Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Eleny, bafta multa miercuri la laparo ! Cred ca ai putea sa ii spui sa iti faca si histero, chiar maine cand iti faci analizele la spital, poate te intalnesti cu el. E posibil in dimineata de miercuri nici sa nu il vezi pe dr.T inainte de laparo, sa fii deja adormita cand ajunge el in sala de operatie.Histero nu se poate face daca esti la cm, in schimb laparo se poate face la cm.
Bafta multa si rezultat beton!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Si eu te pup Jasmine

Da in seara asta ca maine dimineata trebuie sa fiu la spital pt analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Salutare fetelor!

Ma bucur sa vad buna dispozitie aici. M-am gandit la voi in week-end.

Eleny cand mergi sa iti faci analizele sa fii pregatitia cu banuti pentru anestezist. Asta daca nu ai fost deja informata. Si cand intri in operatie sa iti iei telefonul cu tine, astfel incat, cand te trezesti sa poti vorbi cu cine vrei in cel moment.
Apropo de histeroscopie, eu i-am spus Ioanei ca Tutu a zis ca imi face si histero si mi-a spus ca da, vor face si histero, dar nu au facut. Ar trebui sa insisti mai mult, sa nu uite. Mult succes, va fi bine!
Eu miercuri merg sa imi scoata firele.

Magdita, Felix

Sa avem o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ada, imi pare rau ca nu ti-a facut si histero. Probabil va urma. Sper ca te simti mai bine, nu? Bafta miercuri la fire !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

anadomnica, ai primit pregnylul? E totul in regula? te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

singura75- inca nu am primit nimic, dar nu-mi fac probleme pt. ca sunt la sat si aici ajunge mai greu. Am fost la pranz sa intreb si inca nu era venit. Sper pe maine. Te anunt imediat ce primesc, multumesc din inima

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fete dragi,

Mie asa imi umbla vacanta prin minte de n-am chef nici de lucru nici de scris...

Ada, capsoman si Tutu asta, de ce naibii n-o face si histero chiar ca nu pricep... Tot te adoarme? I-o fi greu sa bage aparatu pe dincolo da vada ce e si pe interior??? Ufff iar ma enervez...

Eleny, bafta la taiere! Sa ai somn usor si rezultat bun! O sa vezi ce usor va fi!

Gina, daca vrei sa vb cu el, suna-l intre 12 si 14, atunci e un pic mai liber. Daca nu, ai vazut ce-a scris Magdita!

Crisarh, si eu astept concediul, mi-e dor de mare! Voi unde va duceti? V-ati ales vreo destinatie?

Magdita pup fata draguta!

Rocsy, hai, nu te ascunde e noi! Ca stii ca noi suntem langa tine! Un pupic pentru fetita supi dar care o ia de la capat imediat fara sa bazaie mult timp!

Sorellaaaa, hai fa-te ca mai vii si pe la noi! Spune-ne ce mai facusi!!!!

Io-s tare adormita si cu gandul la vacanta! Desi mai e o luna jumate pana plec!

Mi s-a terminat perioada fertila si acum incep sa sper. Deja am pofte, fetele imi place la nebunie lapte rece cu banane facut cu blenderul! Ideea in sine e naspa dar dupa ce gusti nu te mai poti opri! Mmmmmmmm, ma duc acasa si-mi fac!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Multumesc mult fetele pt incurajari!

Ada cam cat ai dat tu la anestezist?
Dar la restul personalului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Plec la Bulgari, 12 nopti. Sapatamana trecuta abia am mai gasit locuri, la Nisipurile de aur, all inclusive, 55e/persoana/noapte. Abia astept, soare, plaja, inot in mare, citit, si seara fufu, plimbari, toate astea in 13 zile, odihna la greu.Si mai am doar saptamana asta, luni viitoare plecamJasmine- astept vacanta sa venim 2 in 1aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Super crisarh, ce mi-as dori si eu sa plec in concediu...

Eu insa stau la serviciu, asteptand sa se intample ceva, insa din pacate nu se intampla nimic...

Cred ca maine iau fraiele in maini si voi lua decizia finala, ori concediu, ori un nou serviciu ! Ca deja la actualul loc de munca nu mai rezist !

Mergi la inceput