Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Daca ar fi dupa mine, un nou job, dar si concediu. La actualul job, eu nu am stiut cum sa fac asta, au schimbat jobul si intre joburi au plecat si in concediu. Chiar o tipa care tot incerca si ea sa ramana insarcinata, acu dupa 3 luni de nou job e in 9 saptamani. Job nou bb pe drum.Asa ca nu mai astepta, daca alergi dupa 2 iepuri nu prinzi nici unul, alearga numai dupa unul, schimba jobul si in 3 luni, asta inseamna sa nu te stresezi si sa fii relaxata, sa vina si bb.Ce zici?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Fetelor,
Eu luna aceasta am facut prima IA cu Dr. T si nu a iesit.
Vom incerca din nou in septembrie.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, care este rata de reusita pt. o IA? Citisem undeva ca e chiar mai mica decat la FIV si nu pricep de ce?? Daca toate conditiile sunt intrunite si parintii sanatosi... ce se intampla?? Care e explicatia "tehnologica"?

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi,

Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele,
Azi incepem o noua luna plina de speranta !Doamne ajuta sa avem cat mai multe gravidutze ale lunii iulie !
Eleny, ti-am trimis mail ieri dupa-amiaza, ca nu aveai PM activat.
Feli, multumim pentru tratatie !
Daniela, imi pare rau pentru nereusita IA. Era prima? Si stimulata cu clomifen? Incearca sa te relaxezi, sa uiti un pic de probleme si sa ai o vara frumoasa ! Din toamna o luam toate de la capat !
Anadomnica, reusita unei IA depinde de multi factori, calitatea ovocitelor, calitatea gigeilor, timing-ul, calitatea endometrului. Eu nu prea am auzit de IA reusite in urma stimularii cu clomifen,in primul rand pentru ca subtiaza endometrul, insa medicii mai intai incearca acest tip de stimulare, care nu este asa de agresiva pentru organism, si daca nu sunt reusite, se trece la stimulari mai puternice(gonal, menopur,etc). Statistic, sansele de reusita variaza intre 15-30%, asta din informatiile gasite pe net. Feli, jinecoloaga noastra de serviciu,poate ai mai multe informatii despre IA si ni le impartasesti si noua.
Georgia, ne-ai uitat de tot?
Rocsy, pana la urma ti-a venit cm? Ca ieri nu ai vrut sa mai vorbesti deloc cu noi.
Pup toate fetele dragi si va urez o zi racoroasa!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Magdita, nu m-am mai documentat despre inseminare dar tu ai dreptate, astia sunt factorii de care ar putea depinde reusita unei IA. As mai adauga, poate, biologul care prepara proba pentru inseminare. Mai stiu ca sansele cresc odata cu cresterea numarului de inseminari, undeva peste 70% dupa 3 inseminari facute.

Eu va intreb daca stiti si pe altcineva, in afara de Anaconda, care sa fi ramas gravi prin inseminare la Tutu, indiferent de medicatia de stimulare... Anadomnica, poate ne spune si noua cineva de muuuulte inseminari reusite!

Daniela, imi pare rau de nereusita, o iei de la capat cu curaj, asa-i?
Cum ai reactionat la stimulare? Presupun ca tot citrat de clomifen ai folosit... Sotul ce "performante" are?

Eleny, asteptam cu ochii pe monitoare, sa ne spui cum a decurs operatia!

Rocsyca tacuta si suparata! Hai printre noi din nou, nu te ascunde in vagauna aia care se cheama disperare! Te roooooog!

Pupacasc toate fetele dragutele si sa auzim numa de bine!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza fetelor. ieri a fost z 1. nu am vrut sa mai vorbesc despre asta pt ca imi face rau. am vrut sa treaca un timp de la rezultat. nu am plans. am incercat sa imi ocup timpul cu munca si cu altele. duminica am fost la plaja. duminica viitoare plec la mare. pe 16 plec la sovata. nu am plans si nici nu voi plange. doar nu ma sperie pe mine niste rusi. au fost atatia. ii multumesc in primul rand lui dumnezeu pt ca suntem sanatosi si eu si sotul meu . asta imi da sperante . voi reusi pana la urma. se va intampla. merg inainte cu speranta si incredere. chiar daca doare acum putin incerc sa fac altceva sa nu ma mai gandesc. nu am fugit de voi am incercat doar sa evadez . sa nu ma mai gandesc. nu am vrut sa cad in butoi. si am reusit sa stiti. cum imi venea un gand cum il alungam. ma gandeam la altceva. plansul nu rezolva nimic. sunt optimista si vreau sa raman asa. va pup pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Mergi la inceput

Rocsy

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor magdita si felix multumesc pentru raspunsuri si informari. Acum... calitatea gigeilor nostri spun testele ca e buna, insa despre calitatea ovocitelor cum culegem informatiile? Sotul meu nu are probleme cu si se pare ca toate problemele sunt la mine ... si stateam si ma intrebam, cum stiu eu daca produc "oo" (a se citi oua) bune sau nebune??
Luna asta am mai inceput o stimulare cu clomifen. Am mai facut trei anul trecut in februarie si am raspuns bine, dar... de la ovulatie pana la sarcina se pare ca e o cale asa de luuuuuuuuungaaaaa Oricum, ma rog pt. un rezultat bun vara asta, iar daca nu... din toamna bat drumurile spre doctorii din Bucuresti.
rocsy esti o fata curajoasa, imi place cum ai scris: rusii au venit de atatea ori incat armata noastra si-a ascutit bine armele defensive - La ataaaaaaaaaac!!! Ca incepe o noua luptaaaa!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rocsy
Feli, ai dreptate, uitasem de dr.biolog care are un rol esential. Legat de reusite prin IA la Tutu, stii ca ti-am povestit ca in aprilie m-am intalnit intamplator cu o pacienta de-a lui Tutu la spital, o cunosteam de anul trecut de la monitorizari, era acum gravidutza in luna mare, reusita prin IA, ca am intrebat-o. A mai reusit Bebekom, prin a patra IA, insa stimulata cu gonal, am impresia, in nici un caz cu clomifen. Si cam atat! In rest, cel putin eu, stiu numai nereusite. Cu siguranta sunt si alte fete care au reusit, dar care nu scriu pe forum.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput