Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Multumesc, multumesc
Kilogramele nu mai tin socoteala in cat timp le-am dat jos, in mare cam de cand am nascut-o pe Georgia, deci un an si ceva. Practic de dieta m-am apucat prin ianuarie parca, nici nu mai tin minte. Si la mine au ramas marea majoritate localizate pe burta. Ce e mai nasol este ca asa cum vad eu chiar daca dau jos burta o sa-mi ramana o cuta sanatoasa de piele atarnanda. Pe care n-o mai pot da jos decat cu zeama ce cutit.
Gabitza, pai ai dat jos super repede ce ai pus la Raducu. Super tare! Oricum nu te stresa acum inutil, da lapte la baiat si vezi tu dupa.
Iuliana, nu mult, numai vreo 270 de ei, aproximativ 100 de dolari. Dar am uitat sa va povestesc o faza si mai tare: cand plateam langa mine mai era o tipa care trebuia si ea sa plateasca. Si statea pregatita cu o hartie de 100 de ron. Si nu stiu ce i-a zis casiera ca eu sunt inaintea ei, ma rog, cert e ca aia s-a mirat si ea cand a auzit cat trebuie sa platesc eu si a zis da, pai ma miram ca eu nu am atat de mult. Mie mi s-a parut ciudat ca vazusem ca ea isi facuse pe langa ce am facut eu si manichiura si pedichiura deci trebuia sa plateasca chiar mai mut decat mine si chiar mi-a trecut prin minte stai sa vezi ce soc o sa aiba si asta Platesc eu si-i cere aia: 391 de lei
Aia ramane uluita de-a dreptu' si tot intindea hartia de 100, credea ca e vorba de 391 de mii vechi.
M-am carat repede ca ma bufnea rasul. Nici ea nu cred ca mai fusese acolo si nici nu cred c-o sa mai mearga...
Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andutzy spune:
Hello din COnstanta!
Am plecat cu copiii sa-i scap de praful, poluarea si virozele din Bucuresti ca sa ajung aici si sa ma imblonavesc si eu si Horia. Cum am ajuns lui Horia a inceput sa-i curga o ureche si am mers cu el la ORL si pediatrie si are o viroza cu inceput de otita IAR. Bine ca am luat din pripa de data asta. Pe mine m-a lovit o enterocolita sau ceva de gen, ca am ajuns sa ma deshidratez de la diaree, rau, rau si febra. Azi sunt ceva mai bine. Horica face tratament si sa vad cand o sa-l mai duc si pe el pe plaja, ca saracu momentan nu are voie. oricum timp avem, ca vara e lunga si vream sa ne facem veacul pe aici.
Am fost si la munte unde a fost tare frumos, iesirea si-a spus cuvantul si pe relatia noastra care incepe cat de cat sa intre in normalitate. Acum poate cu despartirea(el a ramas sa se ocupe de magazin) va fi si mai mare dorul.
Andreea, sa-ti fie de bine, si cu tunsoarea si cu slabitul de performanta! exact la fel m-am tuns si eu inainte sa plecam la mare, poze insa nu am facut si chiar daca fac pana ajung la Buc nu le pot descarca ca nu am gasit CD-ul cu programul de descarcare sa-l iau la mine.
Am mai vazut poze cu BIa de Elisor la iarba verde, cu Mara si Marilena(doamne cat de mult ai slabit, arati tare bine si Mara are o mutrita tare dulcica), cu Gabitza si baietii(dar asta inca de la Bucuresti) si cred ca am mai vazut si altele in timpul asta ca de citit am tot citit dar de postat mai greu. A, si pozele Sarytei care si ea arata traznet impreuna cu cele 3 fete cucuiete!
Si am mai vazut pozele Neliei de 2007,tot inainte sa plec din Bucuresti si m-am delectat cu 3 copii reusiti si niste parinti tare mandri! Nelia, Lisandru e precoce fata de Horica al meu care abia la 10-11 luni a inceput sa se ridice el in fundulet...Dar m-am invatat cu puturosi de la primul ca si DRagos tot asa a fost!
fran, am vazut ca te gandesti la PInk Lemon. Pt noi nu a fost ok, de fapt acolo cred ca e ok doar pt copiii care sunt incantati de ideea de gradinita, nu plang si nu fac mutre.
Lui DRagos se pare ca ii prieste grozav aici, a tanjit dupa bunici si mai ales dupa tata, de care deja era despartit de 2 luni dupa ce 3 ani statuse zi de zi cu el in casa.
Sper ca de aici sa apuc mai des sa mai intru, ca am mai multe ajutoare
Va pup!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Andreea, s-au dus repede kilele de la Radu pentru ca am reusit sa iau doar 10 kg in sarcina, din care am mai venit cu unul acasa, nasterea plus statul ala in spital nemancata m-au costat kilogramele astea, dar nu-mi pare rau. Inca 3 si ajung la cat aveam cand am iesit cu Andrei din spital Restul de 10 ca sa ajung la cat aveam cand m-am maritat, nu cred ca le mai dau vreodata inapoi.
Andutzy, imi pare rau ca esti bolnavioara, la fel si Horia. Dar imi pare bine ca te aud ca va merge mai bine pe partea cealalta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Mi-am dat seama ca mama are pozele noastre de la Busteni in calculator si le-am incarcat sa le vedeti si voi.
Daca va face placere,
POZE BUSTENI
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Andutzy, ce ma bucur ca ai scris si ca sint sanse ca relatia sa se remedieze!!! Nici nu-ti poti imagina cit de tare ma bucur si sper din tot sufletul sa fie asa. Dupa cum stii, eu sint singura cu piticii acasa si tare rau e sa nu fie toata familia. Si intr-o seara, ma uitam la ei cum dorm, si mi-a trecut prin cap cum ar fi sa fiu singura, sa-i cresc singura, asa cum li se intimpla atitor mamici, din pacate. Si mi-a venit sa pling, a fost peste puterile mele sa gindesc mai departe. Am vazut pozele de la munte, imi place mult poza aceea in care Horia doarme cu minutele peste cap, la mine toti trei dorm asa si mor de dragul lor cind ii vad. Iar tu arati super!
Mey, fetelor astea frumoase si slabe, ia mai lasati voi pozatul in costume de baie, ca mor pe-aici de cit de bine puteti arata. Cind am citit si de Gabitza, ca a dat tot jos... Offf! Da' nu vine el si rindul meu... Dupa ce termin cu scoala asta care nu se mai termina, ca merg ca melcul, nu mai am inspiratie la teme si nici chef, ma apuc de o mare-mare ordine si in casa, dar si cu mine. Mi-am propus ca din august sa ma ocup o luna de mine, sa tin un pic de regim si sa fac niste exercitii, sa-mi fac masti naturale pentru fata, corp si par, nu-mi voi lua abonament ca sa ma oblig sa merg numai pe jos... Sper sa se cunoasca ceva si sa continui si din septembrie incolo... Am un an la dispozitie sa arat si eu omeneste.
Octav mi-a spus acum ca la inceput nu i-a fost dor, dar tot uitindu-se la grasele din jurul lui, de pe plaja, a ajuns la concluzia ca grasa lui de acasa arata mai bine si i s-a facut dor de mine, i-ar fi placut sa ma tina macar de mina pe plaja, ca de cuprins in brate cica e mai greu de la o vreme... Na, ca anul trecut boleam eu dupa el cind ma plimbam, imi era tare dor de el si l-as fi vrut acolo, acum e rindul lui. La anul poate ajungem si noi, in sfirsit, toti intr-o vacanta!
Ma duc sa maninc ceva, daca tot a venit vorba de slabit, a mi s-au impaienjenit ochii de foame, mai ales ca am alaptat.
Stie careva dintre voi ceva despre medicamentul Urinal?
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
Nelia, eu una stiu ca Urinal e pentru rinichi, a luat tati cand avut criza, medicul i l-a prescris.
Androix, arati minunaaaat! Tine-o tot asa.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Am luat bilete la bulgari
. Am scapat de stresul cautarii ca de cateva zile tot dezbatemsi analizam, acum putem astepta linistiti vacanta. Din 24 iulie la Sf. Konstantin si Elena. Ma bucur ca am gasit family room (un dormitor matrimonial si o camera cu canapea extebsibila), cica special pentru familii cu copii. Are piscina cu apa termala, all inclusive, sunt curioasa daca se ridica la nivelul asteptarilor.
Aseara cum tot cautam am dat peste oferte la Disney si mai ca ma tenta sa las balta marea pentru disneyland.
Era sa ratam oferta asta ca tipa de la agentie nu a vrut sa ne scrie pe factura 'B.O.T.' ca sa putem deconta o parte din ea, dar am sunat-o pe directoarea si mi-a zis sa inchei contractul ca-mi deconteaza, si vom vedea cum ne descurcam la un control fiscal.
Andreea iti calc pe urme cu alungatul veveritelor si ce-o mai fi necesar (o eventuala op. la sani). Felicitari pentru reusita in lupta cu kg si vacanta placuta!
Gabitza wau ce repede le-ai dat jos, de fapt ti-am si spus intr-un comentariu lucrul asta ca asa mi s-a parut si mie din poze. Of, saracutul Andrei, cum a ramas el fara Dora, dar de ce pleaca de la voi? daca nu e yop secret.
Andra , of mai, imi pare rau ca sunteti bolnavi, pe mine ma deranjeaza vara sa fim betegi, ca numa'- n pat nu-ti vine a sta. Tocmai am incheiat si noi un alt capitol de raceli si tot sper sa fie ultimul pe anul asta. Va doresc multa sanatate, sa va faceti repede bine sa va puteti bucura de statul la mare, poate te intalnesti si cu fetele. Unde exact ati fost la munte?
Ma bucur in schimb ca vestile sunt mai imbucuratoare in relatia voastra.
OlgaT , de Tony nu spui nimic? De tine, cum te mai simti? Si-a mai reglat Tony somnul de noapte?
Andra acum am vazut c-ati fosl la Busteni, prin Bv n-ai ajuns?
Mercedes de abia astept sa-mi spui cum a fost in tabara, dar cum ai reusit sa il trimiti in tabara asta, prin scoala? Ca mi s-a parut un pret foarte bun. Voi nu mergeti in vacanta si pe la unguri?
Maine vreau sa ma uit la pozele postate (sper sa nu le stergeti), ca am timp acuma
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Aaa, neuronul pierdut...
Ioana vacanta placuta (ma rog, mini)! Mergeti si cu Mogo? mai spune-mi pls, poti plati cu euro sau trebuie sa schimbi in leva, voi unde ati schimbat casa de schimb sau banca? Cred ca se pot scoate bani de la 'perete' direct in leva, nu? La ce hotel stati?
Gabitza eu nici nu-mi mai amintesc cand a fost masa de calcat la locul ei, ca mai nou o am in living si calc pe apucate, cate-o zdreanta pe zi, in we ce-mi obosesc picioarele mai mult si mai scade claia, dar alta ii ia locul repede
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Ciao fetele!
Androix, sa-ti fie de bine noul look, arati super!
Am mai vazut o gramada de poze, de la mare, munte si nu numai, nu intru in detalii ca sigur uit pe cineva.
Elisor, ma bucur ca ati gasit vacanta dorita...asta inseamna ca nu veniti in italia:(...
Nelia, te inteleg ca tie-a dor de sotzior, eu daca trebuie sa stau cateva zile fara el ma imbolnavesc!
Si apropo de imbolnavit...si de sotz...e bolnav! de aseara se tot plangea de slabiciune si frisoane, azi dimineata a plecat la servici , saracul, rupt de oboseala, parca ar fi luat bataie toata noaptea iar dupa-masa m-am trezit cu el acasa tremurand si cu 39 febra! Acuma ma doare gatul pe mine, sper sa nu iau si eu, dar mai ales sa nu ia Alyssa!!!
Va pupam pe toti.
Mercedes spune:
elisor- mergem normal la unguri dar nu in timpul concediului sau poate dupa mare nu stiu. Am zis ca le mai dam o sansa marii din ro.
Desi eu nu s de acord copiii au sarit in sus ca ei vreau la mare sa intre in apa fara pietre.
Bun daca vrei ceva linkuri din ungaria iti dau sunt faine pentru noi sunt ok si pentru sf. sapatamanii sau de ce nu pentru o zi.
http://www.hajduszoboszlo.info.hu/aquapark.php - asta mai ales vara si pentru iarna mai ales dar nu neaparat http://www.aquaticum.hu/