Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Buna seara, burtici!
Anca, ! Din pacate nu pot spune ca imi e mai bine, dimpotriva ... am fost azi dimineata la clinica Proctoline specializata in chestii naspa, nu ma pot ajuta fiind insarcinata, doar chestii soft gen spalaturi si un unguent din plante care mi se pare cam frectie la picior de lemn, iar eu nu mai pot de durere , abia reusesc sa gasesc vreo 2 pozitii in care pot sta fara sa ma taie durerea .
Mi-a explicat doctorul cum ca din cauza uterului se fac rautatile acestea, care preseaza pe vena ce ridica singele din .. dos.. inapoi spre inima si astfel sangele se aduna in puncte vulnerabile formand .. chestii. Deci, de evitat statul prelungit pe scaun, in picioare, multe, multe lichide si legume verzi care contin fibre.
Nici macar nu ma pot bucura de prima zi a trimestrului III astazi .. voiam sa mergem la Sarata Monteoru sau la mare sau la o piscina macar, dar eu sunt consemnata la pat si-s cu .. fundul in sus , nici aerul conditionat nu merge pana luni, cnd vin sa mai bage ceva freon in circuit, ca deocamdata doar ventileaza
MommyMagda, bine ai revenit si ai grija de burtica .. ce oribil trebuie sa fi fost la eco aia, dar era cazul sa intoarca bebele acum???
Anca si Diana, felicitari pentru schimbarea prefixului si Eva, felicitari pentru noua semnatura!
Freshanana, crezi ca e posibil ca de acum incolo sa mai iei numai 4 kg? Asta imi doresc si eu, in ciuda previziunilor sumbre ale doctorului meu, care e de parere ca in ultimul trimestru o gravida dubleaza numarul kilogramelor acumulate pana atunci in sarcina!
Am si eu o bucurie, care conteaza oricand, chiar si in aceste momente dureroase: am reusit sa nu mai impresionez cantarul in ultimele 2 saptamani, am ramas tot cu +7.5 kg
Cat despre secretii, e important sa mai faci un examen in trim. III sa fii sigura ca e totul in ordine sau ca ai timp sa corectezi cumva pana la momentul nasterii, sunt sigura ca intra si asta in lista de analize, si eu is curioasa care sunt.
Anca, bafta luni la eco , si eu merg tot luni, abia astept!
27+ AMR 91 zile!!
Haiduc iubit
Nerantula spune:
Aaaa, mi-am mai amintit: si doctorul de la Proctoline (ca si ginecologul mai demult) mi-a indicat pentru sa iau zilnic 2 linguri de ulei de parafina .. cand am auzit prima data eram convinsa ca nu voi lua, insa .. acum m-am razgandit ... va spun ce efect(e) are ..
27+ AMR 91 zile!!
Haiduc iubit
andy.p spune:
magda imi pare rau sper sa fiti mai bine.Stai linistita si vei fi k si tu si bb.
Nerantula ce urat din partea lu'Mr.H.sa nu te mai lase.Sa ne tii la curent cu uleiul acela sa vedem daca are efect.
28+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
300 spune:
Nerantula sper sa-ti treaca mai repede. Uleiul ala se ia de la farmacie? Ce gust are (in afara de uleios)? Eu pentru probleme de genul folosesc supozitoarele cu glicerina inca de la inceputul sarcinii, cred ca fara ele as fi murit de durere. Nu ajuta foarte mult, dar tot fac viata mai usoara. In rest, mie mi s-a spus ca branzeturile strang la stomac. Dar sunt asa de bune, cum sa nu mananci?
25+
Nerantula spune:
300, da, de la farmacie l-am luat, insa nu am apucat sa-l degust inca, fiindca de dimineata 'm-am rezolvat' tot cu un supozitor cu glicerina .. insa aceste supozitoare nu ajuta tranzitul in sine, ci doar elibereaza, sa zicem, ultima suta de metri ..
27+ AMR 91 zile!!
Haiduc iubit
angelynna82 spune:
Magda suntem bucuroase ca avem vesti de la tine, stai linistita in pat, multa sanatate pentru amandoi
Nerantula sper ca uleiul ala sa isi faca efectul asteptat
25+
Bebe
Eco
Nerantula spune:
Angelynna, cum ai facut sa nu ti se mai umfle picioarele, mai ales pe canicula asta?
27+ AMR 91 zile!!
Haiduc iubit
angelynna82 spune:
Am incercat sa mananc fara sare...adica mai deloc
Si nici nu am stat cine stie ce in picioare, doar ce am facut putina treaba prin casa...dar de marti mergem la munca asa ca nu stiu cum va fi...
25+
Bebe
Eco
Muuh spune:
Eva e firesc ce ai simtit tu dimineata. Una dintre metodele de stimulat lactatia, dupa ce bebe e deja pe lume, este sa il tii in brate/privesti, stai langa el. Se pare ca toate astea declanseaza mecanismul interior care face posibila alaptarea.
Miruna 29+ si Alexei (13.07.2006)
felicic76 spune:
Mi-am cumparat azi o pereche de papuci de strada, marimea 40, de la 37-38 de la caldura cred ca mi se umfla picioarele, ptr ca nu mananc nici sare, nici nu retin apa..Prin casa oricum stau in slapii, sorturile si tricourile sotului
Voi mai aveti pofte? la mine in casa miroase ca la Craciun, am facut sarmale in frunza de varza, caldura ar tb sa ma retina de la astfel de mnifestari gastronomice, dar nu si nu, mie astea imi trebe acum
mommy:partea buna a lucrurilor: stai mai mult cu noi!
nerantula:, ultima indicatie de la ginecolog legata de mr.H in cazul in care nu cedeaza la naturiste, a fost sa ma vada un chirurg. Cei de la clinica au avansat si ideea asta?
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei