Copiluti de mai-iunie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

N-a plouat deloc, desi s-a scremut rau de tot, undeva o fi tunat si spanzurat dar mult asteptata racoreala n-a mai ajuns si la noi.
Ma dor picioarele de nu mai pot dupa o dupamasa petrecuta in bucatarie, unde mai pun ca m-am copt cu totul langa cuptor. Mai am si maine o serie dar mai mica.

Andreea de unde stii grupa Georgiei, ai cerut tu sa i-o faca?

Nelia copila mea a stat pe la 6 luni in poponeata, dar de abia la 11 luni s-a ridicat singura (va amintiti povestea), mersul in patru labe l-a sarit din schema, de amuzament cred, a mers in 4 labe mult dupa ce a invata sa mearga, cand deja fugea, noroc ca n-a tinut-o mult.
Exact la fel e si la mine cu Andreas, imi place ca de ceva timp (o fi un an?!) e foarte ordonat, strange tot prin casa, mai ales jucariile sora-sii care n-a auzit in viata ei de putina disciplina. De fapt le strange si ea dar numai daca o santajez.

Teddy iti doresc sa te faci repede bine , da' de la ce ti-e rau?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Filip a avut icter prelungit, vreo 6 saptamani, din cauza unei incompatibilitati de grup sangvin, dar nu am inteles niciodata intre cine si cine cred ca intre toti trei. Si cand am nascut-o pe Georgia am spus asta neonatoloagei in ideea de a o ruga s-o puna a lampa ca Filip nu a pupat nici asta plus ca am fugit "despletita" din spital. Si atunci ea s-a oferit sa-i faca grupa ca sa stim la ce sa ne asteptam. Si a iesit fix grupa mea si a fost chiar bine ca a avut icter doar cateva zile. Si a pus-o si la plaja dezbracata vreo doua nopti. Chiar radeam ca in prima noapte s-a nascut un pui de turc de 4 kile jumate si tac-so cand a venit la bebei glumea ca cik vrea ca baiatul lui sa stea intre fete si asistenta i-a spus ca are doua care stau la plaja si-l baga fix intre ele. A doua zi am vrut sa vad si eu grasul care s-a dat la fi-mea

M-am trezit in zgomot infernal de bormasina. Cred ca vecina de sub mine si-a luat AC, o fi lesinat si ea de caldura da ce ora si-a ales si ea sa-l monteze

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Fetele din tara voi ati primit taloanele de evaluarea sanatatii la kinderi? Bianca nu l-a primit si se pare ca fara stat la coada n-am nici o sansa sa aflu ce-i cu el. O intrebare retorica 'oare vom scapa vreodata in tara asta kk-cioasa de a trimite omul sa stea la coada pentru orice, oare cand ne-om destepta si vom putea folosi netul sau telefonul cu adevarat in probleme administrative?'
Anyway, ce teste/analize ati facut, inclusiv la sange?

Si ca o bila alba pe ziua de azi am vazut ca in sfarsit avem si noi un aquapark misto. De data asta facut de Primarie, ca mai e unul dar are niste preturi cam sarite de bunul simt, comparand cu cele din UE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, Agata!

Elisor, nu stiu daca pitik a primit talonul respectiv, mie mi-a ajuns anul trecut pe adresa maica-mii si l-am aruncat la gunoi.

Grupa de sange la copilasi...eu am cerut sa-i faca insa aici mi-au zis ca n-are rost pentru ca in primii ani de viata e neconcludent, e f.probabil sa iasa rezultatul gresit.

Intrebare: copiii vostri se incaltza invers? Io am observat la Aly ca incurca papucii, si daca ii pun in fatza corect ea-i intoarce imediat, adica schimba locul stangului cu dreptul, cred ca-i place sa umble cu varfurile in afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, Andrei n-a primit nici un talon din acelea pentru analize.

Si eu ii stiu grupa de sange a lui Andrei, are 0 ca taica-su. Tot din cauza de icter i-au facut la spital. Raducu nu stiu ce grupa are.

Ce fain cu aquaparkul, unde l-au facut? In oras?

Azi am iesit si noi prima data la plimbare cu Raducu in parc. A dormit din secunda in care l-am pus in scaunelul de masina cand ne-am dus si pina am ajuns acasa cand era rupt de foame. Am facut si poze, le descarc si vi le arat imediat.

Edit: Pozele de azi www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-06-28/10:39:43" target="_blank">din parc. Si inca o serie www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-06-27/21:30:04" target="_blank">de aseara. Tocmai facusem baita, de aia are caciulita si sosete, altfel il tin fara, si cu maneca scurta sau chiar maieutz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

La multi ani Agata!

Sa fii mereu aceeasi dulce fetita pe care am cunoscut-o (virtual) si sa aduci multe bucurii, asa cum o faci zi de zi, in viata celor dragi! Sa ai sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Gabitza tare ciudat ca nici voi n-ati primit. Verisoara lu' Bianca e cu un an mai mica si i-a venit talonul. Parca imi amintesc ceva de grupa de sange facuta la nastere, dar nu stiu de ce n-am aflat-o. S-ar putea sa aiba Teddy dreptate, nu mai stiu care a fost explicatia iar eu n-am insistat.
Am vazut pozele, pline de incarcatura emotionala, imi amintesc de Andreas cu Bianca in primele zile, prima iesire in parc...frumoase!

Teddy pai nu cred ca Aly l-a primit sau il va primi, ca nu e nascuta in Ro.
Bianca in 99% din cazuri se incalta corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Costi mi-a facut o surpriza, mi-a facut cadou de bb2 un ceas www.swatch.com/zz_en/watches/ss2008_playfullypastel.product-SFK314G.html" target="_blank">Swatch Ca fac copii frumosi De fapt el a luat o prima si a cheltuit-o toata penru cadouri pentru noi, mie ceasul, lui Radu un body si lui Andei camasa, curea si pantaloni scurti. De data asta l-a nimerit la modele si marime

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Gabitza foarte frumos ceasul, imi place combinatia de culori, sa-l porti cu placere! Si pentru el nimic? Faci copii frumosi, adevarat, dar nu singura!
Aquaparkul ce s-a deschis e la intrarea in Brasov cum vii dinspre Bucuresti, inainte de zona de hipermarketuri.

In dupamasa asta ne-a binecuvantat cu o ploaie pe cinste, in casa nu e mai racoare dar cel putin am putut calca cu usa de la balcon deschisa si nu m-am copt. Din pacate n-am terminat de calcat.

Ce pustiu e pe-aici, de saptamana viitoare n-o sa mai pot intra decat de-acasa, dar la ritmul cu care se scriu paginile cred c-o sa tin pasul doar daca nu se mai revigoreaza atmosfera.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc pentru urari! Si aici a plouat si e chiar racoare! Si miroase atit de frumos a iarba uda! Eu m-am apucat de temele restante si nu am nici o tragere de inima. Dar nici de altceva nu-mi vine sa ma apuc, adica de marea ordine pe care o tot amin din cauza scolii... si scoala din cauza ordinii, si pe amindoua din cauza de copii... dar asta e alta poveste.

Tudora a bocit jumatate de ora dupa o ratusca pe care ea cu mina ei a aruncat-o in wc si a tras apa. Si nu voia sa ma creada ca nu am unde sa ma duc dupa ea si tot imi repeta: veau duci dupa eaaa!

Lisandru s-a ridicat de doua ori din pozitia rezemat in cot in fundulet si a stat singurel, fara ajutor, pret de jumatate de minut. Si e nervos si roade si baleste tot ce apuca, i s-au umflat gingiile, cred ca sint pe vine dintisorii...

Gabitzam, am vazut pozele! Doamne, ce micut e Raducu, asa or fi fost toti!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput