Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Felicic, la chirurg am fost la clinica, care a fost foarte categoric ca nu se poate face nimic in sarcina, in afara de acel unguent din plante si bai de sezut .. la mine e deja tromboflebita acolo si oricum nu s-ar opera cat sunt inflamati, ci tot un tratament medicamentos ar preceda orice interventie, medicamente pe care, evident, nu le pot lua .
La tine a trecut?

Dupa inca o zi de unguente si bai ... nu a cedat nici un pic!

27+ AMR 90 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si o duminica minunata tututror.Va invit la cafelutza fiecareia cu ce si cum ii place.
Nerantula imi parea rau ca te chinui asa,am vorbit cu o prietena si mi-a spus ca ptr ea solutia cea mai buna a fost crema cu galbenele sau cu aloe.Incearca si tu poate te ajuta.

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Laura , am incercat si crema de galbenele si ceaiul de galbenele ..., continui si cu galbelenele, si cu Ultraproct si cu crema de la Proctoline ... poate il conving vreodata sa-si ia talpasita

27+ AMR 90 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza burtici

Andy am sa iau o cafeluta cu lapte

Felicic yummy sarmale

Nerantula offff , am sa vb cu mama sa imi spuna ea cum rezolva problema asta.

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantula si tin pumnii sa treaca.

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neatza burticutze

off nerantula am citit ce ai scris si imi pare tare rau pt tn ca nu te poti bucura ca ai intrat in trim 3
eu tin pumnii sa treaca odata (chiar si cu uleiul de parafina) si sa te poti bucura de tot trim 3 si apoi de bb

o zi buna

30+
AMR 67 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

girls!

Nerantula, offfffff, imi pare rau ca nu s-a ameliorat problema ta, poate totusi cu uleiul acela recomandat de medic. dulce, imi pare tare rau ca suferi. Tinem pumnii pentru maine la eco

MommyMagda, ma bucur ca esti mai bine, chiar ne-ai lipsit

Dyanira, bine ai revenit

Eva, felicitari si tie pentru semnatura. Frumos vis , eu din pacate nu-mi mai visez puiutul si nimic care sa aiba legatura cu sarcina. Am vazut si eu vineri o frumusete de fetita de 6 luni, statea atat de cuminte la mamica ei in brate, si eu si sotul meu ne uitam topiti la ea. Mie toata lumea imi spune ca daca bebe e neastamparat in burtica, la fel va fi si dupa nastere. Asa ca m-am pregatit pentru o micuta Carla super activa si agitata. Oricum, cel mai important este sa fie sanatoasa.

Monicule, bafta si tie maine la eco

O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Hello!!!Ne-am trezit si noi , eu si fiu-meu cam puturosi dar tati ne intrece ca doarme inca
Azi e super cald de la ora asta , vroiam sa merg prin piata de haine si de detoate (gaseseti tot felul pe acolo aduse de dincolo)sa vad ce lucruri se mai gasesc dar cu caldura asta nu cred!!!
Nerantulaimi pare rau ca treci prin asta stiu ca e nasol, am si eu o problema cu mr H dar e mica in comparatie cu a ta.Al meu a cedat usor sper sa nu mai apara.O sa iti recomand ce mi-a recomandat mie doctorita, eu nu am folosit ca mi-a trecut fara: crema pt hemoroizi de la firma Hemell.Am inteles ca ar fi cea mai buna!

Diana
30+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

Felicic, la chirurg am fost la clinica, care a fost foarte categoric ca nu se poate face nimic in sarcina, in afara de acel unguent din plante si bai de sezut .. la mine e deja tromboflebita acolo si oricum nu s-ar opera cat sunt inflamati, ci tot un tratament medicamentos ar preceda orice interventie, medicamente pe care, evident, nu le pot lua .
La tine a trecut?

Dupa inca o zi de unguente si bai ... nu a cedat nici un pic!

27+ AMR 90 zile!!

Haiduc iubit

eu am scapat, dar am facut o prostioara: hemorzon unguent, in trei seri, am dat cu grija si vad ca am o pauza de vreo 10 zile in care nu am mai avut nici cea mai mica jena.Am gandit asa:deja mai am putin si intru in trim III si cortizonul nu este chiar tabu in sarcina, sunt medicamente care il contin si nu sunt scoase de la gravidute, ba din contra, sunt chiar in grupa B.Tin sa-ti spun ca eu am cedat nervos, nu imi treca criza decat daca ma bagam cu in apa rece si stii ca de obicei creizele astea se intampla noaptea.
Apropo, de aceea esti treaza de la 6?
si tin pumnii sa-l pe mr. H

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

buna dimineata
ma bag si eu la o cafea, m-am trezit devreme azi dar m-am uitat la filme pana acum. Bebe s-a intins cat era de lunga si ma impingea si in stanga si in dreapta in acelasi timp.

Din pacate, probleme ca Mr. H dureaza, Nerantula sper sa te simti totusi mai bine.

25+

Mergi la inceput