Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix ce te-a apucat? doar pentru inca o inseminare esuata iti faci atatea probleme. lasa draga ca de data asta nu a fost facuta in momentul care trebuia data viitoare va fi bine. asa gandesc eu. mi-am revenit repede dupa acest esec. sunt optimista si pregatita sa lupt in continuare.nu ma sperie o inseminare nereusita. asa a vrut dumnezeu. dar aceste inseminari nu inseamna ca trebuie sa reusesti in luna in care o faci ci este si un tratament care te poate ajuta sa ramai natural. eu asa stiu. asa ca....felix da-mi mana sa te scot din butoi. nu iti mai face atatea ganduri negre ca nu e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,
Monica, multumim mult pentru povestea ta de succes, sa iti traiasca fetita si sa ai o sarcina usoara si la termen cu bebe nr.2. Esti oricand binevenita printre noi ! Sigur ca te incadrezi la subiect, ca doar esti pacienta lui T ! Multumim pentru incurajari si pentru vorbele frumoase !
Ramona, sa fie intr-un ceas bun IA de ieri, iar peste 14 zile sa vii cu II !
Coco, testul de sange se face la 14 zile de la ovulatie ! Sa iti ajute Dumnnezeu sa fie luna norocoasa !
Feli, saru'mana pentru tratatie ! Sper ca te simti mai bine azi.

Pup toate fetele dragi.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

georgia ma bucur ca ai reusit sa faci laparo. si mie mi-a gasit endo dar mi-a zis ca s-a chinuit sa o gaseasca si ca nu este motivul pt care nu raman . mi-a zis ca nu are rost sa iau tratament. si nu am luat. inca nu am ramas. ma gandesc totusi oare putinul ala acolo nu ma afecteaza?

Mergi la inceput

Georgicule, in sfarsit aparusi si cu ce vesti !!! Taci si le faci, hm? Imi pare rau pentru rezultatul de la laparo, dar sa stii ca nu e chiar atat de negru ! E bine ca endo nu e in stadiu avansat, iar fibromul sper sa ti-l fi rezolvat prin laparo. Sper ca te simti mai bine acum , dupa o saptamana de la laparo.

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

magdita
e prima data , cand nu-mi iasa socoata cum vrea je ... adica nu prea stiu ce sa fac , si cum sa fac ... o fi n-o fi negru , aghiuta , io zau de stiu in ce parte sa ma indrept ...sa fac diphe , sa nu-l fac ... nici io nu stiu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Am revenit la ganduri mai bune, cumparaturile au avut ceva efect.

Dar tot cred ca ar trebui facut un program ca lumea la cabinetul ala al lui daca tot suntem atat de multe si ne vom face si mai multe odata cu trecerea timpului. Eu voi incerca sa ii propun dar cine stie daca nu ma voi alege cu ironii. Poate, daca va fi mai organizat, va avea timp sa stea mai mult de vorba cu noi si sa ne explice despre ceea ce se intampla in burtica noastra, daca tot suntem curioase... Sau de ce-mi da clomifen si nu-mi da gonal si muuulte muuuulte alte sau de ce nu ovulez nici cu doza de cal de pregnyl, intrebari pe care le avem fiecare.

Bine ai venit Cristina, sa stai putin printre noi si sa ajungi la odisee cat mai repede. Sper ca de data asta sa se poarte frumos cu tine Tutu.

Sim, probabi ca nu voi renunta la Tutu cand voi fi gravi dar ma voi duce pentru controalele esentiale. Pe langa el, imi voi alege inca un doctor dragut, cu timp pentru mine si pentru explicatiile de care am nevoie si sunt convinsa ca o femeie insarcinata are nevoie de multe lamuriri. N-ai fost incisiva, nu-ti face probleme. Nu sunt asa sensibila dar cateodata ma mai revolt si eu, mai ales cand se aduna prea multe minusuri. Putine sunt fetele care spun si aici, pe site, ceea ce nu le convine la Tutu si la modul lui de lucru cu omul, total dezorganizat...Probabil ca daca ar avea o ordine la programari nu mi s-ar mai parea fantastic numarul sau de paciente.

Daca citeste cineva care nu a avut niciodata de-aface pe Tutu acest forum, are senzatia ca Tutu este un tip perfect... Eu stiu ca este un forum dedicat lui dar, cinstit este sa spunem si defectele sale...

Iar despre reusitele la inseminare eu n-am auzit decat de Anaconda si inca una sau doua fete (in iunie s-a facut 1 an de cand sunt pacienta lui). Nici macar in orele in care asteptam la usa la cabinet nu am auzit vorbindu-se decat de sarcini obtinute prin monitorizare... Asa ca mi se pare normal sa ma intreb daca voi mai face inseminari cu el sau voi lua alt drum...

Rocsy, da, dupa o inseminare nereusita m-am enervat. Sunt suparata ca nu aflu de mai multe reusite, sunt suparata ca vin de departe si stau pe la usi cate 2-3-4 ore pentru cateva minute de vorba cu dr, ca nu spune mai multe atunci cand incerci sa afli, ca raspunde la telefon foarte greu desi iti spune sa-l suni si ca raspunde etc. Mi se pare normal ca pe un forum dedicat lui sa spun lucrurile astea. Multumesc de mana intinsa, mi-a trecut depresia dar impresia tot a ramas. Pup!

Magdita ma simt mai bine dar tooot am multe de comentat! Bat saua sa priceapa iapa desi iapa mea e calarita de paciente printre care si eu...Tot raman la ideea clonarii si va dau cate unul in fiecare oras. Si-i dau si secretara buna organizatoare... Pup fata draguta!

Georgia, ai ajuns la serv deci! Ma bucur ca esti bine si ti-au ajutat vorbele mele! Te pupacesc si iti doresc cat mai repede ochisori, poate chiar la monitorizarea asta!

Ramonica, sa fie intr-un ceas bun! Numaram impreuna!

Cocolina, sa creasca mari naravasii si sa tii un bebic in brate peste catva timp sau poate doi...

Fetele, io nu-s depresiva de felu meu dar sunt in z 21, oare o fi semn de gravideala fluctuatia asta a mea sentimentala?

Va pupacesc pe toate si nu-mi luati in nume de rau ca ma mai revolt si eu. mi se intampla rar dar bine!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix76,
vin si io sa te sustin sa-l organizam un picut pe nenea tutu ....zau m-as baga la voluntariat , numai sa se optimizeze situatia ....
cum sa zic , si pot sa zic , caci am citit din urma ... cred ca problema este una mult prea adanca .....cum vaz io lucrurile ... daca vrei sa faci performanta intr-un domeniu , trebuie sa te dedici lui ,domeniului ... o sa va dau un exemplu , cu meditatorul meu de matematica , care zicea ca pana la nota 8 se ridica oricine , de la 8 in sus ,intre 9 si 10 , incepe fineatea ...ce vreau sa spun ..trebuie sa decida , care din cele 100milioane de lucruri pe care le face , vrea sa le faca in continuare , ca sa-i creasca sansele sa le faca din ce in ce mai bine .... ca suport , la ceea ce spun , mie mi se pare greu sa faci si programari la laparo , ca el le face , sa faci si programari la cabinet , ca multe dintre noi , in disperare ca nu prindem la cabinet , sunam la el , sa faci si operatii de tot felul , laparo , histero , etc , sa urmaresti si nasteri , sa faci si ia , si fiv ... si sa iasa toate bine ... sincer , mi-e greu sa cred ca ies toate bine ... so , ideea este sa imparti munce , dupa competente astfel incat sa mearga angrenajul ,daca vrei sa le faci pe toate singurel , s-ar putea sa nu-ti iasa decat la nivel de 8 , si e pacat ...caci cred ca e un tip destept , care se poate apropia , linistit de acel 9-10...dar ii trebuie timp , sa se mai documenteze ,caci medicina nu e ca ingineria ai luat diploma , si gata ...

sper sa-mi iau numai rosii , dupa ceafa , ca vreau sa intru la regim de endo

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

magdita multumesc frumos pentru informatii.o sa sun azi sa fac programare.
aris26 luna asta nu pot ajunge in Z10 ca pica pe 10 iulie cand aniversam 4 ani de la nunta si o sa iesim in oras, dar voi face pentru Z11.oricum avand in vedere ca mi-a venit aseara foarte tarziu sunt putin intre zile si oscilez in a spune ca zi e Z1 sau Z2.sper ca de data asta va fi mai atent, o sa-i reamintesc ce mi s-a intamplat.
felix76 sper sa stau cat mai putin la tutu si sper ca vara asta toate vom fi albinute harnicute si vom avea un bebe in burtica.
georgia_c sunt perfect de acord cu tine ca un om nu le poate face pe toate, in cazul de fata un doctor nu poate fi bun in toate.eu am ales sa ma intorc la tutu pentru ca doctorul meu actual ma trimis direct la IA fara nicio luna de monitorizare.si stiu ca tutu merge foarte mult pe monitorizari si tarziu apeleaza la IA sau FIV.
aveti idee cam cat costa o luna de monitorizare?ca sa stiu la ce sa ma astept

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cris, o sa te coste 150 lei, daca nu s-o fi scumpit odata cu scumpirile de gaze si electricitate, indiferent de numarul de echo.

Succes si sa ne spui ca esti gravi cat mai repede!

Felix

Mergi la inceput

Georgicule, bine ai venit in club ! N-as fi vrut sa intri in clubul endo-frumoaselor, insa daca e musai, cu placere ! Si eu am avut "second thoughts" despre alegerea pe care am facut-o in ianuarie, iar acum , daca as mai fi putut face acea alegere, probabil as fi facut diphereline cele trei luni dupa laparo, adica ian-martie, iar acum asteptam rezultatele. Insa faptul e consumat, am ales atunci sa nu il fac si vom vedea in continuare ce e de facut ! Am multe in minte, insa cred ca din toamna voi actiona !Pana atunci, vreau sa ma relaxez si sa ma bucur de vara asta ! Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa iei hotararea cea mai buna ! Legat de reprosurile pe care i le aducem lui Tutu, si eu as avea multe de spus, dar subscriu la ce ati scris voi mai devreme. Insa un lucru ma macina destul de rau : de ce se incapataneaza sa faca stimulare cu clomifen pentru cate 2-3 IA, cand stim fff bine ca e o cauza pierduta din start. Eu stiu fete care au facut si cate 3 IA stimulate cu clomifen absolut degeaba, fara sanse de izbanda din start, chiar daca au reactionat bine la stimulare ! Asta pentru ca citratul de clomifen subtiaza endometrul, la un endometru de 5,5 cum Doamne iarta-ma sa se cuibareasca bebe ! N-are unde ! Plus ca nu da nimic pentru cresterea endometrului, cum am vazut in alte scheme de tratament. In fine, imi pare rau ca m-am aprins, dar fiecare vede lucrurile in felul lui, prin prisma subiectivitatii individuale, adica cu alte cuvinte fiecare cu ce-l doare! Insa sa nu ma intelegeti gresit, il apreciez foarte mult pentru profesionalism, daca nu aveam incredere in el, nu ramaneam pacienta lui, schimbam macazul de mult, ca doar nu ne obliga nimeni sa ramanem tutunici.
Pup toate fetele dragi

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput