Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66
Raspunsuri - Pagina 8
mcrissa spune:
o sa ingros si eu randurile la tutu.sunt pacienta 701.vreau sa incep o monitorizare.la un CM de 31 de zile cam in ce zi credeti ca ar fi bine sa incep monitorizarile?
eu am fost la tutu si cand eram insarcinata, nu mi-a acordat deloc atentie, consultatiile erau de 3-4 minute, iar la 16 saptamani l-am pierdut pe bebe.am zis ca nu mai vreau sa aud de el niciodata.acum merg la el cu speranta ca voi reusi sa raman insarcinata si apoi voi schimba doctorul.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
magdita spune:
Cristina, imi pare rau pentru pierderea suferita. La monitorizare cred ca in z10 ar trebui sa mergi. Bafta multa si sa ne anunti in curand ca esti gravidutza !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
aris26 spune:
buna mcrissa,
e bine sa te duci in ziua 10. pe mine asha m-a chemat intotdeauna si eu am un cm mai lung ca al tau. multa bafta sa iti indeplineshti visul cat mai repede. s-ar putea sa ai o surpriza si tutu sa fie mult mai atent cu tine de data asta. imi pare rau pt pierderea ta.
bafta tuturor!
sim_stoian spune:
Magdita, multumesc. Creste si face numai nazbatii, e un scump.
Felix, te inteleg, cred ca sunt normale starile prin care treci, important e sa le depasesti. Stiu cum e si cu medicii in alte orase, sunt patita. Sper ca nu am fost prea incisiva, doar vroiam sa iti spun ca e normal sa nu renunte la T, si tu vei face la fel probabil. Cand o sa ai samburelul, ti se va parea cel mai important lucru din lume si nici nu vei concepe sa te duci la altcineva. Multumesc pentru urari
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
monicabo spune:
Chiar daca numa incadrez la subiect, si eu va pot spune ca tot la tutunaru merg pt urmarirea sarcinii. Am ajuns la el intr-un moment f. delicat, la prima sarcina. Am obtinut sarcina fara probleme, insa din cauza analizelor, si anume cmv, care nu iesise bine, eram pe punctul de a avorta (cu voia mea, caci erau riscuri de malformatii la fat, dar nimic sigur, trebuia eu sa aleg). Am ajuns la el (mai bine zis am vorbit cu el) cu o zi inainte sa fac intreruperea de sarcina, pt care ma durea sufletul. Am facut amniocenteza cu el, am dus proba la Geneticlab, si rezultatele au fost bune. Si copiul este bine, sanatos, iar eu ii sunt f recunoscatoare lui T pentru treaba asta. Inaintea lui consultasem o gramada de alti medici ginecologi (in afara de doctorita care ma supraveghea), si toti au zis acelasi lucru "daca nu vreti un copil malformat - atunci avort." Pt mine a fost o experienta f traumatizanta, zilele acelea cand nu gaseam o iesire. Nici un medic nu mi-a zis de amniocenteza, si asta era o metoda prin care s-ar fi vazut clar ce si cum, daca se gaseau urme de virus in lichidul amniotic.
A doua sarcina mi-a supervizeaza tot el, merg lunar, caci nu sunt probleme, nu merg fara programare sau nu deranjez omul aiurea, caci stiu ca sunt o gramada de fete cu tot fell de probleme, asa cum am fost si eu cand am ajuns la el intr-o stare de maxima disperare...
In alta ordine de idei, vroiam sa va urez tuturor sa reusiti sa duceti la capat ce v-ati propus, si sa stiti ca va admir taria de care dati dovada, si faptul ca sunteti f perseverente, dar in acelasi timp, incercati sa va detasati un pic de probleme, si va incurajati una pe alta. Eu recunosc, nu stiu daca sunt atat de tare...
Inca o data va doresc tot ce-i mai bun pentru voi si familiile voastre, si sa va ajute bunul Dumnezeu in tot ce faceti!
Ma iertati ca am scris aici, nu vreau sa incurc, caci nu ma incadrez pe subiect.
Pupici
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 19+ Ana Maria
i94lar spune:
Buna fetelor,
Feli, sper ca maine sa te simti iar vesela si optimista cum ne-ai obisnuit.
Am intrat sa va spun ca pana la urma n-am luat pregnyl si am ovulat abia aseara (z17) cu niste crampe groaznice. Aveam foliculi 3 foliculi f mari, unul era de 35 ieri dimineata. Si eu am facut stimulare cu Closty, si intr-adevar aveam endometru mic in ziua 10, doar 5.5. Sper sa mai fi crescut, ca azi pe la 3 am facut inseminare.
Sunt bucuroasa, pentru ca imi doream sa incerc inainte sa trec la FIV, chiar daca sansele nu-s mari.
Nu am simtit nimic la procedura in sine, si nici vreo 3 ore dupa, dar apoi m-au apucat niste crampe f urate, si am facut febra 37.8. Am luat No spa, dar nimic. M-a lasat dupa vreo 2 ore.
E normal ce se intampla?
Asa ca am inceput si eu numaratoare inversa, alaturi de voi, Feli si Lali, desi precedentele nu sunt prea incurajatoare. Cat despre Tutu, era ca de obicei, ii smulgeai vorbele cu clestele...
Am aflat de la el ca estimeaza deschiderea noii clinici in 2 saptamani.
Ma rog la DD sa ne daruiasca tuturor un cat mai curand.
toate fetele
Ramona
COCO2255 spune:
Buna dimineata.
Nu am avut timp sa scriu pana acum.
Am fost luni z14 la Tutu,am doi foliculi pe OS= 18.3 , 20
Mi-a prescris fufu marti si miercuri la control.
La cat timp se face testul la sange??
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Poftiti la cefeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji.
Felix
ubirica spune:
Neata fetele!!
Coco, la minim 12 zile de la ovulatie se face beta hcg-ul.
Ai rezultate bune la monitorizare, bafta multa si spor la fufu in continuare.
georgia_c spune:
buna fetelor
am reaparut si io , si promit sa citesc tot din urma ....
am facut laparo , pe 24.06.2008, dignosticul nu este unul extraordinar , insa io ma asteptam la mai rau :endometrioza pelvina (minora , mi s-a spus, insa exista )+ un nodul fibromatos subseros de 1.5cm pe uter (nu-mi este clar daca a intervenit asupra lui sau nu )
maine ma duc la monitorizare , caci intru in perioada fertila si aflu mai multe , adica ma mai lamuresc cu diagnosticul
ca o completare pt fetele cu endo , vreau sa va zic ca io l=am intrebat pe dr t , ce ar face in locul meu (caci mi s-a dat sa fac 3 luni diphe), si mi-a zis ca le-ar face, caci numarul fetelor care raman insarcinate dupa tratament este mai mare decat cel care raman dupa o laparo , fara tratamentul aplicat ..... so ...oricum ca sa nu fiu complet offffff topic o sa ma mut sa scriu la endo mai multe
o alta informatie , este ca in 2 sapt clinica va fi functionala , asa mi-a spus dr t ...
va pupacesc dulce pe toate fara filtru ,si un pupacios mare pt felix , care m-a ajutat enorm ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein