Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

dyanira cam tarziu sa mergi in piata, cred ca isi iau curand toti talpasita.

Nerantula, Felicic nasol cu Dr.H. Daca e tromboza ar trebui sa se dea ceva tratament cu anticoagulante, care sa dreneze usor toate cheagurile din zona aia. Dar sunt total contraindicate in sarcina.
Incercati sa il stresati cat mai putin, sa aiba cat mai mult loc, sa nu il jeneze nimic si cu putin noroc poate va lasa in pace.

Eu inca am probleme cu dar perseverez cu herbolaxu'.

27+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata la amiaza si de la mine! Vreau si eu o cafeluta azi!
dyanira welcome back !!!!chiar ma gandeam zilele trecute la tine ce mai faci, pe unde esti...bine ca ai terminat cu scoala
nerantula un mare pt tine in speranta ca te mai lasa in pace mr. H...offf ce greu trebuie sa fie...ai grija de tine
fresh, felicic, 300, irina, angelyna, anca, andy.p,va pup pe toate care sunteti azi pe aici si ne auzim maine la cafeluta!!!
ce faceti azi? pe unde va umblati? noi am vrut sa iesim la un gratar dar vad ca se anunta caldura mare asa ca...nu stiu inca ce vom face.
Va si va doresc o duminica placuta!!!!

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru gandurile voastre: Andy_galro, irina, 300, felicic, dyanira, anca, freshanana, laura, angelynna .. o sa-l inving eu pana la urma pe nenorocit!

Diana, crema aceea de la Hemel se gaseste la farmacie?

Felicic
, hemorzonul mai contine si antibiotic, am si eu la indemana, dar nu as risca .. o sa-l mai intreb maine pe doctor daca pot da macar o data, de doua ori, sa-l mai desumflu macar putin ... da, de asta sunt treaza de la 6

Uleiul de parafina este numai impotriva constipatiei simptomatice, deci nu are nici o putere asupra nemernicului si nici nu se ia pe durata mai lunga, ca se leneveste apoi organismul.

27+ AMR 90 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Salutare burtici, ne-am intors si noi din concediu din pacate
Am stat 2 zile in Sighisoara si 3 in Sibiu, era cald si acolo, dar nu chiar ca in Bucuresti, celmai mult mi-a placut in Sibiu la muzeul ...satului (cred ), muzeul Astra, in aer liber, super
Am vazut ca unele mamici au avut probleme, imi pare rau, sper sa treaca repede,
Nerantula , sper sa gasesti o solutie

O sa incerc sa citesc din urma, cred ca am mult

Intrebare intrebatoare, cand incepe trim 3, in sapt 28?

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

CD , postarea ta imi aminteste o glumita auzita la un moment dat:

- Care este cel mai amar vin?
- Vin din concediu ...

Imi pare rau ca a trecut asa repede, ca toate lucrurile bune si frumoase, insa daca ar dura mai mult se spune ca nu ar mai fi asa apreciate ... hmmm, m-ar tenta sa incerc, totusi

Da, trimestrul III incepe cu saptamana 28, mai ai putin, daca semnatura e actuala

27+ AMR 90 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

BAU!
toate dar in special pe magdutza si pe nerantula. multa sanatate fetelor!
dupa potopul de ieri la noi s-a mai racorit, si acum iar e innorat.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Mai am putin de tot Nerantula, semnatura nu era actualizata
Nu mai vreau Bucuresti, e prea cald si nu avem AC , sa ploua, sa tune sa ninga...orice..please

27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

CD, bine ai revenit din bine meritata vacanta poze ai?

alexa simami

Mergi la inceput

CD, pai daca ai 27s+ esti deja in saptamana 28, deci in trimestrul III ... felicitari!
Aseara a plouat destul de binisor ... am prins si eu cateva ore de somn continuu .. de maine sper sa am si AC !!

Alina

27+ AMR 90 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Hahaha tocmai imi amintesc ca saptamana asta am avut o cearta cu tati pe subiectul asta. Ca nu pricepe si pace cum e cu saptamanile si lunile. Ca abia acum cica am intrat in luna a 6-a, dar el nu si pace, ca e mai demult, ca asa ii ies lui calculele cu lunile. I-am explicat ca lunile nu prea au legatura cu logica si cu saptamanile. Nu cred ca a inteles, ca mi-a replicat inufnat. "Cum zici tu!" Asta e la mine un fel de "cum zici tu, draga!" si asta ma scoate din pepeni.

Eu am AC asa ca nu prea imi vine sa ies din casa, mai ales ca ieri m-am plimbat destul.

27+ - Andreea

Mergi la inceput