma si impun.
Va pup! Stiam eu de ce va intreb pe voi!

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 22+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,mai stiti ceva de Cata?

Flori 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Amalia asa te vreau ! La momentul oportun - cind vei intra in 7 luni - daca isi mai pastreaza aceasta optica voi fi aici si iti voi acorda tot sprijnul de care ai nevoie. Voi incerca sa opinez de la mijloace de convingere pina la mijloace de constringere.Daca nu de dragul primelor macar de frica celorlalte vor intelege.

Fetelor daca mai aveti vesti de la Cata , rog comunicati-le si noua.

Brie , rog sa iti verifici PM.

Mirtha 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

FLORICELELE AU INCETAT SA MAI LUPTE....................

21+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

INCREDIBIL!!!!

Flori 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce zi trista, nici nu am cuvinte nu pot decat sa

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Nu pot sa cred...acum o ora mi-a dat sms Catalina: "am pierdut. floricelele mele au renuntat"...Mi s-a rupt inima in mii de bucati, sunt asa suparata!!! De ce??? Erau deja trecuti de primul trimestru, lucrurile mergeau bine!!! Of, Doamne, prin ce cosmar trece biata Catalina...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput