Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66
Raspunsuri - Pagina 3
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Donatino, inca o data felicitari pentru sarcina ! Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, fara probleme ! Legat de polipi, si mie in aprilie mi-a zis de un polip pe uter, inainte de a face IA, pur si simplu l-a vazut acolo, cu toate ca eu mai facusem eco si nu mi-a zis niciodata de polipi. Mi-a spus atunci ca e posibil sa se elimine la prima menstruatie si ca in mod normal acest polip nu mi-ar da voie sa raman insarcinata. Si eu am in plan o histeroscopie, dar cred ca in toamna. Sper sa reusim toate sa ne implinim visul, indiferent de medici, proceduri sau investigatii.
Feli, multumim pentru tratatie!
Moni, bine ai venit printre noi !
Felicic, multumim pentru informatii !
Pup fete dragi si va urez o saptamana excelenta, plina de realizari !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Rocsy...orice ar fi suntem alaturi de tine si luptam impreuna La multi ani pentru sotior
Danotino...felicitari, sarcina usoara
Moni..sa scrii repede 10 mesaje ca sa vorbim in timp real, pana se modereaza mesajele tale noi suntem pe alta pagina si fugutza la odisee.
Feli..dragutza ca intotdeauna, multam de tratatie
Machus... -ici lui Bogdanel
Lali, Ubi, Tamy, Aris, Georgi...
Magdita... vin sa te ajut sa polipii
O saptamana excelenta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
lalitica2000 spune:
neatza fete dragi,
rocsy, stii ca suntem alaturi de tine. nu mai are rost sa-ti spunem ca ne pare rau, ca sti si tu asta. Cu toate ne dorim sa ni se indeplineasca visul cat mai repede. Ma bucur ca esti puternica si o iei de la capat.
Totusi, nereusita asta ma face sa ma intreb cam care este procentajul de reusita la inseminarile facute de Tutu, ca parca in ultima vreme n-am prea auzit si noi vesti bune.
moni_k, bine ai venit la noi. iti dorim sa nu stai prea mult pe aici si sa fugi la odisee.
eu am fost vineri la cabinet si vreau sa va zic ca pe la 18:20 cand am ajuns eu era o singura persoana in cabinet iar in sala de asteptare eram doar eu. Azi de dimineata am fost la spital si se pare ca ieri s-a spart foliculul. Noi am prestat chiar ieri dimineata. Acum ramane sa asteptam sa vedem ce se va intampla peste 14 zile. Mi-a dat utrogestan intravaginal, sa imi pun cate 2 pastile/seara timp de 10 zile. Asa ma simt parca as fi facut inseminare si acum astept rezulatele :)))
va doresc o saptamana usoara si sa avem un capitol cu mult mai multe vesti bune
rocsy2007 spune:
fetelor va multumesc pentru sustinere. nu vreau sa mai vorbesc despre asta acum. vreau sa uit ca am mai facut o IA sa merg inainte si gata. va pup
crisarh spune:
Va pup si eu fetelor!!!Nimic nou, astept concediulSper sa treaca repede zilele astea.Azi noapte am visat cu Tutu, dar am visat ca am facut avort in alta parte si eram disperata sa ajung si la el sa vada daca a scos totul, offf ce vise urate. azi sunt bineva pupaspiranta la
magdita spune:
Lali, ma bucur ca in sfarsit l-ai prins pe sot exact in momentul ovulatiei. Doamne ajuta sa fie cu noroc!
Mada, saru'mana pentru ajutor. Sper sa se fi eliminat atunci, in aprilie, iar acum sa fie totul in regula !
Doamne ajuta tuturor
magdita
GINA-MONICA spune:
BUNA DIMINEATA
VA ROG SA IMI SPUNETI SI MIE ARE CINEVA PROGRAMARE LA CABINET SAPTAMINA ASTA CA MIE NU IMI RASPUNDE LA TEL SI AR TREBUI SA MA DUC MIERCURI .
EU SINT LA A 2 MONITORIZARE DUPA DIPHERELINE SI CUM PRIMA LUNA NU AM OVULAT DESI INAINTE DE OPERATIE NU AVEAM PROBLEME SUNT UN PIC INGRIJORATA ,DECI STIE CINEVA DACA TUTU E LA CABINET SAPTAMINA ASTA SAU E PLECAT.
VA MULTUMESC MULT CA SUNTETI AICI CHEAR DACA EU NU PREA SCRIU PE FORUM DE CITE ORI AM TIMP CITESC TOT CE ATI SCRIS VOI SI FAPTUL CA STIU CA NU SUNT SINGURA CARE TRECE PRIN ASTA MA FACE SA AM MAI MULTA PUTERE.
magdita spune:
quote:
Originally posted by felicic76quote:
Originally posted by danotino
buna fetelor!
stie cineva daca pleaca dl dr pe 5 iulie?am auzit
pe cineva si vroiam sa fiu sigura. la nr de la programari nu raspunde nimeni, de fap e inchis...
danotino
7+
dr. nostru este plecat la un congres intre 4-7 iulie
numai bine tuturor!
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
Gina, s-ar parea ca dr.T lipseste de vineri pana luni.
Doamne ajuta tuturor
magdita
eleny79 spune:
Buna fetele!
Am aparut si eu pe aici cu mari emotii pt ca miercuri sunt programata la laparo.
Fetele daca vreau sa-mi faca si histero si dc ii spun in ziua operatiei credeti ca se va supara?
Gina cred ca este Tutu miercuri la cabinet ca eu am programare dimineata la laparo.
Va pup pe toate fara exceptie!
Rocsyimi pare rau pt rezultat mergem mai departe da?
jasmine30 spune:
Eleny, te pup! Cand ajungeti in Bucuresti, ca am uitat. Veniti in seara asta, nu de alta dar noi va asteptam cu drag :)
Pup la toate fetele !
Crisarh, ce mai faci? Unde ai facut rezervari pentru concediu ? in Bulgaria sau Romania?