Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Mercedes spune:
Si ca sa continui ... am exclus variantele stranduri de la mine plus cele din felix cu totul, daca aveti chef cititi http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/explozie-de-otite/cn/news-20080702-12485539
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
La multi ani AIDAN, SARA, EVA si ANNELIES!
Pupici tuturor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Ciao. Noi nu suntem bine defel.
Monu, multumesc pentru urari, e nevoie de o carutza de sanatate!
Claudio are in continuare febra si nu se poate tine pe picioare, l-am dus la medic si i-a dat concediu medical si niste antibiotice preventiv, nu stie ce are, probabil viroza. I s-a umflat un ganglion la ceafa si il doare ingrozitor, e mare cat un ou de gaina si nu mai poate tine capul drept...mi-e asa mila de el!
Din pacate cred ca m-am molipsit si eu, m-a apucat un tremurat foarte ciudat, parca as fi bagata in priza. Doamne fereste sa nu se imbolnaveasca si Alyssa!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Offf, Teddy, ce situatie! Sanatate multa si Doamne ajuta sa nu ia si Alyssa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Tdi, ma sperii ce scrii tu acolo, cu ganglionul, febra, tremuratul... Sanatate multa la amindoi si sper din tot sufletul sa nu ia si Alyssa.
Mercedes, am citit articolul... groaznic! Nici eu nu m-am mai duce in conditiile astea. Ar trebuie reguli foarte stricte, ca e vorba de sanatatea tuturor care se duc acolo. De exemplu, aici e plin de piscine interioare sau exterioare. Dar toate au reguli care se respecta cu sfintenie, pentru ca sint supraveghetori care te invita pur si simplu afara daca nu te conformezi si cred ca sint si amenzi. Nu se intra in piscina pina cind nu se face dus, obligatoriu. Daca nu se respecta imbracamintea: nu ai voie cu lucruri din bumbac, ci numai din materialul din care se fac costumele de baie, nu ai voie sa bagi bebelusii fara pampersi speciali. Si multe piscine cer obligatoriu casca, pentru a se evita umplerea apei de par si, sint unele care se trag pe ureche ca sa eviti otitele urechii externe. Nu ai voie cu mincare, cu bautura, in afara de apa sau suc, dar nici pe alea nu trebuie sa le tii la vedere. Sint piscine care au loc special de bagaje si pe maginea ei nu intri decit cu prosopul, papucii si ce iti mai trebuie strict pentru plaja. Si mai sint, dar nu are rost sa le insir. Consecinta acestor reguli: totul straluceste de curatenie in jurul piscinei, la baie, vestiare, iar apa e curata, de te bagi cu placere in ea. Nu mai spun ca mereu verificata calitatea ei si sa ramine la normele cerute. Stiu ca am fost o singura data la strand in Bucuresti, nu am intrat in apa, plutea un muc de tigara si coji de seminte pe linga margine. Si mincau in veselie, ieseau, mai mincau ceva, iar mai intrau... Imi aduc aminte ca m-a suparat o tanti, care a scuturat prosopul linga mine si tot cimentul s-a umplut de biscuiti sfarimati de copiii ei... alea se luau pe picioare, picioare care se spalau in piscina, bineinteles.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Mercedes spune:
nelia- da, asta e din pacate. Cand ma gandesc ca in locurile date din linkurile din ungaria la fiecare bazin sta cel putin un supraveghetor si daca se intampla ceva esti invitat foarte rapid afara din bazin mi se pare un lucru bun.Sa nu mai spun ca nu ai voie sa fumezi in incinta aguaparkului atat a celui interior cat si in cel exterior doar la intrarea in locatiile respective.
Mai avem pana sa ajungem acolo mult.
Si culmea culmi stiti care e? pt. atragerea romanilor de peste granita normal acorda reduceri la bilete, abonamente pentru tot anul reduceri care sunt considerabile fata de pretul biletelor de la ei.
tdi- multa sanatate.
Mai de ieri mi a debutat o durere de cap si o greata care nu mi a cedat nici pana la aceasta ora. Imi simt stomacul in gat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Doarme piticul, l-am pacalit cu suzeta si a atipit, cat sa ma lase si pe mine sa fac nitel curat prin baie. Si sa stau cu voi la un fel de cafea (un deget cafea si restul lapte) cu cozonac.
Trec zilele la fel una dupa alta, azi e luni-azi e vineri. Am intrat in rutina de bebe mic.
Sunt mult mai bine, operatia aproape ca nu o mai simt, ametelile si durerile de cap m-au lasat.
Sunt buna de munca adica, ieri si alaltaieri am calcat doua masini de rufe.
Azi parca n-as mai face nimic ca mancare am facut ieri.
Desi parca m-ar trage ata sa umblu intr-un dulap sa scot hainele de vara.
Noroc ca intru in cele de asta vara, ca n-as avea timp sa ma duc sa-mi caut de imbracat acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Buna!
Fulger, ca nu e sefa in birou...
M-a sunat mami sa-mi spuna ca sora-mea e la spital cu dilatatie 2, contractii foarte dureroase, apa nu s-a rupt, ii dau niste calmante...sper sa scape cat mai repede cu bine. Am stomacul plin de emotii, la fel saraca mami care, plangand mi-a spus toate astea.
Mercedes cred ca e migrena ce ai tu, asa se manifesta si la mine dar eu iau un hap cum apare primul siptom sa nu mai ajung la dureri cu zilele, uneori tine alteori nu.
Teddy sanatate la amandoi, poate are noroc Aly si scapa, dar o stiu foarte sensibila nu stiu ce sanse are.
Gabitza sper ca peste 2 luni nu ne anunti ca te-ai intors la servici la cat de supermami esti, ma bucur ca iti este mai bine.
Revin dupa ce-mi pleaca colegii, eu am program normal.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mercedes spune:
elisor- nastere usoara ii doresc sorei tale, te cred ca ai emotii.
Ce iei pentru migrena? eu pentru dureri de cap am luat un analgin ieri dar pentru starea asta nu stiu ce sa iau. Nu pot bea nici macar cafea si un pic ma pune pe ganduri asta. Sper din suflet sa nu ma trezesc cu altceva ca nu vreau..