Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
Continuare de la Capitolul 78
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
![](icon_smile.gif)
* Loreen ---
![](copilas.gif)
* Nelia ---
![](copilas.gif)
* onixone ---
![](copilas.gif)
* Cornelia ---
![](copilas.gif)
* bolgiumiki ---
![](copilas.gif)
* Fran ---
![](copilas.gif)
* TDI ---
![](copilas.gif)
*
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
* mstroie ---
![](copilas.gif)
*
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
* Nefertari ---
![](copilas.gif)
* Corni ---
![](copilas.gif)
* tamar ---
![](copilas.gif)
* Anky ---
![](copilas.gif)
* Androix ---
![](copilas.gif)
* Robotzica cucului ---
![](copilas.gif)
* Simiena ---
![](copilas.gif)
* Mygirl ---
![](copilas.gif)
* Florentina G ---
![](copilas.gif)
* corail ---
![](copilas.gif)
* Stefania Nicolae ---
![](copilas.gif)
* lucas ---
![](copilas.gif)
* Beatriced(patriciaRO) ---
![](copilas.gif)
* simona_filipas ---
![](copilas.gif)
* monu ---
![](copilas.gif)
* gabitzam ---
![](copilas.gif)
* Babygirl ---
![](copilas.gif)
* ChrisDun ---
![](copilas.gif)
* Cloreta ---
![](copilas.gif)
* ralwka ---
![](copilas.gif)
* Margott ---
![](copilas.gif)
* omustata ---
![](copilas.gif)
* Andutzy ---
![](copilas.gif)
* denisa73 ---
![](copilas.gif)
* gusta ---
![](copilas.gif)
* Ruxel ---
![](copilas.gif)
* Aurasa ---
![](copilas.gif)
* Mercedes ---
![](copilas.gif)
* OlgaTarziu ---
![](copilas.gif)
* Danelutza ---
![](copilas.gif)
* Tora97 ---
![](copilas.gif)
* Iuliana ---
![](copilas.gif)
* Sufletzica ---
![](copilas.gif)
* Cris_kim ---
![](copilas.gif)
* NewMami ---
![](copilas.gif)
* elisor ---
![](copilas.gif)
* Pengunica ---
![](copilas.gif)
* andreea.a ---
![](copilas.gif)
* monicica ---
![](copilas.gif)
* Crissu ---
![](copilas.gif)
* Mickyyy ---
![](copilas.gif)
* ioanailincam ---
![](copilas.gif)
| Ana - am 1 anisor
* mynicegirl ---
![](copilas.gif)
* blackpanterro ---
![](copilas.gif)
* saryta ---
![](copilas.gif)
* Oana C ---
![](copilas.gif)
* elly_b ---
![](copilas.gif)
??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice
![](icon_smile.gif)
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
gabitzam spune:
Luni este ultima zi cand vine la noi Dora, bona lui Andrei. Imi vine sa plang de acum, m-am inteles tare bine cu ea, Andrei o iubeste, nu stiu cum o sa ma descurc fara ea. O sa trebuiasca sa-l duca si sa-l aduca Costi pe Andrei de la gradinita. Asta inseamna sa-l scol mult mai devreme, ufff !!
Am inceput sa cautam o femeie pentru menaj doua zile pe saptamana, ca eu chiar nu ma descurc sa fac si menajul si sa ma descurc cu copii. Cel putin nu acum cand inca Radu este asa de mic si sta toata ziua ca maimuta agatat de mine. A sunat Costi la agentia prin care am gasit-o si pe Dora, sper sa ne gaseasca pe cineva.
Asta mic a inceput sa aiba colici, se chinuie mititelul, mi-e o mila de el. Ne chinuie si caldura, tot dau drumul la AC cand intr-o camera, cand in alta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Gabitza imi pare rau ca ramaneti fara Dora, stiu ca ti-a fost de un real ajutor, mai rar asa bona, ma gandesc ca nu va ma lucra in domeniu ca altfel nu-mi imaginez de ce-ar pleca, mai ales ca financiar i-a fost foarte bine cu voi. Sper sa va gasiti urgent femeie pentru menaj! Pentru colici ii dai ceva, Sab simplex?!
Apropo de bona e un anunt intr-unul din ziarele locale de vreo luna tot apare, o familie cauta bona care sa locuiasca 5 zile pe saptamana la domiciuliul bebelusului si i se ofera 1500 lei. O oferta foarte buna zic eu. Si totusi inca nu au gasit pe nimeni.
La noi se pregateste de-o ploaie cu furtuna cred ca s-a intunecat si a inceput vantul sa turbeze, ma bucur atat de mult ca ne mai uda, poate se mai si racoreste...
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](images/user_woman.png)
Mercedes spune:
elisor- apropo de pregateala furtunii... asa a fost si la noi de dimi la un moment dat asa s a intunecat la birou ca tb sa aprind neoanele. A plouat fff putin atunci s-a racorit dar acum deja la ora asta e din nou infernal de cald.
gabitzam-sper sa gasesti cat mai rapid sa ti fie un pic mai usor.
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
daca aveti cumva Gravibinon,intrati aici si ajutati-o pe Catalina si floricelele ei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123280
Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
La multi ani AIDAN si SARA!
Va salut pe scurt ca mi-e foarte rau si abia vad tastele la comp...si la noi a plouat dar din pacate numai cativa stropi, asta dupa ce m-am trezit la 5.30 din cauza bubuiturilor, cred ca undeva in zona a fost o super-furtuna...acuma iar s-a innorat si sper din suflet sa ploua bine, sa plece caldura asta infernala.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Buna dimineata, ca oricum nu am dormit, si nici tema nu am terminat! Dar stiam ca astazi sint sarbatoriti si am intrat sa le spun:
La multi ani, Aidan!
La multi ani, Sara!
Mai lasati-le pe mamicile voastre sa vina si sa ne spuna cum cresteti, ca ne e dor de ele!
Gabitza, imi pare rau ca-ti pleaca Dora, pot sa inteleg cum e sa-ti plece un ajutor atit de incredere, desi eu nu prea am termen de comparatie... Pupam burtica lui Raducu, sa treaca cit mai repede perioada asta urita. Tu il alaptezi, nu? Si totusi are colici? La mine nici unul din copii nu a avut, adica, asa, o seara sau doua fiecare, in jur de o luna si ceva de viata si citisem undeva ca daac sint alaptati la sin si sint tinuti mult pe umar si batuti usor pe spate (10-15 minute) pina scot aerul bine, scapa de colici. Si mai citisem ca masajul pe burtica le face bine, in sensul acelor de ceasornic, dar mult, pina iti amorteste mina, doar asa are efect. Dar probabil ca stii si tu lucrurile astea, ca doar nu esti mamica chiar de ieri... Tu cum te mai simti?
Chiar ma gindeam cum poate nu apreciem intotdeauna ajutorul pe care il avem, oricit de mic ar fi. A plecat Agata, careia nu-i ceream mare lucru sa faca pentru ca nu sint de acord cu teoria ca cel mare trebuie sa ajute numai pentru ca este mare. Dar dupa ce a plecat, mi-am dat seama ca-mi aducea, la cerere sau de cele mai multe ori din proprie initiativa, lucrurile la mina. Stiti cum e sa te urnesti la kilele mele si sa iei tot, dar tot? Greu!!! Asa, Agata, venea ba cu servetelele, ba cu pampersul, ba cu prosopul, il mai distra pe bebe cind mai aveam ceva de lucru, ca sa nu se plictiseasca si sa plinga, se juca cu Tudora, mai stringea de prin casa si multe alte maruntisuri pe care le facea micuta mea in casa. Pe cuvint daca mi-am dat seama ca facea lucrurile astea! Adica stiu ca le facea, dar abia acum realizez cit ma ajuta pe mine, de cite aplecaturi ma salva, de cite drumuri ma scapa!
Androix, mie imi spui de picat avionul!?! Nu ma stirni, ca-ti arat eu paranoia, de nu te mai urci in el in veci. Dar tac chitic si merg pe virfuri, macar pina-i vad acasa, ca zice lumea ca-s nebuna altfel... Vacanta frumoasa!
Gata, ca s-a trezit norodul, unul chiuie si altul vrea lapte cu cereale. Lisandru cred ca va merge in patru labe inainte de a sta in fundulet. Sa nu ma bateti, stiu ca suna aiurea, dar asa e mama, pina nu gaseste motiv de ingrijorare nu se simte bine. La ce virsta au stat copilutii in fundulet? Ca eu nu-mi mai aduc aminte, ca Lisandru sta tinut, dar e moale, eu ii spun molusca lui mami. E ca un peste pe uscat in rest, se intoarce, se rostogoleste, se ridica in patru labute si chiar sta ceva pina pica in nasuc, dar cind il pun in fundulet, se pliaza automat in doua si tremura ca un mosulet din ala. Mi-e asa o mila de el, ca el ar vrea sa stea, dar e clar ca nu-l ajuta inca corpusorul si nici eu nu il fortez, nu-l pun intre perne... dar e normal la 7 luni, nu!?! Iar incep... si doar am zis ca n-o mai fac.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Nelia, pe la 6 luni trebuie sa stea in fund cu sprijin iar pe la 9 fara sprijin...asa scrie in caietul pe care l-a primit pitik la nastere, unde se trec toate controalele la medic. Relax!
Gabitza,!
Androix, relax si tu si bucura-te de experienta, pana la urma avionul e cel mai sigur mijloc de transport...eu dupa vreo 20 si ceva de zboruri, unele perfecte altele cu mici probleme, am dat la Pasti cand am venit in RO de unu horror, nu ma mai sui in avion decat cu psihologu' dupa mine
!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Da mey stiu ca e cel mai sigur dar e ceva nou pentru mine, pana la urma cred ca sunt bleaga cred ca o sa-mi placa.
Am dus kinderii si incep deparazitarea. V-am zis ca iar suntem plini de purici? Cred ca-i culegem din fata blocului de undeva si se inmultesc pe noi. Nu mai pot, Filip este plin de "bubetze" cum zice el, si eu la fel. Ca Mihai are soricul gros si pe el nu-l ataca. Cu Georgia nu stiu motivul ca si ea a scapat pana acum
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Pai Filip o avea sangele ca tine si Georgia ca taica-su.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
nu stiu ca Georgia are chiar grupa mea de sange, Filip nu stiu ce grupa are.
Auzi, tot vreau de mult sa-ti zic dar cred ca nici tu nu a ai avut vreme, sterge gravidoasele din lista ca numai Ada a mai ramas deocamdata pana se mai inghesuie cineva (rad eu rad dar Tdy, cred ca ar da cu ceva dupa mine
), aaa si Pisik? Nu mai stiu a nascut au ba? Ma iertati neuronu defect
Andreea mama de Filip si Georgia